Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bahsettigin belirtiler hamilelik belirtisi bende de öyle olmustu. Belirtisiz hamile kalanlar da var canim cok okudum forumlarda. Ama emzirirken nasil olur inan bir bilgim yok. Ve her hamilelikte ayni belirtiler olmak zorunda degilmis öyle biliyorum ben

Ya şimdi ben tam hesaplayamıyorum ama kaç hafta olduğunu nasıl hesaplanıyor bilen var mı
Cnm nette hesaplahıcılar var onlardan herhangi birine gir son adet tarihini yaz çıkar sonuç
Bu arada Dr yumurtlama gününü baz almazlar son adet tarihini baz alırlar

Peki sence hergün mü günaşırı mı olmalı mesela dünü değerlendirdik nasıl ilerlesem acaba
Bak canim ben daha önceki denemelerimde hep günasiri degerlendirdim ama bu ay üst üste deneyelim dedik ve tuttu ben de beklemiyordum acikcasi. Eger eşinde bir problem yoksa üst üste degerlendir derim

Yaaa maşallahhh Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımVar mı yok mu bilmiyorumki hiç
Amin canim insallah ben de bilmiyordum hic doktora gitmedik ama bu ay böyle olsun dedik ve oldu cok sükür eger diger aylar günasiri denediysen bu ay da bir böyle dene bence denemis olursun en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…