Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu arada bu markanın ovisini kullanıyorum gebeliği nasıl
Ben oğlumda bu markayla öğrenmiştim gebeliğimi. Adet günümde çok net bir çizgi görmüştüm ama adet öncesinde hiç denemedim o yüzden onu bilemiyorum. Ovusunu da kullandım memnundum. Bende aldım 10 tanesini 25 tl ye inşallah pozitif görmek nasip olur

Ya kızlar bir şey sorucam regl günüme daha 13 gün var yumurtlamamın üzerinden de 5 gün geçti göğüslerimde büyüme var ve uçları çıktı normalde benim göğüs uçlarım yok gibi bir şey şuan baya çıkıklar be hafif ağrıaı var aşırı gazım oluyor ve geceleri sıcak basıyor üstüm açık yatıyorum sebebi ne acaba

Canım baya erken sanki belirtiler için ama herkeste farklı oluyor

Cok tesekkür ederim canim

Maalesef adet oldum tüp bebek tedavisine başlandı

Senin sata göre 18 Temmuz gösteriyor yanlış hesaplamami yaptın. Kalp atışlarını duydum dediğin için usteliyorum yanlış anlama beni
Ama sata göre hesaplayamam benim aşılamam 22 ekimde oldu. Normal gebeliklerde ne zaman döllendiği bilinmediği için son adet tarihini baz alıyorlar öyle değil mi ? Gerçi doktor pazartesi günü 6 hafta 3 gün dedi yinede değişmedim burdan onlamı uğraşcam

Hee şimdi anladım tamam canım k.bakma

Dün alttan baktı doktor birşey demedi. Kan da almadı. Daha bat a 12 gün var diye beklememi söyledi. Zaman nasıl geçecek
Vallahi ben de hemen hemen aynı durumdayım beklemek konusunda Tarihlerimiz yakınmış, benim sat 8 kasım bat yumurtlamaya göre 5 aralık.. belirti falan yok bende ama zaman resmen geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…