Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canim insallah 🥰 ben de bilmiyordum hic doktora gitmedik ama bu ay böyle olsun dedik ve oldu cok sükür 😄 eger diger aylar günasiri denediysen bu ay da bir böyle dene bence denemis olursun en azindan 😊
Aynen canım bu ay da böyle denemeye çalışayım bakalım 🙈sen ne kadardır istiyordun Allah inşallah sağlıkla hayırlısıyla bu ay bizlere de nasip eder hamilelerin duası kabul olurmus dualarında unutma beni bizi olur muuuuu🙏🏻☺️

Kızlar ben haleeen adet olmadım dün ve ondan önceki gün olacak gibi sancı geldi kasıklarıma ve kuyruk sokumuma ama gelen giden yok bugün de sancilar kesildi yarın randevum var korkuyorum biraz hiç gitmedim daha önce kadın doğuma 😔

Aynen canım bu ay da böyle denemeye çalışayım bakalım 🙈sen ne kadardır istiyordun Allah inşallah sağlıkla hayırlısıyla bu ay bizlere de nasip eder hamilelerin duası kabul olurmus dualarında unutma beni bizi olur muuuuu🙏🏻☺️
Merhaba bizim yumurtlamalar yine ayni tarihe denk gelmis gerci benim cuma gecesi catladi muhtemelen yada cumartesi sabah elimde az test kalmıştı piki gordum ama siliklesmeyi göremedim ama ağrımin geçmesinden anladim..buarada testlerini gordum muhtemelen catlamis yumurtan yada aksam testinde belli olur bugünü mutlaka degerlendir

Kızlar ben haleeen adet olmadım dün ve ondan önceki gün olacak gibi sancı geldi kasıklarıma ve kuyruk sokumuma ama gelen giden yok bugün de sancilar kesildi yarın randevum var korkuyorum biraz hiç gitmedim daha önce kadın doğuma 😔
Senin kaç gün geçti git bi kan ver Allah için bekleme bu kadar

Merhaba arkadaşlar bı sorum olacak normalde yumurtlamanın mi yoksa catlamanin mi üzerine 14 gün sayıyoruz bilginiz var mı? Ben yumurtlama saniyodum ovalusyon aldığım sayfaya sordum catlamanin üzerine sayiyosun dedi de 🤔

Merhaba arkadaşlar bı sorum olacak normalde yumurtlamanın mi yoksa catlamanin mi üzerine 14 gün sayıyoruz bilginiz var mı? Ben yumurtlama saniyodum ovalusyon aldığım sayfaya sordum catlamanin üzerine sayiyosun dedi de 🤔
Ben ilk hamileliğimi yumurtlamadan 12 gün sonra öğrenmiştim silik çizgi ile canım ama belki daha iyi bilen vardır tabi

X