benim 1 tane kızım var çok şükür 2 buçuk yaşında hiç bir problem yaşamadım. sadece troidim var az çalışıyor. onun içinde düzenli ilaç alıyorum her 3 ay da bir kontrol yapılıyor gebelik dışında gebe olunca her ay. troid kızıma gebe kalmadan önceki ay çıktı yani ben haziranda öğrendim o ay ki ayda yani haziranda gebe kaldım. kızım büyüyünce biraz düşünmeye başladık yine haziranda gebe kaldım 2 sene sonra bu sene temmuz 29 kaybettim sağlıksız gebelik dediler kalbi durdu kahverengi lekem vardı sonra kanamaya dönüştü hastanede yattım daha sonra kalbi durdu ne yazık ki. kürtajla alındı doktor koruma vermedi yani kürtaj sonrası sadece 15 gün ilişki yasak sınra normal hayatınıza dönebilirsiniz gebe de kalabilirsin dedi. bşraz araştırma yaptım 3 ay korunma veriyormuş doktorlar 6 ay gibi o bence insanın toparlanmasına bağlı bence. birde rahmin. ben 2 regli bekledim. bu ay sadece 3 kere denedim onda da tuttu. çok şükür. şuan tek korkum yine diğer gebelik gibi olur korkusu. onun dışında birşey yok yarın kan tahlili vereceğim bakalım hayırlısı.. darısı sizeKaybın dışında ilk gebeliğin mi? Bir de yaşın kaç acaba?
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallahbenim 1 tane kızım var çok şükür 2 buçuk yaşında hiç bir problem yaşamadım. sadece troidim var az çalışıyor. onun içinde düzenli ilaç alıyorum her 3 ay da bir kontrol yapılıyor gebelik dışında gebe olunca her ay. troid kızıma gebe kalmadan önceki ay çıktı yani ben haziranda öğrendim o ay ki ayda yani haziranda gebe kaldım. kızım büyüyünce biraz düşünmeye başladık yine haziranda gebe kaldım 2 sene sonra bu sene temmuz 29 kaybettim sağlıksız gebelik dediler kalbi durdu kahverengi lekem vardı sonra kanamaya dönüştü hastanede yattım daha sonra kalbi durdu ne yazık ki. kürtajla alındı doktor koruma vermedi yani kürtaj sonrası sadece 15 gün ilişki yasak sınra normal hayatınıza dönebilirsiniz gebe de kalabilirsin dedi. bşraz araştırma yaptım 3 ay korunma veriyormuş doktorlar 6 ay gibi o bence insanın toparlanmasına bağlı bence. birde rahmin. ben 2 regli bekledim. bu ay sadece 3 kere denedim onda da tuttu. çok şükür. şuan tek korkum yine diğer gebelik gibi olur korkusu. onun dışında birşey yok yarın kan tahlili vereceğim bakalım hayırlısı.. darısı size
sadece folik asit kıllandım bşrde ters rahim pozisyonu denedim hepsi bu kadar özel bir deneme yok. birde öncesinde doktora gitmiştim yumurtlama yakın demişti özel bir takip yapmadım yani. inş sizin de olurGözün aydın canım tebrikler kucağına da inşallah sağlıkla alır bu mutluluğunu devam ettirirsin bende kürtaj olalı bir yıl olacak neredeyse ama henüz gelen birşey yok bu ay çok umutlanmsitim 4 gün gecikme görünce ama kırmızılar geldi dün kısmet. Hayırlısını versin cümlemize Allah. Sen özel birşey yaptın mı peki
inş canım. hayırlısı bakalım. teşekkür ederim iyi dileklerin için de :-*Hayırlı sonuçlar alırsın inşallahkötü düşünme iyi düşün iyi olsun
Rica ederim canım rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahinş canım. hayırlısı bakalım. teşekkür ederim iyi dileklerin için de :-*
Zaten illa evlenilmeli illa evlenince çocuk olmalı toplumun dayatması bize de öyle algı oluştu artık sabır çok önemli ve dua inşaAllah gelmek istediklerinde gelecekler bize Allah kimseyi çocuk de varlığı ve yokluğu ile sınamasın sende gönlümü ferah tut canımAynı duyguları bende yaşıyorum 2 yıldır canım inan bende her ay bir umut adetim başlamadan test yapıyorum hep negatif görüp ağlamaktan yoruldum herkes daha yok mu diye sorması bir sürü bir sürü şeyler Rabbim bize de bu duyguyu tadtırsin inşallah canım
Allah bağışlasın. olumsuz bir tecrübe yaşamışsın ama tekrar edecek diye bir şey yok sonuçta. iyi düşün, iyi olsun. hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah, ablasıyla beraber büyürbenim 1 tane kızım var çok şükür 2 buçuk yaşında hiç bir problem yaşamadım. sadece troidim var az çalışıyor. onun içinde düzenli ilaç alıyorum her 3 ay da bir kontrol yapılıyor gebelik dışında gebe olunca her ay. troid kızıma gebe kalmadan önceki ay çıktı yani ben haziranda öğrendim o ay ki ayda yani haziranda gebe kaldım. kızım büyüyünce biraz düşünmeye başladık yine haziranda gebe kaldım 2 sene sonra bu sene temmuz 29 kaybettim sağlıksız gebelik dediler kalbi durdu kahverengi lekem vardı sonra kanamaya dönüştü hastanede yattım daha sonra kalbi durdu ne yazık ki. kürtajla alındı doktor koruma vermedi yani kürtaj sonrası sadece 15 gün ilişki yasak sınra normal hayatınıza dönebilirsiniz gebe de kalabilirsin dedi. bşraz araştırma yaptım 3 ay korunma veriyormuş doktorlar 6 ay gibi o bence insanın toparlanmasına bağlı bence. birde rahmin. ben 2 regli bekledim. bu ay sadece 3 kere denedim onda da tuttu. çok şükür. şuan tek korkum yine diğer gebelik gibi olur korkusu. onun dışında birşey yok yarın kan tahlili vereceğim bakalım hayırlısı.. darısı size
Evet ben de farkettim okurken30 ekimde de ben vuruldum. Beklenen adet tarihimiz aynı bakalım inşallah hayırlı haberler alırızbusebarci
İnşallah canımEvet ben de farkettim okurkenBirbirimize hamilelik haberleri veririz İnşallah hayırlısıylaa
İğne çok fena gaz sancısı yaptı bende iki gündür perişanım ama olsun sonu güzel olsun demi
Canım bende iğnenin 12.günü yaptırdım negatıf çıktı kanda ama hiç testte bakmadm çok garipmiş seninki değerin kaç çıktı? Yani mutlaka kan daha guvenılırdır ama testte pozitif kanda negatif olması garip?Herkese Selamlar,
5 Kasım regli günüm, 19 ekimde çatlatma iğnesi olmuştum. Çatlatma iğnesinin içerisinde yer alan beta hcg hormonu vücüddan 12 gün içerisinde atılırmış,12 gün sonra yapılan testlere güvenilebilirmiş.
Bugün iğneden sonra 14. günüm, 5 liraya aldığım testler ile evde yaptım ve pozitifi gördüm. Hemen koştum kan testi verdim negatif çıktı.
Yani anlayamadım ben nasıl olur böyle birşey, sonuçta kan testleri idrardan daha hassas.
Eve gelip yeniden yaptım yine pozitif. İğnenin etkisi ile eğer ben pozitif görüyor isem, o iğne etkisi neden kanda yok kan testi daha hassas olmalı.
hiç birşey anlamadım yani neyse reglimin gecikmesini bekleyeceğim.
Bende korunmayi biraktigimda beri adetime 12 gun kala basliyor kasik agrisi gecen ayda gogsumde hassaslik olmustu ama hamile degildim. Bende merak ediyorum niye boyle ama sanirim vucut hazırlanıyor gebeliğe. Belkide hamilesindir. Bilen varsa aydınlatın biziArkadaşlar merhabalar,
Yumurtlama dönemim geçtikten sonra sağ ve sol kasıkta aşırı ağrım var, sol bacağım da hafif ağrıyor daha adetime 12 gün var.. Yani yumurtlamadan sonra da bu şekilde ağrı yaşayanlar var mıdır?? Göğüsümün kahverengi kısmında da kabarcıklar var ve dokunduğumda da etrafında acıma hissediyorum tam uçları değil göğüs kenarlarımda hamilelik mi diyeceğim fakat döllenme hemen kendini belli eder mi bu şekilde hiç bir şey anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
Çok iyi olur cidden ağrılarım fena, ben zaten daha 3 aylık evliyim hemen olmasa da şaşırmam ama olursa da çok mutlu olurum yaşayan bilen tecrübeli arkadaşlar bize yardımcı olsun lütfenBende korunmayi biraktigimda beri adetime 12 gun kala basliyor kasik agrisi gecen ayda gogsumde hassaslik olmustu ama hamile degildim. Bende merak ediyorum niye boyle ama sanirim vucut hazırlanıyor gebeliğe. Belkide hamilesindir. Bilen varsa aydınlatın bizi
Hayırlı olsun cnm rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ve en kısa zamandada bizleriKızlar hamileyimkan testi yapmadım daha yine yazarım :)))))
Fotoğrafta belli olmuyor. Bende dün yaptım normalde hafif çizgiyi gördüm ama foto çekince gözükmedi. Kan verecekmisin ?Selam hanımlar. Bugün regli günüm regli olmayı bekleyemedim erken gebelik testi yapayım dedimÇok emin olamadım fotoğrafları ekliyorum buraya. Yardımcı olur musunuz sizce durum nedir? Bazı fotoğraflarda sanki çok çok hafif çizgi var gibi ama başka fotoğrafta gözükmüyor. Fotoğrafı hemen hemen aynı saniyelerde çektim. Erken gebelik testinde de çizgi silik çıkınca yine gebelik var sayılıyor mu? Ve gebelik olsaydı erken gebelik testinde koyu bir çizgi çıkardı dimi?