Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 34 yaşındayım takip olarak 1 ay takip edip ilişki oldu . Iliskiden sonra beklemek mi lazım ben duş falan alıyorum kalkıyorum genelde gündüz akşam işten gidice fln oluyor. Gece mi yapmak lazım

Canım merhaba ekldim sende biraz bahseder misin hikayenden :)

Bariz çatlamış canım değerlendirme imkanın oldu mu peki? İnşallah güzel haberler alırız senden. :)

Ekledim hoşgeldiinn :) :)

Güncelledim kuzum yumurtlamayı takip ettin sanırım :) İnşallah hiç olmazsın :)

Ekledim canım senide :) Yumurtlamayı gördün mü peki?
20-21 ekim ikinci çizgi koyuydu testte 22 ekimde de silik çıktı. Yani çatlamış diye yorumladım. Ama eski sayfaları okurken bu şekilde bi süreç yaşayıp aynı gün doktora gittiğinde Çatlayacak boyutta bi yumurtası olmadığını duyan olmuş aklım baya karıştı şimdi🤯Bekleyip görcez bakalım😅

Kızlar adet döngünüz nasıl düzenli mi beklenen tarihte olur mu . Benim bu ay çok erken geldi . Hazirandan itibaren döndüm 28,28,26,27 günler genelde bu ay 24.günde oldum. Kasımda ne olur acaba program 22.Kasım diyor yani 29.günde olacaksin diyor ama erken olurum herhalde yine
Hangi programı kullanıyorsun? Bence ovulasyon testi daha garanti olur senin için döngün bozulacak bile olsa testte o günü yakalayabilirsin ben laboquıck kullandım yumurtlama günlerini gösterdi.

Hangi programı kullanıyorsun? Bence ovulasyon testi daha garanti olur senin için döngün bozulacak bile olsa testte o günü yakalayabilirsin ben laboquıck kullandım yumurtlama günlerini gösterdi.
Periyot günlüğü diye bir program canım. Ben yumurtlamayınca hissedioum genelde ağrım oluyor not alıyorum aynı günlere denk geliyor neredeyse.ama bu ay tutmadı çok fark li çıktı.. ovulasyon tesiri daha mi garanti diyosun daha iyi mi olur takip etmek . Nasıl anlıcam onda sen kullaniyormusun

Ne değişik artist doktorlar var ya hiç sevmem şeffaf ve samimi olmayanları

Bu da çok güzel bilgi olmuş teşekkürler🌸

Bende ovulasyon kullanmaya 21 ekimde başladım reglim 18 ekim bitmişti. 21 ekimde yumurtlayacakmışım gibi t de çizgi vardı. dün yaptığımda sadece tek çizgi olunca yumurtladımmı erkenden diye düşündüm. Moralimde bozuldu. Kontrol olsun diye Sabah doktora gittim 18 mm yumurtam varmış daha çatlamamış😂 bu akşam ve pazar ilişki önerdi pazartesi kontrol bakalım.. regl sonrası gün aşırı ilişki öneriliyor kızlar imkanınız varsa öyle yapın
Evet gün aşırı ilişki olması güzel ama oda bir süre sonra sıkıyor yaa... Göreve dönüyor artık. ben 1 ay öyle denedim yine de olmadı gerçi

Herkese merhaba 23 yaşındayımm 1.5 senelik evliyim 10 aydırda korunmuyoruz adetlerim düzenlidir geçen ay klomen ve iğne kullandım tutmadı maalesef bu ay tekrardan klomen ve iğne kullandım artı olarak soğan suyu kullandım bakalım hayırlısı

B
Bi kontrole gidin iciniz rahat etsin enfeksiyon kaynakli da oluyormus benimde oldu bi donem ama sezeryan sonrasi olabilir demislerdi sizde sezeryab falan yok degil mi
Yok maalesef ben henuz hic gebe kalamadim 14aydir😔 kotu kokulu akintimda yok yada altta yanma kasinti vs yok hani biri olsa tamam enf dicem rahatliycam inşallah bisey cikmaz🤲🤲

Ben 34 yaşındayım takip olarak 1 ay takip edip ilişki oldu . Iliskiden sonra beklemek mi lazım ben duş falan alıyorum kalkıyorum genelde gündüz akşam işten gidice fln oluyor. Gece mi yapmak lazım
Bence kalkmamaya çalış , biraz uzan, duş elbette alacaksın ama arayı biraz uzatırsan daha iyi olur ,

Periyot günlüğü diye bir program canım. Ben yumurtlamayınca hissedioum genelde ağrım oluyor not alıyorum aynı günlere denk geliyor neredeyse.ama bu ay tutmadı çok fark li çıktı.. ovulasyon tesiri daha mi garanti diyosun daha iyi mi olur takip etmek . Nasıl anlıcam onda sen kullaniyormusun
Bende ilk kez kullandım forumdan yardım aldım tecrübelilerden yumurtlama old günler ikinci çizgi kopkoyu çıkıyor sonra ertesi gün tekrar yapınca silik çıkıyorsa yumurtam çatlamış oluyormuş 😬

Merhaba hanımlar ,
İnanın bazen öyle oluyorum ki , sabahlara kadar burada tüm yorumlara bakıyorum. Sonra uykusuz sabahlarda diyorum ki , okumayacağım artık diye kendime söz veriyorum , sürekli yorumlardan birşey alabilirmiyim diye , herkesin tecrübelerinden nasıl yararlanırım diye :KK43: sonra bir bakmışım beyin artık eror veriyor , ama birçoğunuzu da merak ediyorum , biri test yapmıştı ne oldu ?, birinin batı bugündü ne oldu diye ? , sonra güzel haberleri olanları okuduğumda ne yalan söyleyeyim , hem hüzünleniyorum , hem de gerçekten seviniyorum , bir umut var hala diyorum . Umutsuz olmuyor . Bu ay bir tüp bebek denemem oldu ama bilenler vardır , daha opu gününde yumurtalarım gitti , çöp oldu :KK43:( bir sürü ağrısı , acısı , iğnelerin , hormonların yükü kaldı yanıma . Neyse pes etmek yok zaten yolun başındayım . Ancak neyi farkettim biliyormusunuz burada olmak gerçekten güzel , birileriyle birşeyleri paylaşabilmek , çünkü tüm süreci yalnız atlatıyorum , Antalya’dan bir arkadaş edindim , her sabah kalktığımda ondan bir haber varmı diye merak ediyorum . Bence iyi ki varsınız iyi ki bu platform var.
ben 35 yaşındayım , 1 yıldır evliyim . Maalesef bazı şeylere epey bir geç kalmışım . Hiç korunmadım. Zaten böyle bir lüksüm yoktu. Çikolata kistim varmış , evlendikten sonra öğrendim . Hiç bir belirti yoktu oysaki , hayatımda adet sancısı biran bile yaşamadım , çok ama çokta düzenliydi adetlerim . Her ayı bir yıldır kabus gibi yaşıyorum , ama bir umut var hala . Şu aralar sevdiğim birçok şeyden de feragat etmeye çalışıyorum , kahve , çikolata , sigara gibi , son bir haftadır düzenli olarak yürüyüş yapıyorum . Ananas tüketiyorum günlük , umarım bir faydası olur . Rabbim hepimizin muradını versin inşallah . Bu arada klomen yada Farklı hormon iğneleri kullanan hanımlara ciddi bir tavsiyem var , bol bol su İçin bu süreçte , herkese bol umutlu ve mutlu haberlerle dolu bir hafta diliyorum ,

Merhaba hanımlar ,
İnanın bazen öyle oluyorum ki , sabahlara kadar burada tüm yorumlara bakıyorum. Sonra uykusuz sabahlarda diyorum ki , okumayacağım artık diye kendime söz veriyorum , sürekli yorumlardan birşey alabilirmiyim diye , herkesin tecrübelerinden nasıl yararlanırım diye :KK43: sonra bir bakmışım beyin artık eror veriyor , ama birçoğunuzu da merak ediyorum , biri test yapmıştı ne oldu ?, birinin batı bugündü ne oldu diye ? , sonra güzel haberleri olanları okuduğumda ne yalan söyleyeyim , hem hüzünleniyorum , hem de gerçekten seviniyorum , bir umut var hala diyorum . Umutsuz olmuyor . Bu ay bir tüp bebek denemem oldu ama bilenler vardır , daha opu gününde yumurtalarım gitti , çöp oldu :KK43:( bir sürü ağrısı , acısı , iğnelerin , hormonların yükü kaldı yanıma . Neyse pes etmek yok zaten yolun başındayım . Ancak neyi farkettim biliyormusunuz burada olmak gerçekten güzel , birileriyle birşeyleri paylaşabilmek , çünkü tüm süreci yalnız atlatıyorum , Antalya’dan bir arkadaş edindim , her sabah kalktığımda ondan bir haber varmı diye merak ediyorum . Bence iyi ki varsınız iyi ki bu platform var.
ben 35 yaşındayım , 1 yıldır evliyim . Maalesef bazı şeylere epey bir geç kalmışım . Hiç korunmadım. Zaten böyle bir lüksüm yoktu. Çikolata kistim varmış , evlendikten sonra öğrendim . Hiç bir belirti yoktu oysaki , hayatımda adet sancısı biran bile yaşamadım , çok ama çokta düzenliydi adetlerim . Her ayı bir yıldır kabus gibi yaşıyorum , ama bir umut var hala . Şu aralar sevdiğim birçok şeyden de feragat etmeye çalışıyorum , kahve , çikolata , sigara gibi , son bir haftadır düzenli olarak yürüyüş yapıyorum . Ananas tüketiyorum günlük , umarım bir faydası olur . Rabbim hepimizin muradını versin inşallah . Bu arada klomen yada Farklı hormon iğneleri kullanan hanımlara ciddi bir tavsiyem var , bol bol su İçin bu süreçte , herkese bol umutlu ve mutlu haberlerle dolu bir hafta diliyorum ,
Hep umut dolu olmak lazım bir de hobi edinmek lazım galiba. çok takınca olmuyor. İnşallah güzel haberlerinizi tez zamanda alırız :KK68:

Ekim ayından ümidi kesmiş arkadaşlarımızı bat tarihleri ile birlikte böyle alalım :)

Yavaştan listemizi oluşturmaya başlayalım. B
at tarihleriniz ile birlikte ismimi etiketlerseniz sizleri tabloya dahil edeyim.

KullanıcıB.A.T.Sonuç

Hulahula

01.11.2020
aysebasar01.11.2020
C corekotuannesi 01.11.2020
gecenin_resmi01.11.2020

D destinalar

01.11.2020

Nurcaner66

01.11.2020
korfezida02.11.2020
TOBEORNOTTOBE103.11.2020

brcnyldz13

03.11.2020

Hepgulenyuz

03.11.2020
S serenndrmz 04.11.2020
spring_04.11.2020

aydogan7

04.11.2020

353535

04.11.2020

Merifettah

05.11.2020
kafasikarisikkiz05.11.2020
tess0705.11.2020
umudum5805.11.2020
A Ansumjora 05.11.2020
Gdkd05.11.2020
ManyakPrenses05.11.2020

sinemimsi35

05.11.2020

M mervifan

05.11.2020
lorenaece06.11.2020
toowarmtoocool07.11.2020

camlihemsinli08.11.2020
Cemren060408.11.2020
sesett2308.11.2020
sutlaacc08.11.2020
GLBNZZ08.11.2020

TuseSU

08.11.2020
Ebru139109.11.2020

fulyam2727

09.11.2020

haticeclk22

09.11.2020
janabobc10.11.2020
Chemteach10.11.2020
skylight0606060610.11.2020
deryam0310.11.2020

Derinee

11.11.2020

GulYuzlumm

11.11.2020
Ppsta12.11.2020
atmosfer3912.11.2020
MarV-el12.11.2020

Bendiss1708

12.11.2020

Duygunisa2

13.11.2020
Selinos Selinos 14.11.2020

ayavuz18

14.11.2020

Bahara giderken

14.11.2020

elfayd06

14.11.2020

Dfs

15.11.2020

Hafize2511

15.11.2020
Blacklight16.11.2020
bssraa16.11.2020

Ozges90

16.11.2020

marymine

17.11.2020

sedanur4004

17.11.2020

ciklettt

17.11.2020
newmoon10 newmoon10 18.11.2020

Arzu1292

18.11.2020

borasu

18.11.2020

Princessxxx

18.11.2020
Nehir44420.11.2020

ysm6161

21.11.2020

Ojej

21.11.2020

Papatya2208

22.11.2020

bitkiselhayat

22.11.2020

sbkt86 sbkt86

22.11.2020

IlyZcn

23.11.2020

Umay1907

23.11.2020

DusunceBulutu DusunceBulutu

24.11.2020

SnowySecret

25.11.2020

nuray0303

26.11.2020

Ferder

28.11.2020

burcu24242

30.11.2020
Merhaba benim de 2 Kasım ekler misiniz

Canım merhaba ekldim sende biraz bahseder misin hikayenden :)

Bariz çatlamış canım değerlendirme imkanın oldu mu peki? İnşallah güzel haberler alırız senden. :)

Ekledim hoşgeldiinn :) :)

Güncelledim kuzum yumurtlamayı takip ettin sanırım :) İnşallah hiç olmazsın :)

Ekledim canım senide :) Yumurtlamayı gördün mü peki?
canım selam tam pik gnü ve bir sonraki
günü değerlendirdim. yani cuma ve pazar bakalım allah bilir inşallah olmuştur gerçi artık tedavi olmaya da karar verdim allahım bilir 🙏🏻

Merhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı yumurtam çatlamış ama tutup tutmadığını bılemıyoruz ilk defa karnımdan baktı doktor ve rahimimin kalp şeklınde oldugunu bunun da doğuştan beri böyle olduğunu söyledi bu herhangı bir sıkıntı yaratmaz ne doğumuna ne gebeliğine ne düşüğüne dedi ama içim bi garip oldu ınternette düşük yapar hamıle kalmayı zorlaştırır gbı şeylerde okudum moralım çok bozuldu;( bu ay da olmazsa rahim filminde bakılacak

Merhaba hanımlar ,
Çok güzel dile getirmişsiniz. Hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz burada yazdıklarının birçoğunu bende düşünüyorum. Güzellikler bizimle olsun güçlü olmalıyız allahım hepimize en kısa bebiş versin inşallah

Ben Mayıs ayında korunmayı bıraktım. Çikolata kistim var. Adetlerim düzenli. Yumurtlama takibini pc Adlı uygulama üzerinden yapıyorum. Ama doktor ultrasonla baktığında uygulama ile örtüşmediğini fark ettim ovülasyon testi hiç kullanmadım :)
Merhaba bende daha yeniyim evleneli bir yıl olucak Kasım'da. bizde deniyoruz bı sorun yok ama olmuyor bu ay ilk defa bir gün geciktim 2gun oldum şuan hicbisey yok ama bel ağrısı gece bulantisi var sizce olabilir mi

Ben hem hemşireyim hemde kadın doğum doktorunun yanında çalışıyorum bu ay ultrasonla yumurta takibi yaptık ama olmadı 🙈. Kasım için ovulasyon testlerini kullanmayı düşünüyorum. Siparşini verdim bakalım ☺️
Merhaba ben anaokulu egitmeniyim bir yıl oldu evleneli bi sorun yok ama 6_7 aydır olmuyo soğan suyu incir kürü yaptım adetim çok düzenlidir bu ay ilk defa bir gün geciktim ve 2gun oldum şuan belim çok ağrıyor ve gece bulantilari var acaba olabilir mi

X