- 9 Kasım 2020
- 589
- 710
Süper canim catlamis. Hayirlisi olur insallah hakkindaBu sabah değerlendirdik ama inşallah bakalım Buda bugünkü ovülasyon testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper canim catlamis. Hayirlisi olur insallah hakkindaBu sabah değerlendirdik ama inşallah bakalım Buda bugünkü ovülasyon testi
Aynen canim bence de doktor kontrolünde dene bu ay insallah hayirlisi olur hakkindaEvet ama olmadı hayırlısı canım. Bu ay bakalım çatlatma iğnesi istiycem doktordan. Yumurtlama takibi yapsın bi bakalım
Bir sorun olacagini sanmiyorum canim olursa her sekilde olacaktir zaten sadece bir birliktelikle hamile kalanlar var. Hayirlisi olsun canim hakkindaKızlarrrr merhaba imdat diyorum ses verin bu ay yaptığım ovülasyon testinde 28 kasım yumurtlama gördüm ve bu ay adetten sonra 22-24-26-28-29 ve 1 aralık yani bugünü değerlendirdik test aldığım kişi 3+1 yani 28-29-30 değerlendir 1 ara 2 değerlendir demişti ama ben 28-29 değerlendirdim 30 ara 1 değerlendirdim yanı 2+1 değerlendirdim sizde Allah nasip ederse doğru günler mi bunlar yoksa 3+1 yapmayarak hata mı ettim
Dün test yaptık kan tahlili 138 çıktı teyzesi bugün kontrole gidiyorum şimdiBebek canım tabi ki :)
Ayyy ne sevindim senin adına maşşallah Allah kucağına alacağın günleri de nasip etsin canım çok içten söylüyorum :) ve bizlere dua etmeyi unutma inşallaah olur bizim de çok amiiiinnnn :)Dün test yaptık kan tahlili 138 çıktı teyzesi bugün kontrole gidiyorum şimdi
Amin ins kuzum. Dualarim hergun bizlerleGercekten beklemek cok zor gelıyor ama guzel haberşer alırız ınsallah bu beklemeye deger
Bende dongume 4 gun kala bu testle ogrenmistm cnm cizgi varya ona bak sen simdi 6 haftalik oldukkatmoeder bu sabahki erken gebelik testi. Daha koyu çıkmasını bekliyordum açıkçası. Henüz kan vermeye gidemedim.
Benim geç döllenme zaten. 20 Kasım yumurtlama 21 Kasım çatlama. 2 gün önceki testte daha silikti. O yüzden biraz daha koyu beklemiştimBende dongume 4 gun kala bu testle ogrenmistm cnm cizgi varya ona bak sen simdi 6 haftalik olduk
Sata göre biz de 6 haftalık falan olduk. Sat 26 EkimBende dongume 4 gun kala bu testle ogrenmistm cnm cizgi varya ona bak sen simdi 6 haftalik olduk
Benim sat27 ekimdi 5+1 şuan sizinki 5+2 olmalıSata göre biz de 6 haftalık falan olduk. Sat 26 Ekim
Bencede canım ilaç içerken kür kullanmamak lazım!...Bende sabah evde test yaptım negatif çıktı.Dün gece çok moralim bozuldu prolaktin seviyem yine yükseldi heralde göğüslerimden süt gelmeye başlamış.Biraz çıkıp yürüyüş yapayım dedim eve geldiğimde hafif kahverengi lekelenme vardı.İnan regli olduğuma değil Prolaktin ile problem olduğu için çok üzüldüm.Yarınndoktora gideceğim bakalım ne diyecek yoksa tüp bebeğe geçmek istiyorum artık...canım deniycem ama doktor bu ay ilaç verdi şimdi hepsini bir yapmak istemiyorum yanlış bi etki yaratır diye. emin olamadım. İlaç kullanırkende soğan kürü denedin mi sen
canim cizgi silik evet ama net de gorunuyor sen bence kan verme isini onceliklendir, kan degerindeki artisi gozlemlekatmoeder bu sabahki erken gebelik testi. Daha koyu çıkmasını bekliyordum açıkçası. Henüz kan vermeye gidemedim.
Tek korkum picos olduğum için acaba gelsem yumurtam büyüdü mü yoksa hormon mu çokSüper canim catlamis. Hayirlisi olur insallah hakkinda
İnşaAllah yarın sabahcanim cizgi silik evet ama net de gorunuyor sen bence kan verme isini onceliklendir, kan degerindeki artisi gozlemle
bizi yine haberdar et insallah cok guzel gelecek sonuclar icini ferah tutİnşaAllah yarın sabah
inşaAllah çok teşekkür ederim. Allah hepinizin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşaAllahbizi yine haberdar et insallah cok guzel gelecek sonuclar icini ferah tut
Hayir kullanılmıyor diye biliyorum.folik asit içiyordum sogan kurunu yaparken bulanti geldi midem yandı sonra folk asidi içmedim sadece 15 gun sogan kurunu kullanmayı bırakınca ilaca devam ettimcanım deniycem ama doktor bu ay ilaç verdi şimdi hepsini bir yapmak istemiyorum yanlış bi etki yaratır diye. emin olamadım. İlaç kullanırkende soğan kürü denedin mi sen
Anca yazabiliyorum beklememe gerek kalmadan 1 aralıkta adet oldum ama bi garip 2 gün normal geldi dün çok çok az geldi neredeyse hiç.. 8 gün sürer benim adetim ya biz adetimden 1 gün önce eşimle takıldık korunmasız.. Acaba ondan olabilir mi? Adetten 1 gün önce hamile kalmak olmaz heralde dimi ondan kesilmez yani?Yani yanilma payi var canim her testin. Eger sabredebilirsen bekle o zaman canim hayirlisi olsun hakkinda insallah