Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim bat 2 aralık ama size sorum olacak
1 yasında bir oğlum var
18 kasım çarşamba yumurtlama günümdü ovu ile takip etmedim takvime göre öyle
15 kasım birliktelik oldu
Sadece bir kez yani bu ay
Eger bebek varsa mucize olur gibi geliyo
Çünkü pkoluyum eşimde hız morfoloji sayı sorunu var
Bu oğlum ersağ gıda takviyeleri artı sogan kürü ile oldu tabi bunlar vesile rabbim nasip etti oldu çok şükür
3 4 gündür kasıkta batma oluyodu bugün sabah 1 kez oldu
Bazen adet sancım oluyo sonra birden kesiliyo ani hareket te veya oglumu kaldırdıgımda kasıklarımda çekilme sancı gibi bişey oluyo
3 gün önce cok bel agrım vardı
Akıntı konusuna gelince öyle sürekli akıntım yok sadece lavaboya gidince afedersiniz peçeteye geliyo sarı beyaz gibi yumurta akı kıvamında (akıntı konusu için özür dilerim tekrar)
Göğüs büyümesi hassaslıgı konusunda da emziriyorum zaten göğüslerim damarlı felan anlamıyorum o yüzden
Her ay aynı durumlar varmı derseniz yok kasık agrısı batma bel agrısı felan
Sizlerden yorum almak istiyorum sizce?

Hoşgeldin öncelikle
Canım seni üzmek istemem ama bende aynılarını yaşadım ve adet öncesi pms dönem yasana biliyor gebeliğe benziyor ama bedenin seni adete hazirliyoor umarım ki senin bebistir canım

Çok sağol canım bilgilendirdigin için işte herkes farklı şeyler yasiyo ama okudukça kendinden biseyler bulunca umut doluyo insan Rabbim bebisini hayırlı etsin İnsaAllah

Bende seninle aynı durumdayım. Benimde regli 4 gün vardı bende yaptım bembeyaz kaldi. O kadar üzüldüm ki buraya bile yazamadım. Sindi sen yazınca sana yazmak istedim
Valla ben yaptım negatif çıktı ya hemen kendime teselli cümlesi buldum ilk idrarla yapmadın o yüzden çıkmadı diye sabahı bekle yap diyo içimden bi ses

Ben de her sabah yapmaya devam ediyprum gebelik testini her gün daha da belirginleşiyor. Yarın sabah ben de tekrar kan vermeye gidexeğim dua edin her şey yolunda gitsin hepimiz için

Hoşgeldin öncelikle
Canım seni üzmek istemem ama bende aynılarını yaşadım ve adet öncesi pms dönem yasana biliyor gebeliğe benziyor ama bedenin seni adete hazirliyoor umarım ki senin bebistir canım
Hoşbuldum
En erken 1 hafta önce adet belirtileri yaşarım. 3 gün kala falan karnım ağrımaya başlar. Şimdi 15 gün önce hissetmeye başlayınca biraz umutlandım açıkçası. Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah hepimize, isteyen herkese bir de yumurtlama dönemim geçtiği halde silik çizgiler çıkıyor ovülasyon testinde hala kafam karıştı

Vee yine ben canlar Rabbim hayirli eylesin evlatlarinizi hamis olanlar gozunuz aydin Canlarim inseALLAH bekleyenler olarak guzel sonuclar aljriz ve bugun battan 10gun gecti adet olmadim delimi bu kadin hala test yapmamis diyebilirsiniz fakat gecen ay kimyasal oldu diye krndime soz vermistim Yarin inseALLAH kan vermeye gidicem heycanliyim umutluyum Kasim ayi ni Rabbim bereketli kilsin inseALLAH hayirli bir gebeliktir duanizi eksik etmeyin

Kızlar

ümitlendirmek gıbı olmasında ben 6 gün vardı yaptım bembeyazdı 3 gün kala yaptım silikte olsa cıkmıstı bence yınede umidinizi kesmeyın regl gününüzü bekleyın
Cuma gününe bisey kalmadi zaten ama moralim çok bozuldu . Hayali falan hiç bisey yok. Hatta diyor lar ya ertesi sabah baktım bir çizgi cikmis. Bende ertesi sabah baktığımda bile bisey yoktu. Goguslerim hassasiyeti var ama test yok diyor

Kızlar bu arada bu markanın ovisini kullanıyorum gebeliği nasıl

Eklentiler

• 0D5AAD01-87FA-4B0E-A2A6-701D9C84488F.jpeg
    123,9 KB · Görüntüleme: 30
Sence yumurtlamanın kaçıncı günü idrarda çift çizgi gördüm.ve ilişkiden kaç gün sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…