Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile Kızlar ben bisey sormak istiyorum ilk belirtilerinizi yumurtlamadan kaç gün sonra yaşadınız?
Ben hanileligimde yumurtlamadan bes alti gun sonra cok usudum yazin ortasinda yorganla yatmistim adet gunum geldigindede hep adet olacakmisim gibi sanci cektim hatta gidip petd bile koydugum oldu ve ozellikle ani duygu degisimlerim olmustu

Ben hanileligimde yumurtlamadan bes alti gun sonra cok usudum yazin ortasinda yorganla yatmistim adet gunum geldigindede hep adet olacakmisim gibi sanci cektim hatta gidip petd bile koydugum oldu ve ozellikle ani duygu degisimlerim olmustu
Hamileliğinizi ne zaman öğrendiniz peki

Sekuz gun gectikten sonrq test yaptim oyle ogrendim hemen kan verdim 1390 cikmisti sonucum bir hafta sonrasindada keseyi gormustum
Yani beklenen adet gününüzü 8 gün geçirdiniz doğru anladım değil mi 🙂 tekrar tekrar sorduğum ve yorduğum için özür diliyorum 🥺

Yaaaa insllhh öyledir. Sizin mesajlarınız ile mutlu oluyorum gercktenn iyi hissediyorum. Insllh hepimizin kalbimizden geçen olur. Kimseye anlatamadiklari mi buraya yazıyorum . Birbirimize destek oluyoruz. Hepinize çok teşekkür ederim🥰
Her zaman burdayiz tatlım hıc birimiz yanlız değiliz rica ederim sen yaz biz okuruz destek oluruz kuzum👍😍

Yani beklenen adet gününüzü 8 gün geçirdiniz doğru anladım değil mi 🙂 tekrar tekrar sorduğum ve yorduğum için özür diliyorum 🥺
Olurmu oyle sey tabiki sor evet adet tarihim sekizinci gununde ede test yaptim direk cikti ben beklemiyordum hic oyuzden sallamadim acikcasi dedim adet olurim bayada uzun sure cocougum olmayinca acikcasi bi beklentimde yoktu

Kızlar merhaba BAT 24 kasım, aranızda kremsi beyaz akıntısı gelip kasık ağrısı olup ovulasyon testi negatif gösteren oldu mu?
Benim de bat 24 kasım, kremsi beyaz akıntım var kasık ve sırt ağrım var. Ovulasyon testi ikinci çizgi silik çıktı bugün zaten yumurtlama dönemlerinden sonra hep böyle çıkıyor

Benim de bat 24 kasım, kremsi beyaz akıntım var kasık ve sırt ağrım var. Ovulasyon testi ikinci çizgi silik çıktı bugün zaten yumurtlama dönemlerinden sonra hep böyle çıkıyor
Benimde çok kasık ağrım var özellikle geceleri bir de aşırı gaz sancım oluyor yediklerime dikkat etmeme rağmen

Benimde çok kasık ağrım var özellikle geceleri bir de aşırı gaz sancım oluyor yediklerime dikkat etmeme rağmen
Aynı durumdayım şuanda bile gaz sancısından uyuyamıyorum sanırım sırtımada bu yüzden vuruyor. Göğüslerim de hassaslaştı. Erkenden havaya girmek istemiyorum ama belirti mi bunlar acaba ya

Aynı durumdayım şuanda bile gaz sancısından uyuyamıyorum sanırım sırtımada bu yüzden vuruyor. Göğüslerim de hassaslaştı. Erkenden havaya girmek istemiyorum ama belirti mi bunlar acaba ya
İnşallah belirtidir de beraber doğururuz 😍

Kizlar ben ne yapcam bilmiyorum prediktor test almistim 4 tane evde 3 tanesini yaptım 3u de silik çizgi çıktı birini bu sabah ilk idrarla yaptim kan vermeye gitmek istiyorum ama eşim de evde söylesem mi bilemedim ya testler yanlışsa ya kimyasalsa şu an içim içime sığmıyor ama sevinemiyorum da :KK43: prediktor güvenli bir test mi sizce yoksa bugün baska bir marka alıp denemek istiyorum adetime 1 gün var

merhaba kızlar adete 10 gün kala başladığım test yapma maceramı sürdürmekteyim :) bugün ilişkinin 10. yumurtlamanın 9 günü ve de adete 6 gün kala hem normal hem erken gebelik testi yaptım ikiside negatif... artık yavaş yavaş olmadığına kendimi alıştırmakla birlite daha önceki iki kızımdada pozitifi gördüğüm 11 günü bekliyorum yani perşembe ve cuma günlerini o iki günde yok ise emin olucam ki yok.sizlerin güzel haberlerini okuyorum çok iyi gidiyorsunuz.

Benimde bat 24 kasım ve kremsi beyaz akıntı geldi dün. Yumurtalar aynı çalışıyor baglıba tam anlamadım😁 benimde aşırı gaz problemim var 2-3 gundur. Kasıklarımda hafif sızı var. Ben ovulasyon felan yapmıyorum umutlanmayaym diye. Bu akıntı normal mi kızlar. Hamile olmayan birinde de oluyor mu?

20201117_074534.jpg
kizlarbuyuk yuvarlak yer artı oldugunda hamilelik testi pozitif demek 2 gun once de yapmistim ama hic bi cizgi yoktu dun kasiklarimda cok batma olunca bugun denemek istedim tekrar ve silik bi cizgi olustu biliyorum bu hamilelik ama bu durum farkli ya biraz insan acaba psikolojik mi goruyorum bisey yok mu diye dusunuyor o yuzden lutfen bi bakip yorum yapar misiniz hamile miyimmmmmm lutfennnn gorusunuzu esirgemeyinnn. Bat 21 kasim

Eki Görüntüle 2722266 kizlarbuyuk yuvarlak yer artı oldugunda hamilelik testi pozitif demek 2 gun once de yapmistim ama hic bi cizgi yoktu dun kasiklarimda cok batma olunca bugun denemek istedim tekrar ve silik bi cizgi olustu biliyorum bu hamilelik ama bu durum farkli ya biraz insan acaba psikolojik mi goruyorum bisey yok mu diye dusunuyor o yuzden lutfen bi bakip yorum yapar misiniz hamile miyimmmmmm lutfennnn gorusunuzu esirgemeyinnn. Bat 21 kasim
Biraz daha net çeker misin kuzum mümkünse

X