Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim canım ben henüz iyi bi doktor arayışındayım 5 haftam bitmeden de ultrason a girmek istemiyorum keseyi görebileceğim zamana kadar sadece degerlere baktırmak istiyorum birazda tecrübesiz olunca tedirginlik yaratıyor bende
Aynen öyle yap canım bende şuan sadece kanda öğrendim bir kere verdim bekliyorum 3 hafta fln sonra gidicem doktora

Kızlar kanamam başladı. Regl oldum. Sonucumla orantılı sıfırlanana kdar kan vereceğim. Resmen susam kadar kan pıhtısı görünüyor biliyor musunuz? Güzel Allah’ım. Nasip olmadı böyle sonlandı. Benim yumurtlama günüm ne zaman olacak şimdi ben hiç anlamam hesaplama işinden:KK43: anlayan birisi benimle hesaplama yapabilir mi?

Kızlar kanamam başladı. Regl oldum. Sonucumla orantılı sıfırlanana kdar kan vereceğim. Resmen susam kadar kan pıhtısı görünüyor biliyor musunuz? Güzel Allah’ım. Nasip olmadı böyle sonlandı. Benim yumurtlama günüm ne zaman olacak şimdi ben hiç anlamam hesaplama işinden:KK43: anlayan birisi benimle hesaplama yapabilir mi?
Canım çok geçmiş olsun inşallah Rabbim tez zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip eder bu cuma gününün hürmetine. Canım istersen takvimim diye uygulama var ordan tahmini bulabilirsin ya da yumurtlama testi alabilirsin adetin bitince başla hatta yumurtlama testi yapacaksan

Belimin sağ tarafı hafif kalçama yakın ağrıyor kızlar ya :KK43: hafifte adet sancısı gibi kasiklarim ağrıyor lavoboya gidiyorum sadece beyaz akıntı veya su gibi akıntı oluyor. Acaba iltihap falan mı kaptım ben

Sıkma canını kuzum benim de arkadaşım ilk gebeliği kimyasal oldu daha sonra diğer ayda hemen hamile kaldı sende öyle olursun inşallah 🤲

Benim kanamam ne zaman başlar tahmınen kızlar. Sancılarım da bayboldu artdık kasıklarım sızlamıyor:KK43:
Bende aynı durumdayım. Dün olmam gerekiyordu. İki gün öncesine kadar olan sancılarım da kesildi. Anlamadım ne oluyor. Test yaptım sabah hicbirsey cikmadi

Kizlar regliye 3-4 gun var
bseyler goruyorm ama emin degilim aksam.mutlaka kan vericem

Eklentiler

• IMG-20201127-WA0003.jpg
    IMG-20201127-WA0003.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 63
Bende aynı durumdayım. Dün olmam gerekiyordu. İki gün öncesine kadar olan sancılarım da kesildi. Anlamadım ne oluyor. Test yaptım sabah hicbirsey cikmadi
Benim durumum farklı. Ben kimyasal gebelik geçirdim:KK43: kan da hcg baktırın isterseniz, belki idrarda çıkmamıştır.

Ovulasyon testi yani yumurtlama testi kullanabilirsin ama marka olarak labuaquick mi ne var ondan alma benim aldıklarım şuan sanırım bozuk hepsi pembe çizgi çıkmıyor hiç başka marka al
Artık bu takvimlere göre olmaz mı? Yani . Onlardan da hiç jullanmadım idrar tahlılı gibi mi yapılıyor

X