Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar durumu ile ilgili bilgi vermeyenler yazabilir mi? İnşallah güzel haberleriniz vardır. :)

@minnikMucize @borasu @Serragul93 DieFrauu DieFrauu @ysm6161 @Dideban35 @guunness

@IlyZcn @SnowySecret @ilkyaz10 @nuray0303 @Salm_hh @filizoruc

Merhaba Canım benim durumum ilk kan testinde negatif çıktım doktora gittim işte takibe başlamak için ulturasonda göremedim ama söktürücü vereceğim için emin olmak lazım dedi tekrar test yaptırdım muhtemelen gebelik yok ama bakalım bu ay takip yapacak doktorum öyle işte kuzular

Adet tarihim 22 yada 23uydu 25 akşamı adet oldum.normalde 10 gün sürüyor ama 2 gün sürdü.fakat çok yoğundu sonra birden kesildi damla damla geldi iki günde.dun aksam ve bugün test yaptım.adet öncesi nasıl bekledikçe silik pozitif olduysa yine öyle oldu.anladim ki silik pozitif yok demek kesinlikle.neden böyle adet olduğumuda anlamadım gitti.bunlarda silik testlerim.hic tam pozitif görmedim.tam ne negatifte görmedim.ne zaman yapsam böyle çıkıyor 😏
20201201_124223.jpg

Adet tarihim 22 yada 23uydu 25 akşamı adet oldum.normalde 10 gün sürüyor ama 2 gün sürdü.fakat çok yoğundu sonra birden kesildi damla damla geldi iki günde.dun aksam ve bugün test yaptım.adet öncesi nasıl bekledikçe silik pozitif olduysa yine öyle oldu.anladim ki silik pozitif yok demek kesinlikle.neden böyle adet olduğumuda anlamadım gitti.bunlarda silik testlerim.hic tam pozitif görmedim.tam ne negatifte görmedim.ne zaman yapsam böyle çıkıyor 😏Eki Görüntüle 2730993
Evet ya benim de bu ay adetim iki gün sadece gece gelip gündüz yok oldu. Normalde 6 gün süren adetim çok farklı oldu bu ay. Ama test yapmamıştım bugün alıp yapacağım nasipse. Bakalım ne çıkacak sonuç

Evet ya benim de bu ay adetim iki gün sadece gece gelip gündüz yok oldu. Normalde 6 gün süren adetim çok farklı oldu bu ay. Ama test yapmamıştım bugün alıp yapacağım nasipse. Bakalım ne çıkacak sonuç
Inşallah seninki pozitif çıkar cnm

Selam kızlar şimdi geldim doktordan bana adet söktürücü verdi ve 5.günüde klomen kullanmaya başlayacağım. Ancak iğne falan vermedi.
Polikistik over çıktı yumurtalıklarımda da. 70 gündür sökülmeyince bugün artık tarlusala başlıyorum. :KK43: Daha önce iğnesiz klomen kullanan var mı? ve gebelik elde eden?

Selam kızlar şimdi geldim doktordan bana adet söktürücü verdi ve 5.günüde klomen kullanmaya başlayacağım. Ancak iğne falan vermedi.
Polikistik over çıktı yumurtalıklarımda da. 70 gündür sökülmeyince bugün artık tarlusala başlıyorum. :KK43: Daha önce iğnesiz klomen kullanan var mı? ve gebelik elde eden?
Bana doktor turlusal vermişti içmedim. Adetin üstünden 45 gün kadar geçmişti 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim.onu içmek zorundamisin.ne zaman adet olursan o zaman başka tedaviye.onu içme cnm

Banada öyle demişti ama yumurtlamışım şimdi kızım 5 buçuk yaşında.ne zaman olursa olsun ne acele ediyorsun ne zaman olursa o zaman adet ol dedi icirmedi.🤗 bilemiyorum ben yasadigimi soyledim.sen bilirsin

Banada öyle demişti ama yumurtlamışım şimdi kızım 5 buçuk yaşında.ne zaman olursa olsun ne acele ediyorsun ne zaman olursa o zaman adet ol dedi icirmedi.🤗 bilemiyorum ben yasadigimi soyledim.sen bilirsin
tavsiyen için teşekkür ederim canım haklısın belkide ama o kadar çok yoruldum ki beklemekten :KK43: Psikolojim bozuldu :KK43:

canım 4 ve 2 gün önce oldu ama bugün kan sonucun 0,52 çıktı.
Canım benim zaten bir şekilde yoksa olacaksin.ne diye illa olucam diye uğraşıyorsun.az daha bekle.zoraki adet olmakla iyi birşey olmuyor bence.icimden sana engel olmak geliyor

X