Benimde gelen giden yok bekliyorum arada bel ağrusı yokluyo sadeceCanim benim gelen giden bisey yok beklmedeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde gelen giden yok bekliyorum arada bel ağrusı yokluyo sadeceCanim benim gelen giden bisey yok beklmedeyim
Belirtin var mı test yaptın mıBende beklemedeyim canim benimde bugundu
Test yapmadim sanki regli gelecek gibi beklemedeyim belim normaldede agrir regli oncesi memelerde hassasiuette oluyo o yuzden ben anlamiyorum canimBelirtin var mı test yaptın mı
Teşekkür ederim canim insallahSagol canim benim sana da hayirli olsun
Yani perşembe filan veririm kendimi strese sokmanın bi mantığı yokBugun dışında vermeyi düşünmüyor musun
aynen cnmYani perşembe filan veririm kendimi strese sokmanın bi mantığı yok
Kız özele gel biaynen cnm
Canım olabilir ne zaman yaptın bunu?Kızlar merhaba sizce yumurtlama mı
Bugün öğlen yaptım canım 3 gibi fotoyu da o zaman çektim de şimdi girebildim nete ancakCanım olabilir ne zaman yaptın bunu?
Neden sordun canım hayırdır inşallahKızlar aranzda dıs gebelım gecırıp sonra hemen hamıle kalabılen var mı
Testtende takip edebilirsin koyulaşır zaten canımYani perşembe filan veririm kendimi strese sokmanın bi mantığı yok
Benım kese olusmadı doktorda dıs gebelık buyuk olasıkla dedı yarın tam karar verck bende artık umıdımı gelecek aya bıraktım bir umıt ınsan bırsey duymak ıstıyorNeden sordun canım hayırdır inşallah
Aynen canımTesttende takip edebilirsin koyulaşır zaten canım
Canım başka bir doktorada gitsen bazen doktor değişimiyle görülebiliyor çok okudum bu forumda öyle şeylerBenım kese olusmadı doktorda dıs gebelık buyuk olasıkla dedı yarın tam karar verck bende artık umıdımı gelecek aya bıraktım bir umıt ınsan bırsey duymak ıstıyor
Bende reglden 4 gün önce 12.4 le öğrenmiştim tekrar kan vermedim yarın vericem ama bu süreçte hep evde olan testleri yaptım gittikçe koyulaşıyor artık iyice net ve pembe çizgiler olduBen hamileyim nasipse
Henuz cok yeni dun ogrendim regle 4 varken.. degerim 19 cikti yarin tekrar kan vericem, daha sonrasinda 1 hafta 10 gun sonra da doktora gitmeyi planlıyorum
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin, benim de saglikla ilerlesin insallah