Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
16055967029757521305055948863191.jpg

Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum. Ben pkos hastasıyım yani yumurtlama dönemim değişken olabiliyor. Reglime daha var ama mide bulantısı yaşadım bugün. Acaba erken döllenme oldu mu diye düşünüyorum. (Bu ay reglimin ortasından itibaren ovu testi yapıyorum hala görmedim iki koyu çizgiyi) yani acaba bu ay erken yumurtladım ve tuttu mu diye düşündürdü. İlk hafta teste başlamamıştım çünkü.

Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum. Ben pkos hastasıyım yani yumurtlama dönemim değişken olabiliyor. Reglime daha var ama mide bulantısı yaşadım bugün. Acaba erken döllenme oldu mu diye düşünüyorum. (Bu ay reglimin ortasından itibaren ovu testi yapıyorum hala görmedim iki koyu çizgiyi) yani acaba bu ay erken yumurtladım ve tuttu mu diye düşündürdü. İlk hafta teste başlamamıştım çünkü.
canım onun için ovulasyon testi yapmaya devam et eğer gün geçtikçe koyulaşırsa gebelik var demektir. Hatta çok koyu oluyormuş T çizgisi öyle diyor yapan arkadaşlar.

Benimde bat 24 kasım ve kremsi beyaz akıntı geldi dün. Yumurtalar aynı çalışıyor baglıba tam anlamadım😁 benimde aşırı gaz problemim var 2-3 gundur. Kasıklarımda hafif sızı var. Ben ovulasyon felan yapmıyorum umutlanmayaym diye. Bu akıntı normal mi kızlar. Hamile olmayan birinde de oluyor mu?
Çok umutlanmak istemiyorum emin değilim bazen adet belirtisi de olabiliyormuş. Aylardır yalancı belirtilerle hevesim kırıldı hep o yüzden sakin kalmaya kendimi çokta o moda sokmamaya çalışıyorum🙈

Teşekkür ederim canım cevabın için. Sende durumlar nasıl?
hiç bir şey yok şuanda herşey nötr canım. ben yumurtlama bile görmedim ya da kaçırdım ama her gün de ovu testi yapmıştım nasıl oldu bilmiyorum görücez bakalım ama muhtemelen benim bi kaç gün atar zaten hiç gününde olduğumu hatırlamıyorum. :)

X