Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba , benim de
sat 17 ekimdi
bat 5 kasımdı
ben de 40 41 gün de bir adet oluyordum. Gebelik planladığım için bat 5 gün kala başladım test yapmaya ama asla 2. Çizgiyi göremedim. 10.gün geçti tekrar erken gebelik testi yaptım hala 2.çizgi yok. Ama adet de olmadım. Artık15. Gün kan testi yaptırmaya karar verdim. Hcg 10.74 çıktı. Çok düşük bir değer ama pozitif sayılıyor. 2 gün sonra kadın doğuma gittim. Ultrasonla baktı doktor rahim duvarı kalınlaşmış bu güzel dedi. Tekrar beta hcg istedi. Sonuc 21.99 2 katı artmış yani ☺️ Sırf merakımdan dün tekrar kendim evde test yaptım artık 2. Çizgi çıkıyor hormon yükseldiği için.10 gün sonrası için tekrar ultrason için çağırdı ☺
Satınız 17 eylulmu 17 ekimmi idi

Vee yine ben canlar Rabbim hayirli eylesin evlatlarinizi hamis olanlar gozunuz aydin Canlarim inseALLAH bekleyenler olarak guzel sonuclar aljriz ve bugun battan 10gun gecti adet olmadim delimi bu kadin hala test yapmamis diyebilirsiniz fakat gecen ay kimyasal oldu diye krndime soz vermistim Yarin inseALLAH kan vermeye gidicem heycanliyim umutluyum Kasim ayi ni Rabbim bereketli kilsin inseALLAH hayirli bir gebeliktir duanizi eksik etmeyin
Hayırlısıyla güzel haberini bekliyoruz🥰 Rabbim gönlüne göre versin inşallah ❤️

Teşekkürler kızlar vermediğiniz cevaplar için 🖐️
Yaaa içime dert oldu bak. Sana cevap vermek istiyorum ama ne desem askıda kalıyor. Herkeste farklı oluyor belirtiler. Benim de 3 gündür kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor. Çok istediğimiz için vücudumuz olmasını istediğimiz şeyleri yansıtıyor ve bizi kandırıyor olabilir mi acaba, psikolojik olarak? İnşallah bebiş yerleşiyordur da mutlu haberler alırız 🤷‍♀️

Cuma gününe bisey kalmadi zaten ama moralim çok bozuldu 😔. Hayali falan hiç bisey yok. Hatta diyor lar ya ertesi sabah baktım bir çizgi cikmis. Bende ertesi sabah baktığımda bile bisey yoktu. Goguslerim hassasiyeti var ama test yok diyor 🤣
Cumaya daha cok var ya oyle deme ınsallah gorursun sılıkte olsa 🤲🏼😊

İlişkinin üzerinden 10 gun bile geçmemiş biraz sabret erken gebelik testi yapabilirsin evde. Yada sabredemem dersen kan ver çok benzer belirtiler ama adettede oluyor ayırt etmek biraz zor bekleyip sonucu gör
Teşekkürler kızlar vermediğiniz cevaplar için 🖐️

X