Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaybın dışında ilk gebeliğin mi? Bir de yaşın kaç acaba?
benim 1 tane kızım var çok şükür 2 buçuk yaşında hiç bir problem yaşamadım. sadece troidim var az çalışıyor. onun içinde düzenli ilaç alıyorum her 3 ay da bir kontrol yapılıyor gebelik dışında gebe olunca her ay. troid kızıma gebe kalmadan önceki ay çıktı yani ben haziranda öğrendim o ay ki ayda yani haziranda gebe kaldım. kızım büyüyünce biraz düşünmeye başladık yine haziranda gebe kaldım 2 sene sonra bu sene temmuz 29 kaybettim sağlıksız gebelik dediler kalbi durdu kahverengi lekem vardı sonra kanamaya dönüştü hastanede yattım daha sonra kalbi durdu ne yazık ki. kürtajla alındı doktor koruma vermedi yani kürtaj sonrası sadece 15 gün ilişki yasak sınra normal hayatınıza dönebilirsiniz gebe de kalabilirsin dedi. bşraz araştırma yaptım 3 ay korunma veriyormuş doktorlar 6 ay gibi o bence insanın toparlanmasına bağlı bence. birde rahmin. ben 2 regli bekledim. bu ay sadece 3 kere denedim onda da tuttu. çok şükür. şuan tek korkum yine diğer gebelik gibi olur korkusu. onun dışında birşey yok yarın kan tahlili vereceğim bakalım hayırlısı.. darısı size

Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah kötü düşünme iyi düşün iyi olsun

sadece folik asit kıllandım bşrde ters rahim pozisyonu denedim hepsi bu kadar özel bir deneme yok. birde öncesinde doktora gitmiştim yumurtlama yakın demişti özel bir takip yapmadım yani. inş sizin de olur

Zaten illa evlenilmeli illa evlenince çocuk olmalı toplumun dayatması bize de öyle algı oluştu artık sabır çok önemli ve dua inşaAllah gelmek istediklerinde gelecekler bize Allah kimseyi çocuk de varlığı ve yokluğu ile sınamasın sende gönlümü ferah tut canım

Allah bağışlasın. olumsuz bir tecrübe yaşamışsın ama tekrar edecek diye bir şey yok sonuçta. iyi düşün, iyi olsun. hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah, ablasıyla beraber büyür

Evet ben de farkettim okurken Birbirimize hamilelik haberleri veririz İnşallah hayırlısıylaa
İğne çok fena gaz sancısı yaptı bende iki gündür perişanım ama olsun sonu güzel olsun demi
İnşallah canım benim bugün iğnenin vurulduğu sol tarafım ilk zamana göre biraz daha fazla ağrıyor batma gibi, arada bir de sırtıma doğru vuruyor ağrı. ☺inşallah güzel olacak umudumuzu asla kaybetmeyelim, hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun.

Canım bende iğnenin 12.günü yaptırdım negatıf çıktı kanda ama hiç testte bakmadm çok garipmiş seninki değerin kaç çıktı? Yani mutlaka kan daha guvenılırdır ama testte pozitif kanda negatif olması garip?

Arkadaşlar merhabalar,
Yumurtlama dönemim geçtikten sonra sağ ve sol kasıkta aşırı ağrım var, sol bacağım da hafif ağrıyor daha adetime 12 gün var.. Yani yumurtlamadan sonra da bu şekilde ağrı yaşayanlar var mıdır?? Göğüsümün kahverengi kısmında da kabarcıklar var ve dokunduğumda da etrafında acıma hissediyorum tam uçları değil göğüs kenarlarımda hamilelik mi diyeceğim fakat döllenme hemen kendini belli eder mi bu şekilde hiç bir şey anlamadım yardımcı olursanız sevinirim

Bende korunmayi biraktigimda beri adetime 12 gun kala basliyor kasik agrisi gecen ayda gogsumde hassaslik olmustu ama hamile degildim. Bende merak ediyorum niye boyle ama sanirim vucut hazırlanıyor gebeliğe. Belkide hamilesindir. Bilen varsa aydınlatın bizi

Çok iyi olur cidden ağrılarım fena, ben zaten daha 3 aylık evliyim hemen olmasa da şaşırmam ama olursa da çok mutlu olurum yaşayan bilen tecrübeli arkadaşlar bize yardımcı olsun lütfen

Selam hanımlar. Bugün regli günüm regli olmayı bekleyemedim erken gebelik testi yapayım dedim Çok emin olamadım fotoğrafları ekliyorum buraya. Yardımcı olur musunuz sizce durum nedir? Bazı fotoğraflarda sanki çok çok hafif çizgi var gibi ama başka fotoğrafta gözükmüyor. Fotoğrafı hemen hemen aynı saniyelerde çektim. Erken gebelik testinde de çizgi silik çıkınca yine gebelik var sayılıyor mu? Ve gebelik olsaydı erken gebelik testinde koyu bir çizgi çıkardı dimi?

Eklentiler

• 82C4596C-61D6-439D-BF9A-C853B1945A67.jpeg
    31,2 KB · Görüntüleme: 115
  • F68B0AAE-4C07-42DD-9282-1C29D644605F.jpeg
    82 KB · Görüntüleme: 86
  • E1DB0885-D735-4CAD-A826-451FD0DEA22B.jpeg
    43,2 KB · Görüntüleme: 119
Fotoğrafta belli olmuyor. Bende dün yaptım normalde hafif çizgiyi gördüm ama foto çekince gözükmedi. Kan verecekmisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…