Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy inşaallah yaaa

Merhaba kızlar.batı 2 gün geçtim. Perşembe kan tahlili vereceğim.hamilemiyim bilmiyorum.elimde test de kalmadı.

Canım yumurtama gördüğün günü değerlendirdin mi peki ve sonrasında ki 3 günü? Birde ovulasyon testi ile mi takip ettin? eğer programdan takip ettiysen program yanıltıcı olabiliyor.
Evet değerlendirmiştim. Yani öncesinde günasiri ve sonrasinda bi gün falan. 3 gün değerlendirmedim galiba. Ha bi de bi keresinde hergün degerlendirmistik ama o da tutmadi. ovulasyon testi kullandim iki ay. sonra tutmayınca akisina bıraktim. Tabi doktor kontrollerimi yaptırdım bu arada isgillenip. Simdi bu ay yine ovulasyon takibi yapiyorum evet program cok yaniltici ben bi takibimde adet dönemime birkaç gün kala çift cizgi gördüm çok degisken bir yapimiz var bence programa guvenilmemeli. ovulasyon ile de sonuc alamazsam doktor kontrolünde yumurta takibi düşünüyorum. Allah gönlümüze göre versin..

Benim olmadı maalesef, regl oldum

Arkadaşlar ben 1 sene ovülasyonla takip ettim ama boşunaymış. Çünkü benim ovülasyon düşüklüğüm var yumurtam tam gelişip çatlamıyormuş. Yani aşılamayıda bu yüzden yaptırdık. Doktor kontrolünde yaparsanız daha sağlıklı olur. Doktor baksın ama yinede evde testinizide yapın tsh da önemli onuda atlamayın

Başka marka ile denedim bu sabah çıkmadı yani lab. Ölçümü doğru. Resmen dün sahte mutluluk yaşattı bize

Eklentiler

• IMG_20201104_104543.jpg
    103,2 KB · Görüntüleme: 44
Gelen giden yok bende ama test yapmıycam sanırım dayanabilirsem bi iki gün gecikmesini beklemek istiyorum bu ay duphaston kullanmıştım forumda biraz okudum ilaç bittikten sonra 10. günde adet olan varmış doktor 7 dedi bugünde 7. gün ama beklemek istiyorum tek çizgi görüceğimi kırmızıları görsem daha iyi olur

Günaydın kızlar, benim malum tahmini bat 2 Kasımdı.. iki gündür sol tarafıma vuran bir gaz sancısı var ve iki gündür uyutmuyor o derece. 28inde test yaptım negatifti. Bu sabah yeni test alayım dedim. Eczaneye gittiğimde cüzdanı evde unuttuğumu fark ettim bitmeyen gaz sancisi başka neye delalet olabilir bilen var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…