InsAllah canim sağolHadi inşallah hamilesindir canım
Hamile kalınca belirti olmama gibi imkan var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InsAllah canim sağolHadi inşallah hamilesindir canım
Bilmem ki.Hadi inşallah hamilesindir canım
Ama ovu testleri negatif ve pkosum 12.gun yunirtlamadim hic genel adetn 16-17. Gunleri oluyor o yuzden korktum bende,Yumurtlama dönemindeyseniz yumurtlama lekesi de olabilirmis
Bi kontrole gidin iciniz rahat etsin enfeksiyon kaynakli da oluyormus benimde oldu bi donem ama sezeryan sonrasi olabilir demislerdi sizde sezeryab falan yok degil miAma ovu testleri negatif ve pkosum 12.gun yunirtlamadim hic genel adetn 16-17. Gunleri oluyor o yuzden korktum bende,
Canım ekledim hoşgeldin :)Merhaba kizlar
henuz regli olmadm 2gun var ama dun test yaptim tek cizgi☺bu aydan umudum yoktu zaten.
Buralar degerlenmeden bende yerimi alayim
Bat 25 Kasim
Ekledim kuzum sende varsın listede.Sanırım beni listeye eklemediniz newmoon10 göremedim bat 11 Kasım
Bat 12 kasim benide eklermisiniz
Bat 11 kasım allahımmmm nooolur bu ay bana hamilelik duygusunu yaşat yarabbim
Arkadaşlar sizleri de ekledim hepiniz hoş geldiniz. Güzel haberler alacağımız bir topik olsun inşallah :)04.11.2020 bat tarihim eklermisin benide:)
Canım merhaba ekldim sende biraz bahseder misin hikayenden :)23 Kasım Bat benide listeye alır mısınız?
Bariz çatlamış canım değerlendirme imkanın oldu mu peki? İnşallah güzel haberler alırız senden. :)kızlar selam
sizce çatlamış mı pko var
Ekledim hoşgeldiinn :) :)Helloo bende geldim yeni bat 21 kasim
Güncelledim kuzum yumurtlamayı takip ettin sanırım :) İnşallah hiç olmazsın :)Canım benide günceller misin yumurta günüm değişti 5 kasım yeni bat
Ekledim canım senide :) Yumurtlamayı gördün mü peki?newmoon10 merhaba benimde 5 kasım ekler misiniz bnde pko var ilk kez bu ay ovulasyon testiyle takip ettim. Bu ay olmazsa doktor kontrolünde devam edicem sürece hayırlısı bakalım
Bn yaptırdım canım adetin 3.günü gebelik düşünüyorum tahlil yaptırmak istiyorum dedim gerekli tüm kontrolleri yaptılar.Aramızda hormon testi yaptıran var mı acaba?
17 kasım bat benide ekler misin ? newmoon10
Beni de ekler misin listeye bat 1 kasım.
Arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz kalabalık olmaya başladık bu harika bi haber :)Polikistik over olabilir misiniz ya da kilo varsa o da etkiliyordur bende çok eskiden 2 ayı buluyordu adet olmam, ama soğan kürleriyle sporla, 35 güne kadar indirebildim
Senide ekledim canım aramıza hoşgeldin. :) Yumurtlama takibi v.s. yapıyor musun?Selam,
Herkesin gönlüne göre olsun. Benim de 16 Kasım beklenen adet tarihim.
Ben 2 yıllık evliyim 1 yıldır korunmasız olarak çocuk düşünüyoruz 1 düşük yaptım 2 ay öncesi. Az önce hormon testi yaptırdım. Doktor pek yapmak istemedi gerek yok adetin düzenli dedi. Ovulasyon takibiyle ilerliyorum. Yaşım 29.Canım merhaba ekldim sende biraz bahseder misin hikayenden :)
Bariz çatlamış canım değerlendirme imkanın oldu mu peki? İnşallah güzel haberler alırız senden. :)
Ekledim hoşgeldiinn :) :)
Güncelledim kuzum yumurtlamayı takip ettin sanırım :) İnşallah hiç olmazsın :)
Ekledim canım senide :) Yumurtlamayı gördün mü peki?
Hadi bakalım inşallah sonuçların temiz çıkar canım allah tez zamanda kucağına almayı nasip etisn inaşallah :)Ben 2 yıllık evliyim 1 yıldır korunmasız olarak çocuk düşünüyoruz 1 düşük yaptım 2 ay öncesi. Az önce hormon testi yaptırdım. Doktor pek yapmak istemedi gerek yok adetin düzenli dedi. Ovulasyon takibiyle ilerliyorum. Yaşım 29.
benide eklermisin canım ben programdan takip ediyorum .ovulasyon yumurtlama 7 kasım bat 22 kasım beni de eklermisinizSenide ekledim canım aramıza hoşgeldin. :) Yumurtlama takibi v.s. yapıyor musun?
22 Kasım bat tarihim. beni de ekleyebilir misiniz?
Kızlar hoşgeldiniz ikinizde bat aynı gün bakalım ikiniizi de ekledim ilk güzel haber hanginizden gelecek :) YYumurtlama takibi yapıyor musunuz? Yumurtlamayı kaçıncı günde gördünüz birde kullandığınız ovulasyon testi markası nedir arkadaşlar bunları gelen arkadaşlara fikir olması açıısından soruyorum. :)ovulasyon yumurtlama 7 kasım bat 22 kasım beni de eklermisiniz
Merhaba canım inşallah hepimizden güzel haberler gelir bu gruba . Ben yıllardır bir programdan takip ediyorum . Ovu.Testi kullanmadım.Kızlar hoşgeldiniz ikinizde bat aynı gün bakalım ikiniizi de ekledim ilk güzel haber hanginizden gelecek :) YYumurtlama takibi yapıyor musunuz? Yumurtlamayı kaçıncı günde gördünüz birde kullandığınız ovulasyon testi markası nedir arkadaşlar bunları gelen arkadaşlara fikir olması açıısından soruyorum. :)
MerhabalarHoşgeldiniz kızlar
herkes kısaca kendinden bahsetse tanışma amaçlı yaş kaç ilk gebelikmi ne kadar süredir istiyorsunuz gibi