Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B
Ama ovu testleri negatif ve pkosum 12.gun yunirtlamadim hic genel adetn 16-17. Gunleri oluyor o yuzden korktum bende,😔
Bi kontrole gidin iciniz rahat etsin enfeksiyon kaynakli da oluyormus benimde oldu bi donem ama sezeryan sonrasi olabilir demislerdi sizde sezeryab falan yok degil mi

Merhaba kizlar 😊
henuz regli olmadm 2gun var ama dun test yaptim tek cizgi☺bu aydan umudum yoktu zaten.
Buralar degerlenmeden bende yerimi alayim😁
Bat 25 Kasim 💩
Canım ekledim hoşgeldin :)
Sanırım beni listeye eklemediniz newmoon10 göremedim 😆 bat 11 Kasım
Ekledim kuzum sende varsın listede.
Bat 12 kasim benide eklermisiniz

Bat 11 kasım allahımmmm nooolur bu ay bana hamilelik duygusunu yaşat yarabbim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌸:anneadayı::anneadayı:
04.11.2020 bat tarihim eklermisin benide:)
Arkadaşlar sizleri de ekledim hepiniz hoş geldiniz. Güzel haberler alacağımız bir topik olsun inşallah :)
Sizlerde kısaca bahsedebilir misiniz ne zamandır istiyorsunuz yaş kaç herhangi bir sağlık sorununz var mı yumurtlama takibi yapıyor musunuz yumurtlamayı gördünüz mü v.s. :)

23 Kasım Bat benide listeye alır mısınız?
Canım merhaba ekldim sende biraz bahseder misin hikayenden :)
kızlar selam
sizce çatlamış mı pko var 😖
Bariz çatlamış canım değerlendirme imkanın oldu mu peki? İnşallah güzel haberler alırız senden. :)
Helloo bende geldim yeni bat 21 kasim 🤪
Ekledim hoşgeldiinn :) :)
Canım benide günceller misin yumurta günüm değişti 5 kasım yeni bat
Güncelledim kuzum yumurtlamayı takip ettin sanırım :) İnşallah hiç olmazsın :)
newmoon10 newmoon10 merhaba benimde 5 kasım ekler misiniz😊 bnde pko var ilk kez bu ay ovulasyon testiyle takip ettim. Bu ay olmazsa doktor kontrolünde devam edicem sürece hayırlısı bakalım😅
Ekledim canım senide :) Yumurtlamayı gördün mü peki?

Aramızda hormon testi yaptıran var mı acaba?
Bn yaptırdım canım adetin 3.günü gebelik düşünüyorum tahlil yaptırmak istiyorum dedim gerekli tüm kontrolleri yaptılar.
17 kasım bat benide ekler misin ? newmoon10 newmoon10

Beni de ekler misin listeye bat 1 kasım.
Polikistik over olabilir misiniz ya da kilo varsa o da etkiliyordur bende çok eskiden 2 ayı buluyordu adet olmam, ama soğan kürleriyle sporla, 35 güne kadar indirebildim 😊
Arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz kalabalık olmaya başladık bu harika bi haber :)
Canım pko yok bende daha önceden vardı fakat evlendikten sonra her 6 ayda bir kontrole gidiyorum pko falan kalmamış. Bazıları geç yumurtlar dedi doktor herhangi bir sorun yok dedi inşallah bakalım bekliyorum bende. :) Mesela ovulasyon testi ile takip ediyorum bu ay 33.gün oldu hala yumurtlama yok. Biraz sabır isteyen bir iş benim sürecim maalesef :KK43:

Canım merhaba ekldim sende biraz bahseder misin hikayenden :)

Bariz çatlamış canım değerlendirme imkanın oldu mu peki? İnşallah güzel haberler alırız senden. :)

Ekledim hoşgeldiinn :) :)

Güncelledim kuzum yumurtlamayı takip ettin sanırım :) İnşallah hiç olmazsın :)

Ekledim canım senide :) Yumurtlamayı gördün mü peki?
Ben 2 yıllık evliyim 1 yıldır korunmasız olarak çocuk düşünüyoruz 😔 1 düşük yaptım 2 ay öncesi. Az önce hormon testi yaptırdım. Doktor pek yapmak istemedi gerek yok adetin düzenli dedi. Ovulasyon takibiyle ilerliyorum. Yaşım 29.

Ben 2 yıllık evliyim 1 yıldır korunmasız olarak çocuk düşünüyoruz 😔 1 düşük yaptım 2 ay öncesi. Az önce hormon testi yaptırdım. Doktor pek yapmak istemedi gerek yok adetin düzenli dedi. Ovulasyon takibiyle ilerliyorum. Yaşım 29.
Hadi bakalım inşallah sonuçların temiz çıkar canım allah tez zamanda kucağına almayı nasip etisn inaşallah :)

kızlar bu ayki döngüm 24 gün oldu 25.günde adet oldum ben . genelde hep gününde olurum bu ay gebelik beklerken adet oldum ya tuhaf değilmi banamı tuhaf geliyor .

22 Kasım bat tarihim. beni de ekleyebilir misiniz?
ovulasyon yumurtlama 7 kasım bat 22 kasım beni de eklermisiniz
Kızlar hoşgeldiniz ikinizde bat aynı gün bakalım ikiniizi de ekledim ilk güzel haber hanginizden gelecek :) YYumurtlama takibi yapıyor musunuz? Yumurtlamayı kaçıncı günde gördünüz birde kullandığınız ovulasyon testi markası nedir arkadaşlar bunları gelen arkadaşlara fikir olması açıısından soruyorum. :)

Kızlar hoşgeldiniz ikinizde bat aynı gün bakalım ikiniizi de ekledim ilk güzel haber hanginizden gelecek :) YYumurtlama takibi yapıyor musunuz? Yumurtlamayı kaçıncı günde gördünüz birde kullandığınız ovulasyon testi markası nedir arkadaşlar bunları gelen arkadaşlara fikir olması açıısından soruyorum. :)
Merhaba canım inşallah hepimizden güzel haberler gelir bu gruba . Ben yıllardır bir programdan takip ediyorum . Ovu.Testi kullanmadım.

Kızlar adet döngünüz nasıl düzenli mi beklenen tarihte olur mu . Benim bu ay çok erken geldi . Hazirandan itibaren döndüm 28,28,26,27 günler genelde bu ay 24.günde oldum. Kasımda ne olur acaba program 22.Kasım diyor yani 29.günde olacaksin diyor ama erken olurum herhalde yine

Hoşgeldiniz kızlar 🙏🏻
herkes kısaca kendinden bahsetse tanışma amaçlı 😊 yaş kaç ilk gebelikmi ne kadar süredir istiyorsunuz gibi
Merhabalar 🙂
31 yaşındayım bende ve ilk gebelik deneyimim. 2 yıldır evliyim, 3.yıla girdim ama ilk 2 yıl da hem işimle ilgili kısımdan hem de eşimle vakit geçirmek adına düşünmedik. Sevgiliyken ayrı şehirlerde kaldık da 3 yıl onun için. Eylülde başladık denemeye, ilk ayım olumlu olmadı. Bu ayda 2.denemem bakalım umarım hepimizin gönlüne göre olur 🙂🙏

X