Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bugün ovulasyon 14.günüm reglim bittiğinden beri çizgi hic koyulasmadı yaa 😔 28 günde 1 regl oluyorum

Eklentiler

• 20201026_123358.jpg
    20201026_123358.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 32
Bende kontrole gittim. Klomeni keselim dedi iğneye devam .arşamba yine kontrol. Cumartesi yada pazartesi aşılama yaparız dedi. Çok cahilim bu konularda. İlk çocuğum hiç uğraştırmadan olmuştu

Bende kontrole gittim. Klomeni keselim dedi iğneye devam .arşamba yine kontrol. Cumartesi yada pazartesi aşılama yaparız dedi. Çok cahilim bu konularda. İlk çocuğum hiç uğraştırmadan olmuştu
Ne güzel en azından bir çocuğa sahipsiniz :-)

Kızlar hoşgeldiniz ikinizde bat aynı gün bakalım ikiniizi de ekledim ilk güzel haber hanginizden gelecek :) YYumurtlama takibi yapıyor musunuz? Yumurtlamayı kaçıncı günde gördünüz birde kullandığınız ovulasyon testi markası nedir arkadaşlar bunları gelen arkadaşlara fikir olması açıısından soruyorum. :)
Hoşbuldukk :) Ben uygulamadan takip ediyordum. Bu ay ama predictor ovulasyon testi aldım öyle takip edeceğim. Takvime göre yumurtlamam 9 Kasım gözüküyor, doğurgan dönem ise 4-10 Kasım arası bakalım uyacak mı testte ki yumurtlamamla :)

Kizlar bugün ovulasyon 14.günüm reglim bittiğinden beri çizgi hic koyulasmadı yaa 😔 28 günde 1 regl oluyorum
Geçen ay bende böyle oldu.önceki ayda reglimde pıhtı gelmemişti sadece leke vardı.meğerse yumurta çatlamamış kist oluşturmuş.
2 ihtimal var;
Ya testi yanlış yapıyorsun (su içme olayına dikkat)
Ya da henüz vucudun yumurta üretmedi.

Geçen ay bende böyle oldu.önceki ayda reglimde pıhtı gelmemişti sadece leke vardı.meğerse yumurta çatlamamış kist oluşturmuş.
2 ihtimal var;
Kist oluşumuna soğan kürü birebir temizliyor artık doktorlar bile öneriyor tavsiye ederim

Zaman hiç geçmiyor kasım ayı gelmedı gitti😅ınsallah bu ay hepimiz g

Zaman hiç geçmiyor kasım ayı gelmedı gitti😅ınsallah bu ay hepimiz gebe kalırız🤲🏼
Hadi bakalım elimizden geleni ardimiza koymayalim ben çörekotu macunu ve aynı zamanda hurmaya Meryem suresi okuyarak maddi manevi her koldan sarılmayı düşünüyorum depresyona girmenin hiçbir yararı yok demi😅🤷

Öyle düşünme. Ben geçen hafta idrar tahlili verdiğim ve yüksek enfeksiyon çıktı. Oysa ki hiçbir şikayetim yok nasıl bu kadar yüksek çıktı anlamadım. Yani illa bir belirtin olucak diye bekleme enfeksiyon olabilir
Neyse yarn bi gidip vereym bakalim tesekkr ederm

Hormon testinde doktor Lh istememiş kafam karıştı 🤔 tsh fsh prolaktin istemiş. Olmaması normal mi?

Merhaba ben anaokulu egitmeniyim bir yıl oldu evleneli bi sorun yok ama 6_7 aydır olmuyo soğan suyu incir kürü yaptım adetim çok düzenlidir bu ay ilk defa bir gün geciktim ve 2gun oldum şuan belim çok ağrıyor ve gece bulantilari var acaba olabilir mi
Bi test yapsan canım ?😊
Ben yumurta takibini bu ay yapmaya başlicam ama doktora gitmem gerekir mi yumurta oluşmuş mu büyümüş mu diye yoksa doğru sonuç olur mu kesin

Hoşbuldukk :) Ben uygulamadan takip ediyordum. Bu ay ama predictor ovulasyon testi aldım öyle takip edeceğim. Takvime göre yumurtlamam 9 Kasım gözüküyor, doğurgan dönem ise 4-10 Kasım arası bakalım uyacak mı testte ki yumurtlamamla :)

Kızlar benimde adetlerim düzenlidir. Normalde telden ovulasyon programını kullanırdım. Daha sonra bu ay kesin hamile kalmak gibi gayem vardı ovulasyon kitlerinden aldım. Orada da dalgalanma felan görünce en iyisi doktor yolu dedim geçtiğimiz cuma gittim 18mmdi. O akşam ve pazar ilişki önermişti değerlendirdik. Bugünde kontrole gittim çatlamış. Eğer mümkünde gün aşırı ilişkiye girin ya da doktora gidip yumurtanızın büyğklüğünü öğrenin ve her güne 2 cm ekleyin.. bazen kafa karışıklığıyla yaşamak yerine direkt doktora gitmek daha mantıklı sanırım.

2 ihtimal var;
Gecen ay normal regl oldum. Sıvı alımını da 2 saat kala bırakıyorum

Canım merhaba ekldim sende biraz bahseder misin hikayenden :)

Bariz çatlamış canım değerlendirme imkanın oldu mu peki? İnşallah güzel haberler alırız senden. :)

Ekledim hoşgeldiinn :) :)

Güncelledim kuzum yumurtlamayı takip ettin sanırım :) İnşallah hiç olmazsın :)

Ekledim canım senide :) Yumurtlamayı gördün mü peki?
Aynen canim.takip yaptım 20 ekim yumurta 21 ekim catlama oldu ah canim insallah inşallah hiç olmam bu ay yüzümüz gülsün insallah

Bende geldiiimmm. Bu ay ilk defa klomen kullandım. Ovüslasyon takbi yaptım. Normalde adetim düzensiz. Ama yumurtlamaya göre bat 2 kasım. 24 yaşındayım. 14 aydır gebelik olmadı..

X