- 5 Ekim 2020
- 1.396
- 1.590
- 30
Sen yine dene bence nasip belki tutarYa keşke bilseydm dün son yumurtlama günümde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yine dene bence nasip belki tutarYa keşke bilseydm dün son yumurtlama günümde
Ya keşke bilseydm dün son yumurtlama günümde cok teşekkürler cnm
İns bu ay olmuştur olmazsa çatlatma yapacamSen yine dene bence nasip belki tutar
Aynen öyle yapaym ins olurBence çatlama gününü de değerlendirin. Tabi siz bilirsiniz
Biz de eşimle çok istiyorduk ve bu ay da olmasaydı ikimizde kendi kendimize düşünmüşüz gitmeyi doktora. Allah'a şükür nasip oldu. Çok dua ettim Allah kabul etti şükürler olsun. İnşallah size de bir an önce nasip ederİns bu ay olmuştur olmazsa çatlatma yapacam
Biz de eşimle çok istiyorduk ve bu ay da olmasaydı ikimizde kendi kendimize düşünmüşüz gitmeyi doktora. Allah'a şükür nasip oldu. Çok dua ettim Allah kabul etti şükürler olsun. İnşallah size de bir an önce nasip eder
Merhaba öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin bu yüz üstü pozisyon dediğiniz doggy mi yoksa başka bir pozisyon mu ?Evet canım. Benimde öyleydi. O iki günü ve ertesi günü değerlendirmeye çalıştım. Bide yüzüstü pozisyon var. Onu deneyebilirsin. Allah inşallah tez zamanda nasip eder.
Her şeyin hayırlısı canım. O üzüldüğümüz şeylerin de vardır bizim için Bi hayrı mutlakaİns Rabbim sesinizi duysun bende bı düşük yaptm geçen sene Aralık'ta sonra hiç Nadi
Teşekkür ederim. Yukarda resim var canımMerhaba öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin bu yüz üstü pozisyon dediğiniz doggy mi yoksa başka bir pozisyon mu ?
Merhaba canım Allah hayırlı etsin , polipin boyutu ne kadar dı?Merhaba canım ben ve eşim Naturallen macunu kullandık çok düzenli olmasana yemeklerden yarım saat önce kullanıyorsun 1 çay kaşığı doğrusunu söylemek gerekirse ben etkili olduğunu düşünüyorum eşimde morfoloji yüzde 2 di . Benimde rahimde polip vardı . Rabbim bu ay nasip etsi. Kullanımı ise değişi olunca başlıyorsun ovülasyon gününe kadar devam ediyorsun çatlama olunca bırakıyorsun . Ama eşler sürekli içiyor
Canım bilmedigim için soruyorum yüzüstü şekilde mi ilişkide bulunuluyor yoksa bitince yüzüstü mu uzaniliyor
teşekkürlerHepsi burada n11 gibi sitelerden alabilirsin, kaset testler güzel ama şerit olanlar daha iyi. Innovita marka kullanmıştım baya iyi idi. Tavsiye ederim.. ınstagramda da satıyorlar.
Teşekkür ederim canım hiç bilmiyordum bunu denemek lazımEki Görüntüle 2717159 bu pozisyon canım
olur yarın da yarına kadar düzelt arayı ben özellikle o 10 günlük yumurtlama döneminde çok dikkat ediyorum bir tartışma çıkmasın diye 1 ay daha beklememek içinKızlar bugun yumurtlama günüm ama esımle bıraz tartıstık bugun mumkun degıl yanı daha sonra degerlendırsem sansım olur mu ya yoksa bu ayıda bos gecıcem of
Biz bu hatayı başta yaptığımız için böyle olduk zaten canım inanki en baştan beri korunmayı bıraktıgımızı söylemesek kimse bilmezdi ve sormazdı aah ah işte cahillik hep bunlrNeden bu kadar yıprattınız kendinizi? Kimseye hesap verme zorunluğunuz yok. Bazen benim annem ve kayınvalidem de ‘3 sene oldu artık çocuk yapın’ tarzında şeyler söylüyor. ‘Hayırlısı, şu an düşünmüyoruz, daha zamanı var’ diyorum kimseyi kırmadan. Normalde 5-6 aydır korunmuyoruz, çocuk istiyoruz ama hiç kimseye bir şey söyledik. Biliyorum ki aile ve başkaları bilse ‘Aa kaç ay olmuş çocuk olmamış, hadi doktora gidin, tedaviye başlayın’ hatta bazı akrabalar ‘onların çocukları olmuyor kısır onlar’ hadsizliğinde konuşurlar. Bu da beni ve eşimi daha çok yorar, üzer ve strese sokar. O yüzden sana da naçizane tavsiyem çocuk istesen bile kimseye bir şey söyleme emin ol kafan daha rahat olur. Baskı altında hissetmezsin.
Merhaba, arkadaşlar 2 aylık 3 aylık 4 aylık evliyim ve çocuk istiyoruz diyenler!!! neden bu kadar kendinizi erkenden yıpratıyorsunuz? Bakın bu topikte yıllardır bebek hasreti çeken yıllardır bir çok şey denemiş,çabalamış,uğraşmış hatta üst üste bir sürü kayıp vermiş anne adayları var. Biraz evliliğinizi yaşayın hem kendinizi yıpratmamış olursunuz en başından hemde burdaki kadınların hassasiyetleri göz önünde bulundurmuş olursunuz nacizane tavsiyem.. her nasip vaktine esirdir unutmayalım..Allah herkesin gonlune gore versin.Benimde Bat 22 kasım.Dört aylık evliyim bu ay ilk kez denedik bakalım olacak mı. Ben ilk seferde olacağını sanmıyorum ama zaman da geçmiyor yahvv bari burda beraber bekleyelim.
Kendimizi mi yıpratıyoruz! Dört aylık evliyim ilk kez deniyorum hatta ayın yarısında ve illa bu ay olsun kafasında değiliz zaten. Kimseyi kırmak istemezdim kusura bakmayın ilk kez denediğim için heyecanlandım ve kimseye söyleyemediğim için paylaşmak istemiştim sadece. Bu topik düşük yapanlar yada uzun süre bekleyenler için mi açılmıştı anlayamadım? İnşallah Allah isteyen herkesin kucağını doldursun hayırlısıyla.Merhaba, arkadaşlar 2 aylık 3 aylık 4 aylık evliyim ve çocuk istiyoruz diyenler!!! neden bu kadar kendinizi erkenden yıpratıyorsunuz? Bakın bu topikte yıllardır bebek hasreti çeken yıllardır bir çok şey denemiş,çabalamış,uğraşmış hatta üst üste bir sürü kayıp vermiş anne adayları var. Biraz evliliğinizi yaşayın hem kendinizi yıpratmamış olursunuz en başından hemde burdaki kadınların hassasiyetleri göz önünde bulundurmuş olursunuz nacizane tavsiyem.. her nasip vaktine esirdir unutmayalım..Allah herkesin gonlune gore versin.