Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet tarihim 22 yada 23uydu 25 akşamı adet oldum.normalde 10 gün sürüyor ama 2 gün sürdü.fakat çok yoğundu sonra birden kesildi damla damla geldi iki günde.dun aksam ve bugün test yaptım.adet öncesi nasıl bekledikçe silik pozitif olduysa yine öyle oldu.anladim ki silik pozitif yok demek kesinlikle.neden böyle adet olduğumuda anlamadım gitti.bunlarda silik testlerim.hic tam pozitif görmedim.tam ne negatifte görmedim.ne zaman yapsam böyle çıkıyor 😏Eki Görüntüle 2730993
Kist varsa oluyor ben öyle biliyorum

Arkadaşlar hep birlikte çok güzel bir kasım ayı geçirdik. Kah üzüldük kah sevindik hepinize herşey için çok teşekkür ederim. Burda çok güzel arkadaşlıklar edindik hepbirlike ve sanırım gördüğüm en bereketli topik oldu 44 bebiş :emir_bebek: haberimiz var :) ve daha beklemede olan bi çok arkadaşımız :) İnşallah onlardan da güzel haberler alırız. Bu grupta olan bazı arkadaşlarımız Aralık - Ocak topiklerini açmışlar orada tekrardan buluşuruz burayıda unutmayalım tabi :) Ben tüm güzel enerjimi sizlerle paylaştım, çok şükür ki güzel haberlerinizi almak nasip oldu. Yarın doktora gideceğim bende de hala gelen giden yok.
Benim için dua edin olur mu sizlerden tek isteğim bu :) İnşallah bende güzel haberlerle gelirim yarın. Hepinize sağlıklı gebelikler dilerim. Ben ve benim gibi isteyen herkesinde kucaklarını tez vakitte rabbim bebişleriyle doldursun inşallah. :) :KK200::KK200::KK200:
hadi bakalım canım inş hayırlı haberlerle gel :-*

Kızlarrrr merhaba imdat diyorum ses verin 😊 bu ay yaptığım ovülasyon testinde 28 kasım yumurtlama gördüm ve bu ay adetten sonra 22-24-26-28-29 ve 1 aralık yani bugünü değerlendirdik test aldığım kişi 3+1 yani 28-29-30 değerlendir 1 ara 2 değerlendir demişti ama ben 28-29 değerlendirdim 30 ara 1 değerlendirdim yanı 2+1 değerlendirdim sizde Allah nasip ederse doğru günler mi bunlar yoksa 3+1 yapmayarak hata mı ettim 🙈🙈🙈

240B4807-51AC-47B3-89D1-A7C05508BF84.png
BFFD26CB-724D-4FD6-903F-6569F58990BE.jpeg

Yüksek olan değer ve negatif çıkması gereken ama eser yazan değerler .. haftaya kontrolüm sorun teşkil eden birsey mi acaba anlayamadım

Newmoon sana şiddetle sogan kurunu öneriyorum hem pco tedavi edecek hemde adetini düzene sokacak iyice bi arastir istersen hemde doğal
canım deniycem ama doktor bu ay ilaç verdi şimdi hepsini bir yapmak istemiyorum yanlış bi etki yaratır diye. emin olamadım. İlaç kullanırkende soğan kürü denedin mi sen

X