Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok kuzum içmedim daha ama şöyle bi durum var, doktor yumurtlamamın olmadığını ve olmadığı içinde gebelik ihtimalinin olmadığını söyledi zaten. Yani büyümüş veya çatlamış herhangi bi yumurta yok alttan muayene etti zaten. bu yüzden daha da çok zaman kaybetmemin bi anlamı yok maalsef. keşke en ufk bi ümit olsa ben zaten içmeyi düşünmezdim :KK43:

yok kuzum içmedim daha ama şöyle bi durum var, doktor yumurtlamamın olmadığını ve olmadığı içinde gebelik ihtimalinin olmadığını söyledi zaten. Yani büyümüş veya çatlamış herhangi bi yumurta yok alttan muayene etti zaten. bu yüzden daha da çok zaman kaybetmemin bi anlamı yok maalsef. keşke en ufk bi ümit olsa ben zaten içmeyi düşünmezdim :KK43:
Ya ben emziriyordum.senin prolaktinin yuksek yumurtlamani durdurmuş dedi.bende o gece korumamıştım.ve 11 gün sonra öğrendim.sen eminim diyorsan sen bilirsin canım umarım herşey gönlüne göre olur.🤗🤗🤗🤗

Canım bence ıc ılacını herkesın deneyımlerı var tabı ama senı doktor muayne etmıs gormustur yumurtlama durumlarını bır an once adet olkı saglıklı bebeklerın olsun

Canım bence ıc ılacını herkesın deneyımlerı var tabı ama senı doktor muayne etmıs gormustur yumurtlama durumlarını bır an once adet olkı saglıklı bebeklerın olsun
Benide doktor muayene etmişti ama görmemişti.ne diyim.insan ya varsa diyor.basima geldiği için uyarmak istedim.dedigin gibi yanlış yönlendirmekte istemiyorum.hayirlisi olsun.

Enabız üzerinden sizde bhcg görebilirsiniz.Gebelik şimdi ve mı yok mu?
Rabbimin izniyle var zaten bizim burdaki saglik ocaklari aslinda test bile yapmiyorlar canim yeni yeni baslamislar mecburluktan gittim 17 gun gecikmem var kan verdim pozitif oldugunu direk kadin doguma gidip keseyi gorebilirsin dedi

Hmm sıvı alımını kesmezsem ya da ilk idrarla yapmazsam sonuç yanıltıcı olabilie demek.. Bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum eşim varsa çıkar nasılsa ha şimdi ha sabah dedi o yüzden yaptım geçtim ben de.. 😁 Neyse bu sabah da kaldı.. Cumaya kadar bekleyeyim diyorum eliöde sadece 1 tane normal gebelik testi kaldı cumaya kadar adet olmazsam cuma sabahı yaparım 😅 teşekkür ederim canım ☺️🌻
Yani yanilma payi var canim her testin. Eger sabredebilirsen bekle o zaman canim hayirlisi olsun hakkinda insallah ❤️

Eklentiler

• 7FF3E2AF-0258-476E-9151-A593A47BDEC9.jpeg
    7FF3E2AF-0258-476E-9151-A593A47BDEC9.jpeg
    255,6 KB · Görüntüleme: 26
Merhaba adete iki gun kala 17 cikti ama acildeki doktor dalga gecerek oyle bi deger cikmiski kimyasal olur bu falan dedi.sizin sureciniz nasi devam etmisti
Cuma 9.9 pazartesi 50 di sanırım. 1 sonraki pazartesi alttan kese göründü . Gayet normaldi. Bakmayın o acildeki doktorlara. Siz 2 günde bir test yapıp kadın doğuma gidin düzgün ilerlerse .

Beta değerini söleseymişler daha güzel olurdu.Gittin mi peki kadın doğuma?
Rabbimin izniyle var zaten bizim burdaki saglik ocaklari aslinda test bile yapmiyorlar canim yeni yeni baslamislar mecburluktan gittim 17 gun gecikmem var kan verdim pozitif oldugunu direk kadin doguma gidip keseyi gorebilirsin dedi

X