Merhaba hanımlar ,
İnanın bazen öyle oluyorum ki , sabahlara kadar burada tüm yorumlara bakıyorum. Sonra uykusuz sabahlarda diyorum ki , okumayacağım artık diye kendime söz veriyorum , sürekli yorumlardan birşey alabilirmiyim diye , herkesin tecrübelerinden nasıl yararlanırım diye
sonra bir bakmışım beyin artık eror veriyor , ama birçoğunuzu da merak ediyorum , biri test yapmıştı ne oldu ?, birinin batı bugündü ne oldu diye ? , sonra güzel haberleri olanları okuduğumda ne yalan söyleyeyim , hem hüzünleniyorum , hem de gerçekten seviniyorum , bir umut var hala diyorum . Umutsuz olmuyor . Bu ay bir
tüp bebek denemem oldu ama bilenler vardır , daha opu gününde yumurtalarım gitti , çöp oldu
( bir sürü ağrısı , acısı , iğnelerin , hormonların yükü kaldı yanıma . Neyse pes etmek yok zaten yolun başındayım . Ancak neyi farkettim biliyormusunuz burada olmak gerçekten güzel , birileriyle birşeyleri paylaşabilmek , çünkü tüm süreci yalnız atlatıyorum , Antalya’dan bir arkadaş edindim , her sabah kalktığımda ondan bir haber varmı diye merak ediyorum . Bence iyi ki varsınız iyi ki bu platform var.
ben 35 yaşındayım , 1 yıldır evliyim . Maalesef bazı şeylere epey bir geç kalmışım . Hiç korunmadım. Zaten böyle bir lüksüm yoktu. Çikolata kistim varmış , evlendikten sonra öğrendim . Hiç bir belirti yoktu oysaki , hayatımda adet sancısı biran bile yaşamadım , çok ama çokta düzenliydi adetlerim . Her ayı bir yıldır kabus gibi yaşıyorum , ama bir umut var hala . Şu aralar sevdiğim birçok şeyden de feragat etmeye çalışıyorum , kahve , çikolata , sigara gibi , son bir haftadır düzenli olarak yürüyüş yapıyorum . Ananas tüketiyorum günlük , umarım bir faydası olur . Rabbim hepimizin muradını versin inşallah . Bu arada klomen yada Farklı hormon iğneleri kullanan hanımlara ciddi bir tavsiyem var , bol bol su İçin bu süreçte , herkese bol umutlu ve mutlu haberlerle dolu bir hafta diliyorum ,