- 16 Ocak 2022
- 1.266
- 491
- 29
- Konu Sahibi mavilihayat00
Açtım bileHaha dur orayı hiç açma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açtım bileHaha dur orayı hiç açma
Ozaman sorun yok kafana takip hormonları alt üst etme hayırlısıyla hamile kalırsın inşallahDoktor baktı normal dedi sonuçlarıma ama
Herşeye alışıyor insan canım merak etme çekiniyorsan ilk ultrasonunda bayan doktor tercih et zaten örtü kullanıyorsun pek birşey hissedilmiyor cihazla yumurtalıklarını kontrol ediyor 2-3 dk sürüyor
Canım ne olduğunu bilmiyorum ama bnmde e2 45 çıkmıştı prolaktin ve fsh birbirinin 2 katı olursa normal demişti doktorum bana yani biri 6 biri 12 gibi mesela ama en doğrusunu doktor
Doktor normal dedi sonuçlarıma folik asit kullan dedi sadeceHerşeye alışıyor insan canım merak etme çekiniyorsan ilk ultrasonunda bayan doktor tercih et zaten örtü kullanıyorsun pek birşey hissedilmiyor cihazla yumurtalıklarını kontrol ediyor 2-3 dk sürüyor
Canım ne olduğunu bilmiyorum ama bnmde e2 45 çıkmıştı prolaktin ve fsh birbirinin 2 katı olursa normal demişti doktorum bana yani biri 6 biri 12 gibi mesela ama en doğrusunu doktoruna danışmalısın
İnşallah canımOzaman sorun yok kafana takip hormonları alt üst etme hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah
Hamilelik tecrüben yok galiba ilk mi olcak inşallahİnşallah canım
İlk olcak Allah nasip ederseHamilelik tecrüben yok galiba ilk mi olcak inşallah
İnşallah bat ne zamanİlk olcak Allah nasip ederse
9 kasımda allah nasip ederseİnşallah bat ne zaman
Bu ay da beklemedeyiz bakalım benimde 3 Kasım9 kasımda allah nasip ederse
İnsşallah rabbim gönlümüze göre verir sizindemi ilk gebeliğiniz olcakBu ay da beklemedeyiz bakalım benimde 3 Kasım
Evet ilk hem korkan hem çok isteyenlerdenim.İnsşallah rabbim gönlümüze göre verir sizindemi ilk gebeliğiniz olcak
evet canım onu ihmal etme ben bayadır kullanıyorm önemliFolik asit kullan dedi sadece inşallah olur
Bende korkmuyorum ama çok istiyorum 1 sene 3 ay oldu evleneliEvet ilk hem korkan hem çok isteyenlerdenim.
O benim hep korkumdu ama bu aralar olsun da onuda hallederiz modundayım.Açtım bile
Bu konuda bilgim yok ama rahatsız edici birşey bence başka doktora görünün böyle gecistiren doktorlardan dolayı hastaneye gitmeye cekiniyoruz artikKizlar aranizda pko olan varmi 3 haftadir kanamalarim var pedi doldurmuyor idrarda kan yok sadece sildikce yogun geliyor duruyor yine geliyor.. kist yapmis ben en son 3 ay önce adet olmustum 25.09 adet olmam gerekiyordu o gün kahverengi pembemsi olunca önce regl dedim sonra gelmedi daha sonra sürekli akintilarim oldu.. 3 ila 6 ayda bir adet görüyorum zaten pkodan dolayi kiloda var veremiyorum glifor gibi bisey verdi doktor.. uzun lafin kisasi hala kanli akintilarim var bi yogun bi az geliyor 3 hafta felan oldu heralde 3 günde bir iliski olucakti oda kaldi öyle degerlendiremiyoruz napmam lazim doktora gittim normal diyor kist patlamis adetim gecikmis vs her seferinde ayni sey ...bilgisi olan yazabilirmi
Kullanıyorum ben inşallah bir faydasını görürümevet canım onu ihmal etme ben bayadır kullanıyorm önemli
Benim 2 seneyi geçti ama bebek düşündüğümden beri yeni evlenmis gibi hissediyorumBende korkmuyorum ama çok istiyorum 1 sene 3 ay oldu evleneli
İnşallah canım gebe kalırsan bebeğin sağlığı için önemliKullanıyorum ben inşallah bir faydasını görürüm