Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm seninle ayniyiz sen keseyi gordunmu bende 2 gun once 2ci beta takibi yapildi 3397.7 cikti. Yarin sonucla gel dedi bakalim ne dicek kese gorcekmi yine beta takibimi yapicak
Haftaya gidicem canım hiç gitmedim belki kalp atışına yakın denk gelirim diye bi sonraki o olsun istiyorum böyle ilerlerse ama senin görebilir o betayla hemde cok net görür

Kızlar bir şey sorucam size beta hcg <5 yazıyor ben de ama bazı testleri gördüm <2 <0.100 falan yazıyor. Bu değer 5 olduğu için mi böyle yazıyor acaba kafam karıştı doktorda 1 hafta sonra tekrar test yaptır adetine var daha erken test için falan gibi konuştu. Kafam cok karışık
Test sonuçlarını atsan görerek daha iyi yardımcı olabilirim

Bakip yolksac vs demedi mi ilginç. Belki netlessin diye bekliyodur. Yarin görürse benide etiketler misin merak ederim seni ☺️
Ewet kuzum demedi birsey 7 ay once kimyasal gebeligimde de ilk birsey demedi sonuca gore spnra aydinlatti. Sanirim sonuca gore konusan bir doktor bu. Tm kuzum etiketlerim randevum 3 de ins guzel haberlerle donerkm size

Ewet kuzum demedi birsey 7 ay once kimyasal gebeligimde de ilk birsey demedi sonuca gore spnra aydinlatti. Sanirim sonuca gore konusan bir doktor bu. Tm kuzum etiketlerim randevum 3 de ins guzel haberlerle donerkm size
İnşallah hadi annesi gör kesesini güzel haberlerle gel 🥰

Eklentiler

• IMG_20201126_233130.jpg
    IMG_20201126_233130.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 38
Benim kanamam ne zaman başlar tahmınen kızlar. Sancılarım da bayboldu artdık kasıklarım sızlamıyor:KK43:

X