Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşin garibi her sabah iş yerime girerken koronadan dolayı ateş ölçümü yapıyorlar yarın derlerse hayırdır senin ateşin yüksek diye🙈
Canım ben normal adet döngüsünün ikinci 14 günlük bölümünde vücut ısısı biraz yükselir diye biliyorum adet gününe kadar adet günü tekrar düşüyor ama inşallah düşmeden devam eder 😊

Eklentiler

• images.png
    images.png
    29,9 KB · Görüntüleme: 34
Konu içine dahil olmak istemiyorum pek ama söylediklerinizle çelişen davranışta bulunup haksızlık ettiğinizi düşünüyorum.
Siz de burdaki adayların ne kadar zorlu süreçten geçtiklerini ve hikayelerini eski bir katılımcı olarak yorumlardan görmüşsünüzdür.ben açıkça ifade ettiğimi düşünüyorum ama sizin baktığınız pencere açısı farklı olsa gerek ben zaten hassasiyeti olabilir kişiler için yazımda da belirtiğim gibi nacizane tavsiyemdir sözüm ile cumlemi bitirdim niye bu kadar tepki!
Bu arkadaş gayet açık dille ifade etmiş durumunu bunu yazmayıp "benide tabloya eklermisiniz" diyerek geçiştirebilirdi. Herkes kendini ifade etmekte özgür olmalı.
Kimse kimseyi engellemiyorum zaten lütfen yaptığım yoruma dikkat edin. Kendisinin de bu süreçte yipranmamasi adına yazılan bir yorumdu ama anlaşılamamış ne yazık ki..

Burda kullandığınız !! İşaret tam olarak ne anlama geliyorsa onu anlamış arkadaşımız. Ayrıca bahsettiğiniz bebek hasreti çekenlere de düşüncesiz bir harekette bulunmamış? Gayet kensi durumunu anlatarak dahil olmak istemiş aramıza. Herkesin durumu farklı kimi evet senelerce çaba harcıyor kimisi 4 ay kimisi hemen hamile kalıyor. peki birbirimize saygı duymayıp ne yapalım ? Kaos oluşturmanın mantığı yok.
Allah herkesi kısa zamanda sevindirsin bunu deyip geçmek zor olmamalıydı.
ünlem ifadesi (haykırış, sevinç, kıvanç, üzüntü, acı, korku, hayret, ürperti, heyecan, nefret vb ani coşkunluklar) bulunan ve seslenme, hitap ve uyarı bildiren cümlelerden ve kelimelerden sonra gelir.

Benim burdaki cümle sonuna kullanımım sizin tarafınızdan nasıl anlaşıldı ona açıklık getirin bi önce isterseniz ki açıklama yapayım..(düşündüğünüz ne ise öyle olmadığı da net)
Verdiğiniz tepkilerle kaosu siz oluşturuyorsunuz şuan sadece insanların hassasiyetlerine dikkat çekmek özen göstermekti amaç ama baya bi farklı yerlere çekildi konu lütfen önce insanların psikolojilerini anlamaya çalışın bende yazımda ne hakaret ettim ne de başka bişi tavsiye yalnizca tavsiyede bulundum cumlemi tam okuyamamissiniz ya da dikkatinizden kaçmıs diye düşünmek istiyorum..

Canım ben normal adet döngüsünün ikinci 14 günlük bölümünde vücut ısısı biraz yükselir diye biliyorum adet gününe kadar adet günü tekrar düşüyor ama inşallah düşmeden devam eder 😊
Ayyy inşallah ya resmen tümbelirtileri kendimde hissetmeye başladım artık deliriyorum sanırım 🙈😔

Hanimlar herkes klavye basinda farkindaysaniz bazen iyi niyetle bile yazilsa yanlis anlasilabiliyor arkadas yaziyor daha 4 ay olmus caninizi skmayin size moral olsun diyede kayiplar yasayanlari yasi buyuk olanlari ve aylarca bekleyenleri gosteriyor....En ufak bir yanlis anlasilmada ne gerek var birbirinizi uzuceksiniz kiricaksiniz Rabbim 4 ay beklenede hic olmayanada tekrar isteyenede biran once hayirli haberler nasip etsin kalkip en yakin akrabaniz arakadasiniz deseki daha erken anlayisla karsilarsiniz belkide burdada biraz anlayisli olsak birbirimize karsi morallerimizi yukseltsek umut olsak dua etsek bizde burda arakadas oluyoruz bazilari ozeldende konusuyor daha samimi oluyor

Birbirimze yaptigimiz kurlerden kullandigimiz ilaclardan rahatsizliklarimizdan ve belirtilerimizden bahsetsek daha iyi olmazmi boyle daha faydali olmazmiyiz birbirimize ??????
Ben bu ay gynositol kullandim takviye gunde 1 3unde catlama gordum ve simdide pik olmak uzere tekrar ikinciye yumurtlucam resmen🥰 tavsiye ederm herkese🥰

Merhaba ben de inşallah bu ay hamiş olmak istiyorum 😅 ilk kez klomen+otrivelle kullandım iğnenin 11.günü🙆🏻‍♀️
🌸sat 15 Ekim
🌸çatlatma iğnesi 27 ekim
🌸Bat son aylarda hep kaydığı için program 22 Kasım gösteriyor
🌸Son olarak yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 🤣 inşallah hepimiz çift çizgileri görürüz 💃🏻
newmoon10 newmoon10 beni de listeye ekler misiniz? Mesajların arasında gözden kaçtım galiba🙂
Güncelleme: bugün iğnenin 13.günü oldu

Ben bu ay gynositol kullandim takviye gunde 1 3unde catlama gordum ve simdide pik olmak uzere tekrar ikinciye yumurtlucam resmen🥰 tavsiye ederm herkese🥰
Canisi ayni anda catlamis ve ayni anda yumurtlamisiz senle bat kacti senin beraber takip edelim inseALLAH bu ay hamileyizdir inseALLAH o takviye ne icindi

Canisi ayni anda catlamis ve ayni anda yumurtlamisiz senle bat kacti senin beraber takip edelim inseALLAH bu ay hamileyizdir inseALLAH o takviye ne icindi
Bat 15yada 16si kuzum amiin amiin inşallahh🤲🥰 ben pkosum yumurtalarm iyi gelişsin diye iciyorum icinde folik asit ve yumurta buyumesine yardimci inositol var kuzum

Kızlar bu bekleme süresi nasıl geçecek ya 😪 ilişkinin 3.günü bugün ve kasımlarımda sürekli kendini hissettiren bir yanma gibi batma gibi his var. Başka da bir belirti yok zaten belirti aramam delilik. Ama düşüncemi esir alıyor bu konu. bi de evdeyim şu ara bir meşguliyetim de yok bu hafta 😪 bir de sorum olacak yumurtladıktan sonra mı çatlama oluyor yoksa önce çatlama sonra yumurtlama mı? Pik sonrası gün degerlendirdim ben anlamaya calisiyorum öncesi mi sonrasi mi yumurtlama diye?

Kızlar bu bekleme süresi nasıl geçecek ya 😪 ilişkinin 3.günü bugün ve kasımlarımda sürekli kendini hissettiren bir yanma gibi batma gibi his var. Başka da bir belirti yok zaten belirti aramam delilik. Ama düşüncemi esir alıyor bu konu. bi de evdeyim şu ara bir meşguliyetim de yok bu hafta 😪 bir de sorum olacak yumurtladıktan sonra mı çatlama oluyor yoksa önce çatlama sonra yumurtlama mı? Pik sonrası gün degerlendirdim ben anlamaya calisiyorum öncesi mi sonrasi mi yumurtlama diye?
Tatlım olmayan yumurta nasıl çatlasın ilahi sende tabiki önce yumurtlama sonra çatlama😉🌺

X