Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm umutlanma derin ama şnşallah vardır bnm de böyle çıktı test ama 1 gün gecikmeyle adet oldum Aralık grubundan devamTestlerimde bunlar bu sabah ilk idrarla yaptım 5 6 dakika içinde cektim fotoyu yumurtlamadan sonra 11. Gün bugün
Canım malesef ben çizgi falan göremiyorum baya da baktım inşallah yanılıyorumdur ve hamilesindirTestlerimde bunlar bu sabah ilk idrarla yaptım 5 6 dakika içinde cektim fotoyu yumurtlamadan sonra 11. Gün bugün
Bazen testler hamilelikten dolayı böyle oluyormuş gebelik testi yaptın mı?Kızlar ben döngümün 16. Gününden beri test yapıyorum testler görselde bata şu an 3-4 gün kaldı ama ovulasyon testim yine böyle koyulaştı niye böyle oluyor ya bir akıl verebilir misiniz yine mi yumurtluyorum
Evde erken gebelik testi ve normal test var ama sabah ilk idrarı kaçırdım sıvı alımını iki üçsaat kessem çıkar mı ? Bat ya 2 ya da 3 Aralık olması lazımBazen testler hamilelikten dolayı böyle oluyormuş gebelik testi yaptın mı?
Cnm bende göremedim yaa sen gördün mü?Testlerimde bunlar bu sabah ilk idrarla yaptım 5 6 dakika içinde cektim fotoyu yumurtlamadan sonra 11. Gün bugün
Tabi ki çıkar canım ben bir kimyasal gebelik yaşamıştım bata 2 3 gün kala, öğlen 12 1 gibi test yapmıştım. Varsa mutlaka çıkıyor yani bizi de haberdar et çok merak ettimmmmEvde erken gebelik testi ve normal test var ama sabah ilk idrarı kaçırdım sıvı alımını iki üçsaat kessem çıkar mı ? Bat ya 2 ya da 3 Aralık olması lazım
Bi kaç saat sonra yapayım o zamanTabi ki çıkar canım ben bir kimyasal gebelik yaşamıştım bata 2 3 gün kala, öğlen 12 1 gibi test yapmıştım. Varsa mutlaka çıkıyor yani bizi de haberdar et çok merak ettimmmm
Görmek istediğim den herhalde çift görmeye başladım yarın tekrarlıycam zaten 12. Gün olacakCnm bende göremedim yaa sen gördün mü?
İnşallah canım belirti konusunda ne diyosunuzCanım malesef ben çizgi falan göremiyorum baya da baktım inşallah yanılıyorumdur ve hamilesindir
Teşekkür ederim canım ilk ay zaten daha olmazsa şaşırmamCnm umutlanma derin ama şnşallah vardır bnm de böyle çıktı test ama 1 gün gecikmeyle adet oldum Aralık grubundan devam
Cnm foto da belli olmuyor bazen inş çift çizgi vardir yarın sabah güzel haberlerle gel cnmGörmek istediğim den herhalde çift görmeye başladım yarın tekrarlıycam zaten 12. Gün olacak
Kuzum bende senin gibi oldum bu şekilde hamile olduğunu ogrenenler varmış bende kendimi hamile sandim ama değilmişim ikinci kez yumurtladim regliden 1 gün önceKızlar ben döngümün 16. Gününden beri test yapıyorum testler görselde bata şu an 3-4 gün kaldı ama ovulasyon testim yine böyle koyulaştı niye böyle oluyor ya bir akıl verebilir misiniz yine mi yumurtluyorum
1000 di en asağı 2000 3000 olsun bakalım betanCanım pekı ılk goremedıklerınde bhgc degerın kactı
Ayyy maşallah hayırlı olsun,canım ben bugün test yaptım ama erken gebelik testi değildi.Sonuç negatif çıktı .Regli dönemim geçerse o zaman yapacağım.Bu aralar zaten keyfim kaçtı ailemde herkes kovid olduğu için hiç bu tür şeylere kafa yormuyorum.
Perşembe günü değerim 12.4 tü bugün tekrar verdim 124 olmuş artış iyi mi sizce kızlar. Tekrar gitmeyi düşünmüyorum haftaya pazartesiye kadar, keseye giderim artık