Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bakalım elimizden geleni ardimiza koymayalim ben çörekotu macunu ve aynı zamanda hurmaya Meryem suresi okuyarak maddi manevi her koldan sarılmayı düşünüyorum depresyona girmenin hiçbir yararı yok demi😅🤷
Aynen bende ne takvıye alsam dıye dusunuyorum durmak yok yola devam 😂😂

Benımde yuksektı hatta yıllardır ılac kulanırım ona ragmen baya yuksek cıkmıstı 9 du ılacın dozunu arttırdık 1,5 oldu suan sıkma canını bence 😊
7.94 çıktı 🤦🏻‍♀️ ilk defa test yaptırdım şok oldum. Gebeliğe engel değildir inş

Ben de beyaz süt rengi akinti ve aşırı tatli yeme isteği dışında birşey yok canım bekleyeceğim bakalim klomen kullandim ve ostrojen, progestan hapları umarim faydali olurlar
Benım adete 10 gün var ama iç çamasırım cok batıyor beyaz akıntıdan sureklı ıcım yanıyor ve tatlı ıstıyor canım belırtmı bunlar

7.94 çıktı 🤦🏻‍♀️ ilk defa test yaptırdım şok oldum. Gebeliğe engel değildir inş
Canım gebelik için tsh ın 2 nin altında olması gerekiyor. Üstü olduğunda gebeliğe engel teşkil ediyor ayrıca kalsan bile bebekte ciddi rahatsızlıklar olur demişti doktrorum. Hemen ilacına başla

Bat 3 kasım Haziran ayından beri denemedeyiz. Şubat ayında farkında olmadan gebelik oluşmuş sonrasında kimyasal gebelik ile sonlandı. Kasım da aşk başkadır diyelim inşallah herkese şans getirir bu ay hamiş olacağız 🥳🥳

Canım ekledim hoşgeldin :)

Ekledim kuzum sende varsın listede.

Arkadaşlar sizleri de ekledim hepiniz hoş geldiniz. Güzel haberler alacağımız bir topik olsun inşallah :)
Sizlerde kısaca bahsedebilir misiniz ne zamandır istiyorsunuz yaş kaç herhangi bir sağlık sorununz var mı yumurtlama takibi yapıyor musunuz yumurtlamayı gördünüz mü v.s. :)
25 yaşındayım 39 aylık bir oğluşum var ona kardes istiyoruz :) saglık problemimiz yok oğlumda düşündüğümüz ilk ay hamile kaldım hiçbir hesap yapmadan:))) bu ay denedik bakalım rabbim isteyen herkese nasip etsin cok güzel bir duygu:) idrar yolu enfeksiyonu yada mantar oldum sanırım kaşıntı akıntı ve hafif agrı var vajinamda :KK43:( doktora gitmelimiyim yoksa beklemelimiyim biraz daha hamilelikte sözkonusu olabilir sonucta ilaç vericek kullanamam simdi bilmiyorum hamile olup olmadıgımı ne yapmalıyım bilemiyorum:KK43:(

X