Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendimizi mi yıpratıyoruz! Dört aylık evliyim ilk kez deniyorum hatta ayın yarısında ve illa bu ay olsun kafasında değiliz zaten. Kimseyi kırmak istemezdim kusura bakmayın ilk kez denediğim için heyecanlandım ve kimseye söyleyemediğim için paylaşmak istemiştim sadece. Bu topik düşük yapanlar yada uzun süre bekleyenler için mi açılmıştı anlayamadım? İnşallah Allah isteyen herkesin kucağını doldursun hayırlısıyla.
Hayır tabikide,topic adından belli zaten, yalnızca bu sürecin na kadar uzun ve yıpratıcı olabileceği gerçeğinide göz önünde bulundurursak o sürece erkenden girip hayal kırıklığı yaşamanın ne kadar yıpratıcı olacağına deyinmek istedim.. Yanlış anlaşılacak bişi yok.. N Nurse9535

Kocaman bir negatif😥😥

Eklentiler

• IMG20201108104130.jpg
    IMG20201108104130.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 57
Günaydın kızlar.. 🌸 benim kan değerim kafamı karıştırmıştı biliyorsunuz. Sizde eğer hamile olup kan değeriniz kafanızı karıştırırsa nette bir tablo buldum çokta hoşuma gitti. Sizde faydalanın istedim. Kan testini Yumurtlamadan sonraki kaçıncı günde yaptıysanız yada sat tarihinden itibaren kaç hafta geçtiyse ona göre değer yazıyor. benim kan değer sonucum yumurtlamadan sonra 13. Gündü kan testinde 52,42. SAT a göre de 4 hafta olmamıştı. 2 tabloya göre de normal çıktı. 🙏🏻
Çok güzelmiş bu tablo. Eline sağlık bizimle de paylaştın😊

Dur dedim kendime ama dayanamadım yaptım aslında bile bile lades dedim bi kaç kişiden duyunca çıktı falan diye😔takvime göre 10 gün var beklenen adete ama yumurtalamam da takvime göre 5 gün erken olmuştu
Benim de bata 6 gün var. Dün gece midem bulanıyor sandım galiba sadece ağrıyordu ben öyle inanmak istedim:) Bu bir işaret mi diyerek koşa koşa test yaptım. Tabii kocaman bir tek çizgi:) Hepimiz heyecanlıyız, hepimiz çok istiyoruz. Aslında herşey çok normal. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah en doğru zamanda:)

Benim de bata 6 gün var. Dün gece midem bulanıyor sandım galiba sadece ağrıyordu ben öyle inanmak istedim:) Bu bir işaret mi diyerek koşa koşa test yaptım. Tabii kocaman bir tek çizgi:) Hepimiz heyecanlıyız, hepimiz çok istiyoruz. Aslında herşey çok normal. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah en doğru zamanda:)
Aminnn inşallah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin Allah 🙏🏻Ya benim inanılmaz bel ağrım var belirgin şekilde yumurtlamadan beri ama dünden beri arttı sanki 😔

İşte 29 ekim yumurtlama 30-31 hafif silinme oldu ne zaman yapmalıyım hiç bilmiyorum dün negatif çıkınca hevesim kaçtı açıkçası test yapmaya bir de bel ağrım var ara ara da kasık ağrısı sanırım bu ay da hüsran😔

İşte 29 ekim yumurtlama 30-31 hafif silinme oldu ne zaman yapmalıyım hiç bilmiyorum dün negatif çıkınca hevesim kaçtı açıkçası test yapmaya bir de bel ağrım var ara ara da kasık ağrısı sanırım bu ay da hüsran😔

Doğru canım dün demiştin yaptığını sahi unutmuşum kusura bakma bekle o zaman adetine kadar biraz daha

Kendini dinlememeye çalış canım biliyorsun zaten adet belirtileriyle gebelik belirtileri çok benzer rabbim yüzlerimizi güldürsün inşallah
Aminnn inşallah bi tarafım umutlu hani adet olacak olsam bu kadar erken başlamaz belirtiler 1-2 gün kala başladırdı genelde bir tarafım yine negatif görmekten korkuyor 😔

Hayır tabikide,topic adından belli zaten, yalnızca bu sürecin na kadar uzun ve yıpratıcı olabileceği gerçeğinide göz önünde bulundurursak o sürece erkenden girip hayal kırıklığı yaşamanın ne kadar yıpratıcı olacağına deyinmek istedim.. Yanlış anlaşılacak bişi yok.. N Nurse9535
yazık kız heves edip yazmış bence herkes dilediğini yapabilir. burdaki yıllarca deneyenleri düşünerek yazdınız biliyorum ama yeni başladık nolucak demiş çıkışmanın alemi yoktu 😃

Belkide bu sürecin uzun olabileceğini bildiğim için o sürece erken girmişimdir ne dersiniz. Keşke size danışsaymışım önce! Lütfen acınızı benden yada başkalarından çıkartmayın acımızı da sevincimizi de beraber paylaşalım. Bu amaçla yazmıştım buraya da kimseyle paylaşamadığım için.

İnşallah canım daha önce kötü bi gebelik felan geçmişim olmadı. 25inde yumurtlamıştım o gün ilişkim oldu değere bakınca normal aslında evet ama kafamı karıştırdı şimdi kimyasal gebelik felan 😕

Umarım öyle birşey yoktur..

Amin canım rabbim sizlere de bu duyguyu tattırsın ❤️

canım içime su serptin desem yeri🌸 umarım öyledir vallahi sevinemedim doğru düzgün. Bat ya yarın ya da 9 ekim şaşabilirsi çünkü geçtiğimiz ayda şaşmıştı. Kimyasal değildir değil mi ?
Canım kimyasal yazmıs arkadasn bırı ama neye dayanarak yazıp üzms seni anlamadm benımde 50ydi ve su anda 200ü bile gecti gayette iyi değerin canım hayrlı olsnnn

Canım kimyasal yazmıs arkadasn bırı ama neye dayanarak yazıp üzms seni anlamadm benımde 50ydi ve su anda 200ü bile gecti gayette iyi değerin canım hayrlı olsnnn
Çok Sağol canım🙏🏻😊 yaşadıklarından ötürü öyle birşey dedi sanırım, olsun. rahatladım sonra tabloyu görünce☺️ Rabbim onada sağlıklı bir gebelik nasip etsin🤲🏻. Sen nasılsın nasıl geçiyor hamileliğin? Kaçıncı haftadasın şimdi🌸

Çok Sağol canım🙏🏻😊 yaşadıklarından ötürü öyle birşey dedi sanırım, olsun. rahatladım sonra tabloyu görünce☺️ Rabbim onada sağlıklı bir gebelik nasip etsin🤲🏻. Sen nasılsın nasıl geçiyor hamileliğin? Kaçıncı haftadasın şimdi🌸

Bugun 5.haftaya giriorum kuzum benım kan verme bugun günüm ama ultrasona 7.haftanın basında giricem bu kez cok sık gitmcm doktora oksapar iğne kullanyrm ilki düsüktü benım decavit kullanıyorum coraspirin kullanıyorum bide progestan fitil kullanıyorum doktor onlem alalım dedi kuzum insallah hayrlısı olsn herswy rabbımden

X