Canım doktor söylemedi ultrasonda görmediği içinMerhaba canım Allah hayırlı etsin , polipin boyutu ne kadar dı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım doktor söylemedi ultrasonda görmediği içinMerhaba canım Allah hayırlı etsin , polipin boyutu ne kadar dı?
Sağlıkla büyüsün inşallah canım siz önleminizi almışsınız takdir Allah'ın Dikkat et moralin hep yüksek olsun. Bende bi aksilik olmazsa 6. Haftam bitince gitmeyi düşünüyorum. Keseyide kalp atışınıda beraber göreyim istedimBugun 5.haftaya giriorum kuzum benım kan verme bugun günüm ama ultrasona 7.haftanın basında giricem bu kez cok sık gitmcm doktora oksapar iğne kullanyrm ilki düsüktü benım decavit kullanıyorum coraspirin kullanıyorum bide progestan fitil kullanıyorum doktor onlem alalım dedi kuzum insallah hayrlısı olsn herswy rabbımden
İyi yapmssn kuzum bendr aynı fikirdeyim cnkü insan strese girio tek tek gittimi önce öyle yapmstm ben aman kese oldmu ama kalp atısı oldumu smdi önlemimi aldm bos vakıt buldukca işten sakin ni yere geçip meryem suresini dinliyorum youtbdan topiğe giriorum hamıle kalanları gordukce cok sevınıyorum allah hepmzn kucgını hayrlı evlatla doldursnSağlıkla büyüsün inşallah canım siz önleminizi almışsınız takdir Allah'ın Dikkat et moralin hep yüksek olsun. Bende bi aksilik olmazsa 6. Haftam bitince gitmeyi düşünüyorum. Keseyide kalp atışınıda beraber göreyim istedim
Bencede lütfen 4 aylık evliyim ve ilk günden beri istiyorum nasıl ki hemen bebek düşünmüyoruz diyen insanlara anlayışla karşılıyorsak bizi de anlayışla karşılayın anne olmak bu dünyada en çok istediğim şey eğer tedavi gerektirecek bi durum söz konusu ise erkenden tedbiri mi almak istiyorum hak verirseniz ki çocuk ha diyince olmuyor olsaydı olurdu 4 ay oldu olmadı ümitsizliğe kapılmıyorum tabiki ama çok istiyorum ve hepimizin çevresi yaşadığı ortam ve akrabalar farklı benim eşimin tarafında o kadar çok ki bebeği olmayan 17 16 yıl hatta 22 yıldır çocuğu olmayanlar var hatta abisinin bile çocuğu yok tedaviler başarısız lütfen ben size yanlış birşey söylediniz demiyorum ama ! İşaretiyle sert bi üslup kullandınız gibi oldu yıpratmayın filan burda ne arkadaşlarımız var biz onlara aman olmuyprsa boşver diyebiliyor muyuz tabiki hayır ne haddimize lütfen kelimelerimizi ve kurduğumuz cümlelere dikkat edelim N Nurse9535 canım ben yanındayım erken filan değil Allah bize de tüm kardeşlerimize de annelik duygusunu bi an önce tattırsınBelkide bu sürecin uzun olabileceğini bildiğim için o sürece erken girmişimdir ne dersiniz. Keşke size danışsaymışım önce! Lütfen acınızı benden yada başkalarından çıkartmayın acımızı da sevincimizi de beraber paylaşalım. Bu amaçla yazmıştım buraya da kimseyle paylaşamadığım için.
Macun kullandıktan sonra mı ultrsonda göremedi Dr polipi ? Benimde polipin var ve Bende aynı mark macun kullanıyorum da kusura bakma ondan merak ettim .Canım doktor söylemedi ultrasonda görmediği için
Merhaba, arkadaşlar 2 aylık 3 aylık 4 aylık evliyim ve çocuk istiyoruz diyenler!!! neden bu kadar kendinizi erkenden yıpratıyorsunuz? Bakın bu topikte yıllardır bebek hasreti çeken yıllardır bir çok şey denemiş,çabalamış,uğraşmış hatta üst üste bir sürü kayıp vermiş anne adayları var. Biraz evliliğinizi yaşayın hem kendinizi yıpratmamış olursunuz en başından hemde burdaki kadınların hassasiyetleri göz önünde bulundurmuş olursunuz nacizane tavsiyem.. her nasip vaktine esirdir unutmayalım..Allah herkesin gonlune gore versin.
Kendimizi mi yıpratıyoruz! Dört aylık evliyim ilk kez deniyorum hatta ayın yarısında ve illa bu ay olsun kafasında değiliz zaten. Kimseyi kırmak istemezdim kusura bakmayın ilk kez denediğim için heyecanlandım ve kimseye söyleyemediğim için paylaşmak istemiştim sadece. Bu topik düşük yapanlar yada uzun süre bekleyenler için mi açılmıştı anlayamadım? İnşallah Allah isteyen herkesin kucağını doldursun hayırlısıyla.
Tabiki öyle kimse kimseye niye böyle yapıyorsun ya da şunu yapamazsın demiyor.Amaç heves kırmak vs de değil zaten herkesin amacı birbirine bu zorlu süreçte yardımcı olmak ben burda kendi hikayelerini anlatan ne kadar zor süreçten geçen anne olmayı yıllarca bekleyenlerin hassasiyetine dikkat çekmek istedim. Çıkış değil yani nacizane sağduyulu bir tavsiyede bulunmuştum DusunceBulutuyazık kız heves edip yazmış bence herkes dilediğini yapabilir. burdaki yıllarca deneyenleri düşünerek yazdınız biliyorum ama yeni başladık nolucak demiş çıkışmanın alemi yoktu
Elbette, gerekirse zaten birbirimize sorup danışmak, birbirimizin tecrübelerinden faydalanmak için burdayız unutmayalım. "Acınızı başkasından veya başkalarından çıkartmayın" bu ne kadar yanlış bir yaklaşım..ben burdaki o zorlu süreci hikayelerini anlatan bizlerle paylaşan hem dertlerim adına yazdım eğer ki anlayabilseydiniz böyle bir cümle kurmazdınız ben kırıcı birşey de yazmadım ayrıca N Nurse9535Belkide bu sürecin uzun olabileceğini bildiğim için o sürece erken girmişimdir ne dersiniz. Keşke size danışsaymışım önce! Lütfen acınızı benden yada başkalarından çıkartmayın acımızı da sevincimizi de beraber paylaşalım. Bu amaçla yazmıştım buraya da kimseyle paylaşamadığım için.
Burada birbirimize destek olup olabildiğine moralimizi yüksek tutup hepimizin o müjdeli haberi alması için tanımadığımız halde birbirlerimiz için dualar edenleriz. Burda eğer ki gerçekten yazdığınız gibi o zorlu süreci yakından görüp tanık olan biri olarak daha ilk Aylardan o Psikolojiye girdiğiniz düşünülürse burdaki uzun zaman bekleyen kadınların psikolojilerini de anlamış olurdunuz ve bu yazdığımın kimseyi kırmak ya da başka bişi olmadığını da anlardınız. Ben burda kimseyi karşıma almıyorum ki almamda zaten, ama siz "yanındayım" diyerek ötekileştiriyorsunuz burası tartışma yeri de değil ayrıca fikirlerimizin hassasiyetlerimizin anlaşılmasına itina ettiğimiz bir yer bana bu denli cephe almanızı gerektiren birşey de yazmadım!Bencede lütfen 4 aylık evliyim ve ilk günden beri istiyorum nasıl ki hemen bebek düşünmüyoruz diyen insanlara anlayışla karşılıyorsak bizi de anlayışla karşılayın anne olmak bu dünyada en çok istediğim şey eğer tedavi gerektirecek bi durum söz konusu ise erkenden tedbiri mi almak istiyorum hak verirseniz ki çocuk ha diyince olmuyor olsaydı olurdu 4 ay oldu olmadı ümitsizliğe kapılmıyorum tabiki ama çok istiyorum ve hepimizin çevresi yaşadığı ortam ve akrabalar farklı benim eşimin tarafında o kadar çok ki bebeği olmayan 17 16 yıl hatta 22 yıldır çocuğu olmayanlar var hatta abisinin bile çocuğu yok tedaviler başarısız lütfen ben size yanlış birşey söylediniz demiyorum ama ! İşaretiyle sert bi üslup kullandınız gibi oldu yıpratmayın filan burda ne arkadaşlarımız var biz onlara aman olmuyprsa boşver diyebiliyor muyuz tabiki hayır ne haddimize lütfen kelimelerimizi ve kurduğumuz cümlelere dikkat edelim N Nurse9535 canım ben yanındayım erken filan değil Allah bize de tüm kardeşlerimize de annelik duygusunu bi an önce tattırsın
Evet macundan sonra görmedi bu ayda gebelik olunmassa gel sulu ultrason yapalım belki o şekilde gözükür dediMacun kullandıktan sonra mı ultrsonda göremedi Dr polipi ? Benimde polipin var ve Bende aynı mark macun kullanıyorum da kusura bakma ondan merak ettim .
Çitt çizgi tebriklerKızlar test yaptım biraz oynadım gözüksün diye inşallah koyulaşır giderekEki Görüntüle 2717347
Konu içine dahil olmak istemiyorum pek ama söylediklerinizle çelişen davranışta bulunup haksızlık ettiğinizi düşünüyorum.Burada birbirimize destek olup olabildiğine moralimizi yüksek tutup hepimizin o müjdeli haberi alması için tanımadığımız halde birbirlerimiz için dualar edenleriz. Burda eğer ki gerçekten yazdığınız gibi o zorlu süreci yakından görüp tanık olan biri olarak daha ilk Aylardan o Psikolojiye girdiğiniz düşünülürse burdaki uzun zaman bekleyen kadınların psikolojilerini de anlamış olurdunuz ve bu yazdığımın kimseyi kırmak ya da başka bişi olmadığını da anlardınız. Ben burda kimseyi karşıma almıyorum ki almamda zaten, ama siz "yanındayım" diyerek ötekileştiriyorsunuz burası tartışma yeri de değil ayrıca fikirlerimizin hassasiyetlerimizin anlaşılmasına itina ettiğimiz bir yer bana bu denli cephe almanızı gerektiren birşey de yazmadım!
Bu arkadaş gayet açık dille ifade etmiş durumunu bunu yazmayıp "benide tabloya eklermisiniz" diyerek geçiştirebilirdi. Herkes kendini ifade etmekte özgür olmalı.Benimde Bat 22 kasım.Dört aylık evliyim bu ay ilk kez denedik bakalım olacak mı. Ben ilk seferde olacağını sanmıyorum ama zaman da geçmiyor yahvv bari burda beraber bekleyelim.
Burda kullandığınız !! İşaret tam olarak ne anlama geliyorsa onu anlamış arkadaşımız. Ayrıca bahsettiğiniz bebek hasreti çekenlere de düşüncesiz bir harekette bulunmamış? Gayet kensi durumunu anlatarak dahil olmak istemiş aramıza. Herkesin durumu farklı kimi evet senelerce çaba harcıyor kimisi 4 ay kimisi hemen hamile kalıyor. peki birbirimize saygı duymayıp ne yapalım ? Kaos oluşturmanın mantığı yok.Merhaba, arkadaşlar 2 aylık 3 aylık 4 aylık evliyim ve çocuk istiyoruz diyenler!!! neden bu kadar kendinizi erkenden yıpratıyorsunuz? Bakın bu topikte yıllardır bebek hasreti çeken yıllardır bir çok şey denemiş,çabalamış,uğraşmış hatta üst üste bir sürü kayıp vermiş anne adayları var. Biraz evliliğinizi yaşayın hem kendinizi yıpratmamış olursunuz en başından hemde burdaki kadınların hassasiyetleri göz önünde bulundurmuş olursunuz nacizane tavsiyem.. her nasip vaktine esirdir unutmayalım..Allah herkesin gonlune gore versin.
canım tebrik ederim sende sorularımızı cevaplar mısın alllah kucağına almayıda nasip etsin inşallah :) :) Hemen durumunu güncelledimkızlar Allahıma bin şükür adetim 3 gün geciktinden sonra test yaptım ikisi de aynı koyulukta çıktı Allahım inşallah sağlıklı bir hamileliktir Allah isteyen herkese bu sevinci yasatsın
Kızlar beni de ekleyin bat 28 Ekim ama belli olmuyor biraz düzensiz gidiyorum geçen ay ovülasyon testi kullandım olmadı maalesef bu ay tekrardan deniyorum ek olarakta çakşır suyu içiyorum
Bu arada beni de ekler misiniz bat 19 kasım
Beni de ekler misin canm? Bat 11 kasim
Benide eklermisin 21 Kasım bat
Hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar sizleride ekledim. :) İnşallah güzel hbaelerinizi alırız.Benimde Bat 22 kasım.Dört aylık evliyim bu ay ilk kez denedik bakalım olacak mı. Ben ilk seferde olacağını sanmıyorum ama zaman da geçmiyor yahvv bari burda beraber bekleyelim.
Aynen cnmHer şeyin hayırlısı canım. O üzüldüğümüz şeylerin de vardır bizim için Bi hayrı mutlaka
Günün gebelerini tebrik ederim.Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.
Adet öncesi dikkat etmedim ama gebelikte vücut ısısı artabiliyor.Kızlar genelde benim ateşim 35,7 35,8 falan olurdu max 36 civarı ama 2 gündür 36,5 u geçiyor şimdi ölçtüm 36,8 neden böle olur adete yakın artar mı vücut ısısı daha da yaklaşık 5-6 gün var bata
İdrar testi yaptın mı hiç canımGünün gebelerini tebrik ederim.Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.
Bugün evde gebelik testi yaptım negatif. BAT 10.11 tüm belirtilerim hamileymişim gibi bakalım salı gidip kan vereceğim.
Normal adet oldm malesef ;(nasıl anladın ki gebeliğin başlarında yani regli zamanları aynı regli olacak misin gibi belirtiler oluyır bence fazlasıyla. lekelenme ve kanama olmadıysa hala şansın var demektir.