Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişey söyliycem :KK70: forumda karbonatla gebelik testi yapanları okumuştum kabarırsa hamilelik oluyor flan diyorlar ben demin inanmaya inanmaya denedim bildiğin kabardı :KK70: doğruluk payı nedir? Yapan arkadaşlar var mı? Bir de hamile arkadaşlar bi deneyebilir mi teyit için :KK70: :KK70:
Ben 2 ay önce yapmıştım kabarmak ne kelime bardaktan tasmisti 🤣🤣🤣 ama yalan kuzum inanma idrardaki asidik maddenin fazlalığıdır göre değişiyor yalan yani

Merhaba kızlar bende pcosum Buda Dünkü ovulasyon testim sizce yumurtlama mı kafam çok karıştı

Eklentiler

• 36B08EC0-B60A-4572-9B4A-B9DC05912CDF.png
    36B08EC0-B60A-4572-9B4A-B9DC05912CDF.png
    276,2 KB · Görüntüleme: 60
Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım çok silik ama var gibi bence. Bat 26 ekim yumurtlama 20 kasım çatlama 21kasım. Ben yanlış görmüyorum değil mi?

Eklentiler

• 4EEC97ED-1CC1-4ABB-BF01-FF985E4FEF99.jpeg
    4EEC97ED-1CC1-4ABB-BF01-FF985E4FEF99.jpeg
    62,8 KB · Görüntüleme: 61
  • A3C7EA55-3357-440E-8A86-7AEA5501B16E.jpeg
    A3C7EA55-3357-440E-8A86-7AEA5501B16E.jpeg
    196,8 KB · Görüntüleme: 64
Az çnce erken gebelik ve normal test aldım iki tane ama henüz yapmadım.. Bir yanım hemen yap erkeni diyor bir yanım dur biraz daha bekle diyor 🙄 bilemedim ne yapsam??
Günün gecmisti diye hatirliyorum eger öyleyse yapabilirsin hemen sivi alimini kesip. Ya da yarin sabah ilk idrarla yapman daha iyi olur. Eger geciktiysen eninde sonunda bir cizgi cikacaktir canim varsa 😊

Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım çok silik ama var gibi bence. Bat 26 ekim yumurtlama 20 kasım çatlama 21kasım. Ben yanlış görmüyorum değil mi?
Çıkmışş 😍😍 ama aşırı erken çıkmııış şaşırdıım 😍😍

Günün gecmisti diye hatirliyorum eger öyleyse yapabilirsin hemen sivi alimini kesip. Ya da yarin sabah ilk idrarla yapman daha iyi olur. Eger geciktiysen eninde sonunda bir cizgi cikacaktir canim varsa 😊
Yaptım ama akşam yaptım ve sıvı alımını kesmeden yaptım negatif çıktı..🙄 Varsa bile pozştf çıkmaz mıydı öyle durumda? Acele ettim yapmakta da adet hala daha olmadım.. Öyle bekliyorum boş boş

Yaptım ama akşam yaptım ve sıvı alımını kesmeden yaptım negatif çıktı..🙄 Varsa bile pozştf çıkmaz mıydı öyle durumda? Acele ettim yapmakta da adet hala daha olmadım.. Öyle bekliyorum boş boş
Sivi alimini kesmen gerekiyordu canim belki onun etkisi vardir. Bence yarin ilk idrarla yap bir daha insallah pozitif cikar 🥰

X