Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tesekkurler:) siz ne zamandandır düşünüyosunuz cocugunuz varmı:)
ben evlediğimden 2 ay sonra hamile kaldım dış gebelik olustu hemen sonlandırıldı iğneyle 6 ay korundum ve simdi 6 aydır istiyoruz bu ay benim için önemli ilk hamileliğim bu aydaydı

Beklemek ve bol bol dua etmek hayırlısı ile 🙏
Bugün negatif teste rağmen ben pozitif kalmayı başardım birşey isterken animizi mahfetmenin ne anlamı var giden zaman geri gelmez gelecek güzel günler için şimdiki güzel anlarimizi yikmayalim sanırım benim bugünku çıkardığım ders bu bugün yaşadıklarımı düşünüyorum elde var sıfır eşimle mutluyum huzurluyum sıcacık bir yuvam var bu nimetlere sıkı sıkı sarılmak istiyorum bu bı vaz geçiş değil öz eleştiri yadaaa kafaya dank etti diyebiliriz tabi esiminde buna çok katkıları olduğunu söyleyebilirim o benim gonlumun nimeti biraz uzun ama içimi dokesim geldi herhalde 🤭hayırlı geceler tüm duaalrim bizim için 🤲

Bugün negatif teste rağmen ben pozitif kalmayı başardım birşey isterken animizi mahfetmenin ne anlamı var giden zaman geri gelmez gelecek güzel günler için şimdiki güzel anlarimizi yikmayalim sanırım benim bugünku çıkardığım ders bu bugün yaşadıklarımı düşünüyorum elde var sıfır eşimle mutluyum huzurluyum sıcacık bir yuvam var bu nimetlere sıkı sıkı sarılmak istiyorum bu bı vaz geçiş değil öz eleştiri yadaaa kafaya dank etti diyebiliriz tabi esiminde buna çok katkıları olduğunu söyleyebilirim o benim gonlumun nimeti biraz uzun ama içimi dokesim geldi herhalde 🤭hayırlı geceler tüm duaalrim bizim için 🤲
öyle canım ne kadar şükretsek az Hayırlı geceler ☺

Çok doğru söylüyorsun bende bazen senin gibi düşünüyorum 🤔 rabbimin her zaman bi bildiği var ama biz insanoğlu sabretmeyi ve şükür etmeyi beceremiyoruz ne yazık ki

7.94 çıktı 🤦🏻‍♀️ ilk defa test yaptırdım şok oldum. Gebeliğe engel değildir inş
Hayır gebelıge engel degıl sadece gebe kalınca bebegınde ıhtıyacı olacagı için degerlerı ındırmek daha ıyı demıstı doktorum bana cogu kadında gebe kalınca yuksek cıkablyrmus

25 yaşındayım 39 aylık bir oğluşum var ona kardes istiyoruz :) saglık problemimiz yok oğlumda düşündüğümüz ilk ay hamile kaldım hiçbir hesap yapmadan:))) bu ay denedik bakalım rabbim isteyen herkese nasip etsin cok güzel bir duygu:) idrar yolu enfeksiyonu yada mantar oldum sanırım kaşıntı akıntı ve hafif agrı var vajinamda :KK43:( doktora gitmelimiyim yoksa beklemelimiyim biraz daha hamilelikte sözkonusu olabilir sonucta ilaç vericek kullanamam simdi bilmiyorum hamile olup olmadıgımı ne yapmalıyım bilemiyorum:KK43:(
Bence gıtmelısın doktor senın durumuna uygun krem verebılır mantar ıcın enfeksıyon ıcınde bol bol su iç canım

Bi test yapsan canım ?😊

Kızlar benimde adetlerim düzenlidir. Normalde telden ovulasyon programını kullanırdım. Daha sonra bu ay kesin hamile kalmak gibi gayem vardı ovulasyon kitlerinden aldım. Orada da dalgalanma felan görünce en iyisi doktor yolu dedim geçtiğimiz cuma gittim 18mmdi. O akşam ve pazar ilişki önermişti değerlendirdik. Bugünde kontrole gittim çatlamış. Eğer mümkünde gün aşırı ilişkiye girin ya da doktora gidip yumurtanızın büyğklüğünü öğrenin ve her güne 2 cm ekleyin.. bazen kafa karışıklığıyla yaşamak yerine direkt doktora gitmek daha mantıklı sanırım.
Canım Selam,
Sen ovulasyonda yumurtlama gördün mü peki hiç? biraz bilgi verebilir misin?

Bende geldiiimmm. Bu ay ilk defa klomen kullandım. Ovüslasyon takbi yaptım. Normalde adetim düzensiz. Ama yumurtlamaya göre bat 2 kasım. 24 yaşındayım. 14 aydır gebelik olmadı..
Hoşgeldiiin ekledim senidee :) Yumurtlamanı kaçıncı günde gördün kuzum birde düzensiz derken kaç günder bir adet oluyorsun?

X