Canim bahsettigin belirtiler hamilelik belirtisi bende de öyle olmustu. Belirtisiz hamile kalanlar da var canim cok okudum forumlarda. Ama emzirirken nasil olur inan bir bilgim yok. Ve her hamilelikte ayni belirtiler olmak zorunda degilmis öyle biliyorum benKızlar merhabalar benim de bat 4kasım ve bugün itibariyle 3 gün gecikmedeyim ilk hamileliğimde tüm belirtileri en üst düzeyden yaşadım ama ve şimdi emziriyorum düzenli adet oluyorum ve adet öncesi hep bel ağrısı vs yaşarım bu ay hiçbişey olmadı neredeyse.. Kısa süreli kasıkta birkaç kramp, hafif yine kısa süren bel ağrısı ve bi akşam üşüme ertesi gün ateşlenme yine kısa süreli.. Yani bana kalırsa ne adet için ne hamilelik için hiçbir belirtim yok.. Yine de merak ediyorum belirtisiz hamilelik yaşayan var mı? Özellikle 2. Hamilelik emzirirken??
Insallah olmazsin canimTeşekkür ederim benim adet olacagım gün sabah olurdu sancım öğlene adet olurdum hala olmadı yarın testi tekrarlıycam olmazsam eger Allah ın izniyle
bende yarın gidecem cnmAllah razı olsun teyzesi yarın kan vericem 25 30 arası
Yumurtlama dün olmus sanirim canim bugün de hafif siliklesmeye baslamis sanki. Istersen aksama dogru tekrar yap siliklesmis mi diye.Kızlar sizce durum ne kafam çok karıştı
Bana sanki aynı gibi geldi ya bakmaktan şaşı oldum sanırımYumurtlama dün olmus sanirim canim bugün de hafif siliklesmeye baslamis sanki. Istersen aksama dogru tekrar yap siliklesmis mi diye.
Yumurtlamasi 3-4 gün sürenler var canim yani devam ediyor olabilir sen aksama dogru bir test daha yap bence ve en önemlisi kesinlikle degerlendir bu günleriBana sanki aynı gibi geldi ya bakmaktan şaşı oldum sanırımaynen yapayım akşama tekrar
Peki sence hergün mü günaşırı mı olmalı mesela dünü değerlendirdik nasıl ilerlesem acabaYumurtlamasi 3-4 gün sürenler var canim yani devam ediyor olabilir sen aksama dogru bir test daha yap bence ve en önemlisi kesinlikle degerlendir bu günleri
Ya şimdi ben tam hesaplayamıyorum ama kaç hafta olduğunu nasıl hesaplanıyor bilen var mıbende yarın gidecem cnm
Cnm nette hesaplahıcılar var onlardan herhangi birine gir son adet tarihini yaz çıkar sonuçYa şimdi ben tam hesaplayamıyorum ama kaç hafta olduğunu nasıl hesaplanıyor bilen var mı
Ya şimdi ben tam hesaplayamıyorum ama kaç hafta olduğunu nasıl hesaplanıyor bilen var mı
Ama o zaman değerim çok az kuzum yaCnm nette hesaplahıcılar var onlardan herhangi birine gir son adet tarihini yaz çıkar sonuç
Bu arada Dr yumurtlama gününü baz almazlar son adet tarihini baz alırlar
Cnm değer kişiden kişiye göre değişir önemli olan 48 saatte 2 katına çıkmıs olmasıAma o zaman değerim çok az kuzum ya
Bak canim ben daha önceki denemelerimde hep günasiri degerlendirdim ama bu ay üst üste deneyelim dedik ve tuttu ben de beklemiyordum acikcasi. Eger eşinde bir problem yoksa üst üste degerlendir derimPeki sence hergün mü günaşırı mı olmalı mesela dünü değerlendirdik nasıl ilerlesem acaba
Yaaa maşallahhh Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımBak canim ben daha önceki denemelerimde hep günasiri degerlendirdim ama bu ay üst üste deneyelim dedik ve tuttu ben de beklemiyordum acikcasi. Eger eşinde bir problem yoksa üst üste degerlendir derim
Amin canim insallahYaaa maşallahhh Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımVar mı yok mu bilmiyorumki hiç
He o zaman yarın 15,7 oranla 30 filan olması lazım demi ay kusura bakma cahil cahil soruyorum amaCnm değer kişiden kişiye göre değişir önemli olan 48 saatte 2 katına çıkmıs olması
Valla cnm 30 ve üzeri olası lazim ki emin ol 2 katını fazlasıyla artmıştırHe o zaman yarın 15,7 oranla 30 filan olması lazım demi ay kusura bakma cahil cahil soruyorum ama
Artmıştır demi korkuyo insanValla cnm 30 ve üzeri olası lazim ki emin ol 2 katını fazlasıyla artmıştır
Hiç korkma cnm inş saglıklı Bi şekilde ilerlerArtmıştır demi korkuyo insan