Çok geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda hamile kalırsınYok bakmadı hiç birşeye prolaktine baktı sadece oda normal çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda hamile kalırsınYok bakmadı hiç birşeye prolaktine baktı sadece oda normal çıktı
Ben 2 ay önce yapmıştım kabarmak ne kelime bardaktan tasmisti ama yalan kuzum inanma idrardaki asidik maddenin fazlalığıdır göre değişiyor yalan yaniKızlar bişey söyliycem forumda karbonatla gebelik testi yapanları okumuştum kabarırsa hamilelik oluyor flan diyorlar ben demin inanmaya inanmaya denedim bildiğin kabardı doğruluk payı nedir? Yapan arkadaşlar var mı? Bir de hamile arkadaşlar bi deneyebilir mi teyit için
9 gün olmuş cok erken ama cıkmış var sanki ya gözlerim beni yanıltmıyorsaSabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım çok silik ama var gibi bence. Bat 26 ekim yumurtlama 20 kasım çatlama 21kasım. Ben yanlış görmüyorum değil mi?
İnşallah canımm allah seninde sağlıkla kucagına almayı nasip etsinBenımde ıkı gun vardı 28 cıktı sımdı 3700 Insallah senınde artar canım stresten uzak dur
Rica ederimTeşekkür ederim canım
Günün gecmisti diye hatirliyorum eger öyleyse yapabilirsin hemen sivi alimini kesip. Ya da yarin sabah ilk idrarla yapman daha iyi olur. Eger geciktiysen eninde sonunda bir cizgi cikacaktir canim varsaAz çnce erken gebelik ve normal test aldım iki tane ama henüz yapmadım.. Bir yanım hemen yap erkeni diyor bir yanım dur biraz daha bekle diyor bilemedim ne yapsam??
Çıkmışş ama aşırı erken çıkmııış şaşırdıımSabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım çok silik ama var gibi bence. Bat 26 ekim yumurtlama 20 kasım çatlama 21kasım. Ben yanlış görmüyorum değil mi?
Yumurtlamaya benziyor canim yarin da test yaparsan emin olabilirsin. Eger siliklesirse yarin bugün yumurtlama olmus demektir. Sen degerlendir bence bugünü de yarini daMerhaba kızlar bende pcosum Buda Dünkü ovulasyon testim sizce yumurtlama mı kafam çok karıştı
Insallah saglıklı sekılde gorursunuzUmarım o sayıları biz de görürüz ya
Aslında hamileliğim belli değil.gercekten bu kadar kopurme olacagini hic tahmin etmezdim referans icin iyi oldu ama kac haftalik hamilesiniz?
Yaptım ama akşam yaptım ve sıvı alımını kesmeden yaptım negatif çıktı.. Varsa bile pozştf çıkmaz mıydı öyle durumda? Acele ettim yapmakta da adet hala daha olmadım.. Öyle bekliyorum boş boşGünün gecmisti diye hatirliyorum eger öyleyse yapabilirsin hemen sivi alimini kesip. Ya da yarin sabah ilk idrarla yapman daha iyi olur. Eger geciktiysen eninde sonunda bir cizgi cikacaktir canim varsa
Tereddütte kaldım burda erken gebelik testleri yanıltıyor şeklinde çok yorum okudum. Sabah ilk idrarla kaset test yapacağım birde9 gün olmuş cok erken ama cıkmış var sanki ya gözlerim beni yanıltmıyorsa
Çatlamayla 10. Gün yarın sabah da kaset test yapacağım İnşaAllah orda da çıkarÇıkmışş ama aşırı erken çıkmııış şaşırdıım
Şöyle söyleyeyim adetim tuhaf oldu bu ay normalde 6 gün sürerdi adetim ama bu ay iki günde kesildi. Ben de üzerine görme gibi bişey oldu diye düşünüyorum nasip bakalım test alicam yarın nasipseAslında hamileliğim belli değil.
Daha bata varmis yükselir insallah canim daha erkenBenimde bat 4 aralık bgn test yaptım 2.çizgi silik çıktı gittim kan verdim beta 11.69 çıktı dr 2 gün snra tekrarlayalim dedi sizce yükselir mi?
Sivi alimini kesmen gerekiyordu canim belki onun etkisi vardir. Bence yarin ilk idrarla yap bir daha insallah pozitif cikarYaptım ama akşam yaptım ve sıvı alımını kesmeden yaptım negatif çıktı.. Varsa bile pozştf çıkmaz mıydı öyle durumda? Acele ettim yapmakta da adet hala daha olmadım.. Öyle bekliyorum boş boş
Sen yarın yapınca yine atÇatlamayla 10. Gün yarın sabah da kaset test yapacağım İnşaAllah orda da çıkar