Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi akşamlar bir şey soracaktım. 19 ekim ovulasyon testimde pik gördüm 20 sinde çatladı. Adetim bu durumda sanırım 2 Aralık oluyor yumurtlamadan 14 gün sonrası diye hesaplarsam doğru değil mi?
bu doğruysa bata 4 gün oluyor şuan test yapsam ultra erken gebelik çıkar mı gebelik varsa

Canim catlamadan itibaren hesaplamalisin diye biliyorum yani 3 aralik olmasi lazim. Ben bata 3 gün kala ögrenmistim sen de deneyebilrsin varsa silik de olsa cikacaktir. Negatif cikarsa da üzülme batta önce negatif bat günü pozitif olan biri vardi okumustum burada. Ümidini kaybetme

Çok heyecanlı ya geçmiyor bu ay günler resmen sanki yumurtalama üstünden haftalar geçmiş gibi geliyor

Aynı şekilde korkuyorum açıkçası kese ne zaman gözükür acaba
Haftaya pazartesi gitmeyi düşünüyorum ben görünür diye düşündüm. Şuan kaç haftalık onda bile bi bilgim yok aslında son adet tarihimden hesaplarsam 5+3 falan çıkıyor ama imkansız geç yumurtlama olduğu için

Çok heyecanlı ya geçmiyor bu ay günler resmen sanki yumurtalama üstünden haftalar geçmiş gibi geliyor
Aynen canim biliyorum bende yasadim bunlari her gün takvimi acip bakiyodum kac gün gecmis kac gün kalmis diye heyecanli günler bitmiyor inan simdi de kalp atisini duymak icin heyecanla bekliyorum ben de

Bnde pazartesi sabah bi test yapayım diyorum kana gitmiyim hemen malum virüs var
Bence artık evde yapma test bebegim.kan testi vermişsin pozitif cikmis zaten.degerin artacaktır diye tekrar kan testi yap bence 4 5 gun de bekleyebilirsin korkuyorsan bu arada nerde yaşıyorsun

Kızlar aranzda dıs gebelım gecırıp sonra hemen hamıle kalabılen var mı
Ben kimyasal gebelik yasadim cnm 8 ay oldu simdi yeni tekrsr kalfim 8aydr olmadi nasil bu ayaymis rabbim saglicakla ins kucağıma almayı nssip etsin istyen herkese ins.daha gormedim doktor degerime bakti guzel dedk 2 hafta sonra gel bakalm dedi . Ben ama hafta ici ozele gidicem keseye bakmak icin ins herseh yolundadir

Hamile bayanlar lütfen bakabilirmi bata bugünü sayarsam 3 gün var testimde bende görüyor gibiyim ama ayse2325 çizgi gördüm sanki dedi
Adet sancım var suan hiç gününü şaşmaz 28 günde bir olur
Adet gününe yakın adet sancısı ceken oldumu
Oldum sandım afedersiniz lavaboya kostum krem gibi beyaz akıntım vardı
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…