- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
Dünü değerlendiremedik bugün olsa olur öuBiliyorum canim ben bu ay olur manasinda demistim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dünü değerlendiremedik bugün olsa olur öuBiliyorum canim ben bu ay olur manasinda demistim
Bende çok merak ediyorum kızlar hamiş olanlar yazsınArkadaşlar durumu ile ilgili bilgi vermeyenler yazabilir mi? İnşallah güzel haberleriniz vardır. :)
@minnikMucize @borasu @Serragul93 DieFrauu @ysm6161 @Dideban35 @guunness
@IlyZcn @SnowySecret @ilkyaz10 @nuray0303 @Salm_hh @filizoruc
Merak ettim naptın canımKör oldum valla göremedim testini
Merhaba Canım benim durumum ilk kan testinde negatif çıktım doktora gittim işte takibe başlamak için ulturasonda göremedim ama söktürücü vereceğim için emin olmak lazım dedi tekrar test yaptırdım muhtemelen gebelik yok ama bakalım bu ay takip yapacak doktorum öyle işte kuzularArkadaşlar durumu ile ilgili bilgi vermeyenler yazabilir mi? İnşallah güzel haberleriniz vardır. :)
@minnikMucize @borasu @Serragul93 DieFrauu @ysm6161 @Dideban35 @guunness
@IlyZcn @SnowySecret @ilkyaz10 @nuray0303 @Salm_hh @filizoruc
3 gunde 10 kat artmis masallah.banada dua edin bugun kan verdim tekrarBenimde regl 3 kala 12.4 çıktı regl günü de 124.5 dinleme sen onları
Canım nasılsınn bebişin nasıll gördün mü keseni Sana bişey sorucaktım clife kullanmıştın dimi sen ovulasyon gününü aksattığı oldumu hiç etki olarak ?Canım çook sevindim yaa kan ver hemenn
Evet ya benim de bu ay adetim iki gün sadece gece gelip gündüz yok oldu. Normalde 6 gün süren adetim çok farklı oldu bu ay. Ama test yapmamıştım bugün alıp yapacağım nasipse. Bakalım ne çıkacak sonuçAdet tarihim 22 yada 23uydu 25 akşamı adet oldum.normalde 10 gün sürüyor ama 2 gün sürdü.fakat çok yoğundu sonra birden kesildi damla damla geldi iki günde.dun aksam ve bugün test yaptım.adet öncesi nasıl bekledikçe silik pozitif olduysa yine öyle oldu.anladim ki silik pozitif yok demek kesinlikle.neden böyle adet olduğumuda anlamadım gitti.bunlarda silik testlerim.hic tam pozitif görmedim.tam ne negatifte görmedim.ne zaman yapsam böyle çıkıyor Eki Görüntüle 2730993
Inşallah seninki pozitif çıkar cnmEvet ya benim de bu ay adetim iki gün sadece gece gelip gündüz yok oldu. Normalde 6 gün süren adetim çok farklı oldu bu ay. Ama test yapmamıştım bugün alıp yapacağım nasipse. Bakalım ne çıkacak sonuç
Inşallah canım benim sağol. Çamaşır suyu ile test yaptım bi köpürdü ki eğer doğruysa....Inşallah seninki pozitif çıkar cnm
Bana doktor turlusal vermişti içmedim. Adetin üstünden 45 gün kadar geçmişti 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim.onu içmek zorundamisin.ne zaman adet olursan o zaman başka tedaviye.onu içme cnmSelam kızlar şimdi geldim doktordan bana adet söktürücü verdi ve 5.günüde klomen kullanmaya başlayacağım. Ancak iğne falan vermedi.
Polikistik over çıktı yumurtalıklarımda da. 70 gündür sökülmeyince bugün artık tarlusala başlıyorum. Daha önce iğnesiz klomen kullanan var mı? ve gebelik elde eden?
canım yumurtlamıyorum ki içmesem napıcam Mecburen kullanmak zorundayım.Bana doktor turlusal vermişti içmedim. Adetin üstünden 45 gün kadar geçmişti 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim.onu içmek zorundamisin.ne zaman adet olursan o zaman başka tedaviye.onu içme cnm
tavsiyen için teşekkür ederim canım haklısın belkide ama o kadar çok yoruldum ki beklemekten Psikolojim bozulduBanada öyle demişti ama yumurtlamışım şimdi kızım 5 buçuk yaşında.ne zaman olursa olsun ne acele ediyorsun ne zaman olursa o zaman adet ol dedi icirmedi. bilemiyorum ben yasadigimi soyledim.sen bilirsin
Sana iki soru son korunmasız ilişkin ne zaman oldu.ve kan sonucun bugün kaç cıktı?tavsiyen için teşekkür ederim canım haklısın belkide ama o kadar çok yoruldum ki beklemekten Psikolojim bozuldu
canım 4 ve 2 gün önce oldu ama bugün kan sonucun 0,52 çıktı.Sana iki soru son korunmasız ilişkin ne zaman oldu.ve kan sonucun bugün kaç cıktı?
Içme ilişki üzerinden en az 9-10 gün geçmesi gerekiyor yok demek için.bence içme.benim onuncu gün 5 çıkmıştı.ve yükseldi birdencanım 4 ve 2 gün önce oldu ama bugün kan sonucun 0,52 çıktı.
Canım benim zaten bir şekilde yoksa olacaksin.ne diye illa olucam diye uğraşıyorsun.az daha bekle.zoraki adet olmakla iyi birşey olmuyor bence.icimden sana engel olmak geliyorcanım 4 ve 2 gün önce oldu ama bugün kan sonucun 0,52 çıktı.