Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar ,
İnanın bazen öyle oluyorum ki , sabahlara kadar burada tüm yorumlara bakıyorum. Sonra uykusuz sabahlarda diyorum ki , okumayacağım artık diye kendime söz veriyorum , sürekli yorumlardan birşey alabilirmiyim diye , herkesin tecrübelerinden nasıl yararlanırım diye :KK43: sonra bir bakmışım beyin artık eror veriyor , ama birçoğunuzu da merak ediyorum , biri test yapmıştı ne oldu ?, birinin batı bugündü ne oldu diye ? , sonra güzel haberleri olanları okuduğumda ne yalan söyleyeyim , hem hüzünleniyorum , hem de gerçekten seviniyorum , bir umut var hala diyorum . Umutsuz olmuyor . Bu ay bir tüp bebek denemem oldu ama bilenler vardır , daha opu gününde yumurtalarım gitti , çöp oldu :KK43:( bir sürü ağrısı , acısı , iğnelerin , hormonların yükü kaldı yanıma . Neyse pes etmek yok zaten yolun başındayım . Ancak neyi farkettim biliyormusunuz burada olmak gerçekten güzel , birileriyle birşeyleri paylaşabilmek , çünkü tüm süreci yalnız atlatıyorum , Antalya’dan bir arkadaş edindim , her sabah kalktığımda ondan bir haber varmı diye merak ediyorum . Bence iyi ki varsınız iyi ki bu platform var.
ben 35 yaşındayım , 1 yıldır evliyim . Maalesef bazı şeylere epey bir geç kalmışım . Hiç korunmadım. Zaten böyle bir lüksüm yoktu. Çikolata kistim varmış , evlendikten sonra öğrendim . Hiç bir belirti yoktu oysaki , hayatımda adet sancısı biran bile yaşamadım , çok ama çokta düzenliydi adetlerim . Her ayı bir yıldır kabus gibi yaşıyorum , ama bir umut var hala . Şu aralar sevdiğim birçok şeyden de feragat etmeye çalışıyorum , kahve , çikolata , sigara gibi , son bir haftadır düzenli olarak yürüyüş yapıyorum . Ananas tüketiyorum günlük , umarım bir faydası olur . Rabbim hepimizin muradını versin inşallah . Bu arada klomen yada Farklı hormon iğneleri kullanan hanımlara ciddi bir tavsiyem var , bol bol su İçin bu süreçte , herkese bol umutlu ve mutlu haberlerle dolu bir hafta diliyorum ,
Ne kadar güzel yazmışsın 😔 Rabbim bu el açan kullarını geri çevirmez inşallah evlat hasretiyle yanıp tutuşanların dualarını kabul etsin bi an önce yavrularımıza kavuşalım ❤️

Kızlar benim kafam çok karıştı bu ovulasyon testleriyle siz ne diyorsunuz

Eklentiler

• 04CE7051-036A-4B40-A187-EAAD72E2D207.jpeg
    04CE7051-036A-4B40-A187-EAAD72E2D207.jpeg
    172,3 KB · Görüntüleme: 46
Canım ekledim hoşgeldin :)

Ekledim kuzum sende varsın listede.

Arkadaşlar sizleri de ekledim hepiniz hoş geldiniz. Güzel haberler alacağımız bir topik olsun inşallah :)
Sizlerde kısaca bahsedebilir misiniz ne zamandır istiyorsunuz yaş kaç herhangi bir sağlık sorununz var mı yumurtlama takibi yapıyor musunuz yumurtlamayı gördünüz mü v.s. :)
Ben yumurta takibini bu ay yapmaya başlicam ama doktora gitmem gerekir mi yumurta oluşmuş mu büyümüş mu diye yoksa doğru sonuç olur mu kesin

Ben 34 yaşındayım takip olarak 1 ay takip edip ilişki oldu . Iliskiden sonra beklemek mi lazım ben duş falan alıyorum kalkıyorum genelde gündüz akşam işten gidice fln oluyor. Gece mi yapmak lazım
Aslinda sabah erken saatte yapın diyorlar ben 10 dk sırt üstü yatmak gerek diye okudum canim

Ne kadar güzel yazmışsın 😔 Rabbim bu el açan kullarını geri çevirmez inşallah evlat hasretiyle yanıp tutuşanların dualarını kabul etsin bi an önce yavrularımıza kavuşalım ❤️
Canım çok güzel yazmışsın gerçekten belki de birçoğumuzun duygularına tercüman olmuşsun inşallah en yakın zamanda dolar kucagin güzel bebeklerinle ♥️♥️♥️

Merhaba hanımlar ,
İnanın bazen öyle oluyorum ki , sabahlara kadar burada tüm yorumlara bakıyorum. Sonra uykusuz sabahlarda diyorum ki , okumayacağım artık diye kendime söz veriyorum , sürekli yorumlardan birşey alabilirmiyim diye , herkesin tecrübelerinden nasıl yararlanırım diye :KK43: sonra bir bakmışım beyin artık eror veriyor , ama birçoğunuzu da merak ediyorum , biri test yapmıştı ne oldu ?, birinin batı bugündü ne oldu diye ? , sonra güzel haberleri olanları okuduğumda ne yalan söyleyeyim , hem hüzünleniyorum , hem de gerçekten seviniyorum , bir umut var hala diyorum . Umutsuz olmuyor . Bu ay bir tüp bebek denemem oldu ama bilenler vardır , daha opu gününde yumurtalarım gitti , çöp oldu :KK43:( bir sürü ağrısı , acısı , iğnelerin , hormonların yükü kaldı yanıma . Neyse pes etmek yok zaten yolun başındayım . Ancak neyi farkettim biliyormusunuz burada olmak gerçekten güzel , birileriyle birşeyleri paylaşabilmek , çünkü tüm süreci yalnız atlatıyorum , Antalya’dan bir arkadaş edindim , her sabah kalktığımda ondan bir haber varmı diye merak ediyorum . Bence iyi ki varsınız iyi ki bu platform var.
ben 35 yaşındayım , 1 yıldır evliyim . Maalesef bazı şeylere epey bir geç kalmışım . Hiç korunmadım. Zaten böyle bir lüksüm yoktu. Çikolata kistim varmış , evlendikten sonra öğrendim . Hiç bir belirti yoktu oysaki , hayatımda adet sancısı biran bile yaşamadım , çok ama çokta düzenliydi adetlerim . Her ayı bir yıldır kabus gibi yaşıyorum , ama bir umut var hala . Şu aralar sevdiğim birçok şeyden de feragat etmeye çalışıyorum , kahve , çikolata , sigara gibi , son bir haftadır düzenli olarak yürüyüş yapıyorum . Ananas tüketiyorum günlük , umarım bir faydası olur . Rabbim hepimizin muradını versin inşallah . Bu arada klomen yada Farklı hormon iğneleri kullanan hanımlara ciddi bir tavsiyem var , bol bol su İçin bu süreçte , herkese bol umutlu ve mutlu haberlerle dolu bir hafta diliyorum ,
Canım çok güzel yazmışsın duygularını çok iyi anlıyorum inşallah burada her birimiz güzel haberlerimizi birbirimizle paylaşırız. :) Şuanda herhangi bir tedavi görüyor musun? Ya da ovulasyon takibi v.s. yapıyor musun peki?
Bu arada hepiniz iyiki varsınız :KK200::KK200::KK200:

Arkadaşlar ekledim sizleride hoşgeldiniz :) İnşallah bat tarihlerinizin yanına güzel haberler yazarız :)
İnşallah 2 senelik evliyim, daha 2 aydır deniyoruz biraz pko var bende de. Geçen ay gecikti diye heyecan yaptim dr a gittim enfeksiyon çıktı. Tarlusal ile az biraz adet oldum. Bir de sogan kürü yaptım ama 9 gün falan yapabildim😑 Agustostan önceki aylarda 35 günde bir geliyordu adetim. Onu düşünürsek 2 Kasım gibi bekliyorum. Yine sol kasıgım ağrıyor umarım enfeksiyon degildir. 2 ay üst üste enfeksiyon yaşayan var mı böyle sol kasık agrimali?

Yok maalesef ben henuz hic gebe kalamadim 14aydir😔 kotu kokulu akintimda yok yada altta yanma kasinti vs yok hani biri olsa tamam enf dicem rahatliycam inşallah bisey cikmaz🤲🤲
Öyle düşünme. Ben geçen hafta idrar tahlili verdiğim ve yüksek enfeksiyon çıktı. Oysa ki hiçbir şikayetim yok nasıl bu kadar yüksek çıktı anlamadım. Yani illa bir belirtin olucak diye bekleme enfeksiyon olabilir

Kızlar benim kafam çok karıştı bu ovulasyon testleriyle siz ne diyorsunuz
Benim de 2 aydır testlerim tuhaf sonuçlar veriyor 😂 testlerin 100% garantisi yok diyorlar. Yine de Allah’tan umut kesilmez.
Bir de her ay farklı günlerde yumurtlama olurmuş, yani hep 14.gün yumrtlamazmış kadınlar, ekimde 13 ise kasımda 20’si olabilirmiş doktor böyle söyledi. O sebeple test yapmak güzel ama onların da işte 100% garantisi yok.

Benim de 2 aydır testlerim tuhaf sonuçlar veriyor 😂 testlerin 100% garantisi yok diyorlar. Yine de Allah’tan umut kesilmez.
Bir de her ay farklı günlerde yumurtlama olurmuş, yani hep 14.gün yumrtlamazmış kadınlar, ekimde 13 ise kasımda 20’si olabilirmiş doktor böyle söyledi. O sebeple test yapmak güzel ama onların da işte 100% garantisi yok.
Evet bencede hiçbiri kesin değil bende programdan bakıyorum 5 gün erken oldum adet yumurtlama 13.gün geçen ay bu ay 10.gün oldu

Merhaba.bemim bat 2 kasım.doktor da 2 kasıma randevu verdi.çatlama iğnesi olmuştum hatırlarsanız 3 gün ilişki önerildi.üzerimize düşeni yaptık.inşallah işe yarar.haftaya Pazartesi bakalım ne olacak.

X