Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testlerimde bunlar bu sabah ilk idrarla yaptım 5 6 dakika içinde cektim fotoyu yumurtlamadan sonra 11. Gün bugün

Eklentiler

• IMG_20201129_060729.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20201129_060638.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar merhabalar benim de bat 4kasım ve bugün itibariyle 3 gün gecikmedeyim ilk hamileliğimde tüm belirtileri en üst düzeyden yaşadım ama ve şimdi emziriyorum düzenli adet oluyorum ve adet öncesi hep bel ağrısı vs yaşarım bu ay hiçbişey olmadı neredeyse.. Kısa süreli kasıkta birkaç kramp, hafif yine kısa süren bel ağrısı ve bi akşam üşüme ertesi gün ateşlenme yine kısa süreli.. Yani bana kalırsa ne adet için ne hamilelik için hiçbir belirtim yok.. Yine de merak ediyorum belirtisiz hamilelik yaşayan var mı? Özellikle 2. Hamilelik emzirirken??

Kızlar ben döngümün 16. Gününden beri test yapıyorum testler görselde bata şu an 3-4 gün kaldı ama ovulasyon testim yine böyle koyulaştı niye böyle oluyor ya bir akıl verebilir misiniz yine mi yumurtluyorum

Eklentiler

• 2879702B-30A4-48C2-A224-4256619A0980.jpeg
    92,4 KB · Görüntüleme: 84
Bazen testler hamilelikten dolayı böyle oluyormuş gebelik testi yaptın mı?

Evde erken gebelik testi ve normal test var ama sabah ilk idrarı kaçırdım sıvı alımını iki üçsaat kessem çıkar mı ? Bat ya 2 ya da 3 Aralık olması lazım
Tabi ki çıkar canım ben bir kimyasal gebelik yaşamıştım bata 2 3 gün kala, öğlen 12 1 gibi test yapmıştım. Varsa mutlaka çıkıyor yani bizi de haberdar et çok merak ettimmmm

Kuzum bende senin gibi oldum bu şekilde hamile olduğunu ogrenenler varmış bende kendimi hamile sandim ama değilmişim ikinci kez yumurtladim regliden 1 gün önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…