Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebeligin ilk aylari gaz sancisi yasayan mi kizlar ve karin agrisi gecirmek icin bi yonteminiz var mi
o progesteron artısı oldugundan cogu hamılede olur canım gaz yapar bagırsakların canı calısmak ıstemez:))şiş şiş agrıyan bı karnın olur :)gaz yapan sındırımı zor yıyeceklerden uzak durmak lazım. bı de yuruyus ıyı gelıyo :)

canım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sende ilk sayfadaki soruları yanıtlayabilir misin? Birde kaç çıktı beta hcg?

canım bunu şu domestos gibi sıvı çamaşır suyuyla mı yaptın yoksa su gibi akışkan olan çamaşır suyu mu :KK70:

kız bu ne demek şimdi 0 dı 1 olmuş :KK70: doktor ne dedi?
Sıvı çamaşır suyu ile yaptım canım

Canım selâm eşimin morfolojisi de bu şekilde. Onda da problem görmedi Dr. Bende iki ay önce hsg çekildim. Şuan nkeci boynuzu özü kullanıyor üç gün oldu. Promotil men çok ii diyorlar aşılama öncesi iyice kuvvetlendirmek adına kullanılabilir aslında bir kutu . Pahalı bir takviye
Merhaba sizinle özelden yazışabilir miyiz mesaj yazamadım ben bir siz deneseniz birşey soracağım da

Merhabalar canım benim regl gelecek sanırım kahve akinti başladı su an. 3 Gün geçmişti. Regl döngüsü de sasirdi kendini iyice. ,duzen bozuldu:)
Bu ayda kime sorsam gecikme yaşamış mevsi
Merhaba sizinle özelden yazışabilir miyiz mesaj yazamadım ben bir siz deneseniz birşey soracağım da
SElam canım nasıl oluyor ben deneyeyim size bir msj atayım

Sivi alimini kesmen gerekiyordu canim belki onun etkisi vardir. Bence yarin ilk idrarla yap bir daha insallah pozitif cikar 🥰
Hmm sıvı alımını kesmezsem ya da ilk idrarla yapmazsam sonuç yanıltıcı olabilie demek.. Bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum eşim varsa çıkar nasılsa ha şimdi ha sabah dedi o yüzden yaptım geçtim ben de.. 😁 Neyse bu sabah da kaldı.. Cumaya kadar bekleyeyim diyorum eliöde sadece 1 tane normal gebelik testi kaldı cumaya kadar adet olmazsam cuma sabahı yaparım 😅 teşekkür ederim canım ☺️🌻

Gunaydilar kizlar benimde bir sorum olacak benim adette gore hesaplarsak 6 haftalik ama degerr gore doktor 7 haftalik dedi erkem dollenme olmjs ya adet oncesi yada adetin hemen sonrasi sizce be hangi haftayo baz almaliyim

X