Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok yaaa watsup olsa başedemezdik bence

Bu topigi açan arkadaşa da ayrı tsk ederim böyle yararlı bilgi aktarımı sağladığımız ve guzel insanlarla sohbet etmemize vesile olduğu için newmoon10
Hep brilikte olmak çok güzel keşke hepimiz hamile haberlerimizi verebilseydik.
Kızlar değerim 12.4 çıktı yumurtlamanın 11. Günü sanırım hamileyiiiiimmmmm şok içindeyim
tebrik ederim kuzum allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah :)
Kizlar bugun yaptırdım ama bat a 4 gun var .yakınlarım kesin gebesin diyor ama 2 bucuk haftalik gebelikte deger daha yüksek çıkmaz mı kafam karisti
Eki Görüntüle 2728685
Tebrk ederim canım benim allah sağlıkla kucğaına almak nasip etsin inşallah. :)
Sende cevaplar mısın sorularımızı :)
Normal akıntı geliyor. Hiç gerginliğim yok. Sızı yok. Bişey gelmedi ama gelmesi gerekmez mi bugun gecikeli 5 gün bitiyor
canım senin sonucn pozitif çıkmamışmıydı kanda vermiştin öyle hatırlıyorum?

Aynen zaten bu gibi drumlarda doktoralar alttan bakmayı tercih ediyorlar. Benim bebeğimin kalşp atışlarını alamayınca7. haftada alttan baktı etti yine alamadı radyolojiye sevk etti beni

Pozitifti ama betam çarşamba günü düşük çıktı. Tekrar kan verdm az önce .

Tekrar yükselmesi de skıntıymış dış gebelik oluyor diyorlar o zamanda. Ne diyeceğimi ne diye dua edeceğimi şaşırdım kanama gelse içim rahatlayacak en azından. Bilmiyorum ne olacak

Tekrar yükselmesi de skıntıymış dış gebelik oluyor diyorlar o zamanda. Ne diyeceğimi ne diye dua edeceğimi şaşırdım kanama gelse içim rahatlayacak en azından. Bilmiyorum ne olacak
Yaa bilmiyordum canım
Hakkında hayırlısı o zaman canım başka bişey diyemeyeceğim
Bu ay olmazsa bir daha ki inşallah olur

Kızlar ya forumda gezerken gördüm ama sizlere bi sorum olucak tarlusal yumurtlayıda sağladığı için insanlar kullandıktan sonra hamile kaldığını falan söylüyorlar böyle bişey duydunuz mu hiç? hazır adetim gecikmişken saçma sapan şeyler bulmaya devam ediyorum

Valla ben ilk kez duydumnbunu. Benim arkadaşta işte kaza oluyor ertesi gün hapı alıyor tabi adet günü geliyor adet olamıyor. Söktürücüler içiyor yine giden gelen yok. Bir test yapıorki hamile. Şimdi kızı var doğum yaptı çok sağlıklı bir kızı var maşallah.

Bebeğin yaşayacagı varmış Allah’ım ona rızık vermiş.

Ins kuzum ya bugun gidicem doktora. Cidden cok korkuyorum kotuyu dusunuyorum hep tm guzel dusunucem kotuyu dusunmucem. saol cnm. Rabbm saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin bizlere

1. 30 gunde 1
2. Emin değilim
3.hayir hic kullanmadım
4.-----
5. Hayir yok
6. Evet var
7. Bata 8 gün kala mide bulantisi göğüste hassasiyet birde aşırı bi sinirlilik hali . Birde denk geldiniz mi hatırlamıyorum soğan küründen bahsetmiştim kizlar mucize birsey .1 bucuk yıldır evliyim doktora gitmiştir bi sorun çıkmamıştı ama sanirim yumurtlama gününü tutturamiyorduk emin değilim bende burdan gördüğüm bi kürü uygulamak istedim hissettim diyebilirim.bende yoktu ama pco kist ne varsa söküp attı desem.icim temizlendi resmen.adet bitiminden 1 gün sonra başladım 15 gun boyunca sabah aksam uyguladım ve adete 8 gun kala hamile olduğumu öğrendim.erken yumurtlamama neden oldu sanırım kesinlikle deneyin bisey kaybetmezsiniz.kullanmaya başladığım ilk ay hamile kaldım diyen birsuru kisi vardi ama hiç inanmadım oranın bu kadar yüksek olduguna belki 2 3 ay sonra olur bu kurden sonra dedim ve sonuc hamileyim . sogan cücüğüm benim. Yani size tek tavsiyem soğan kürü şiddetle oneriyorum

Tebrik ederimm. Soğan kürü nasıl bişey. Suyunu mu içiyorsunuz merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…