Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben bu ay ilk defa aşılama oldum bugun 15 gün aşılamanın adetimde başlamadı ben 10 11 günleri test yapmıştım negatif ti benim gibi testte negatif görüp önceden hamile olan var mı? Bir umut belki hamileyimdir kan vermeye gidemedim acil bakmıyor burda sağlık ocağında kapalı pazartesi gideceğim
Canım kendi tecrübem yok ama regline 1 gün kala negatif görüp sonradan pozitif görenleri okudum burada :) sen nasıl hissediyorsun belirtin falan var mı

Canım kendi tecrübem yok ama regline 1 gün kala negatif görüp sonradan pozitif görenleri okudum burada :) sen nasıl hissediyorsun belirtin falan var mı
3 gündür gögüslerim şiş ve acıyor lar bugun batmalar var arada oluyor birde beyaz koyu akıntı bel ağrısı var bugun başka belirtim yok çok umutsuzdum başından beri kendimi dinlemedim başlarda. İnşallah kırmızılar gelmezde hamileyimdir 2 yıl oldu evlenelim hiç hamile kalamadım

3 gündür gögüslerim şiş ve acıyor lar bugun batmalar var arada oluyor birde beyaz koyu akıntı bel ağrısı var bugun başka belirtim yok çok umutsuzdum başından beri kendimi dinlemedim başlarda. İnşallah kırmızılar gelmezde hamileyimdir 2 yıl oldu evlenelim hiç hamile kalamadım
Göğüs belirtileri aynen bende de var akıntım çok az var pazartesi salı test yapmak mantıklı olacak yumurtlama gününe göre ama gel de sabret.. inşallah vardır gebelik senin de hasretin son bulur 🙏🏻 Doğru zamanı geldiğinde kavuşacağız hepimiz bebişlerimize 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Göğüs belirtileri aynen bende de var akıntım çok az var pazartesi salı test yapmak mantıklı olacak yumurtlama gününe göre ama gel de sabret.. inşallah vardır gebelik senin de hasretin son bulur 🙏🏻 Doğru zamanı geldiğinde kavuşacağız hepimiz bebişlerimize 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İnşallah canım 🙏ikimiz de güzel haberleri alalım 😍 benim bat 26 ydı bazen bir iki gün geç olabiliyor yarın da gelmezse pazartesi kesin kan vereceğim çok heyecanlıyım başlarda çok umutsuzdum aslında ilk 3 dışında belirtim yoktu bakalım ne olacak🙈

2 gün kala canım
Mrb cnm kan vermek için acile gittim cihaz bozukmuş pzt günü gelin dediler gelirken eve iki test aldım dün yaptığım teste daha belirgindir bu aldıklarım ise biri zaten bozuk çıktı diğerinde ise hayalet çizgi çıktı 🤣🤷

Eklentiler

• IMG-20201128-WA0006.jpeg
    IMG-20201128-WA0006.jpeg
    78,2 KB · Görüntüleme: 51
X