Canım ne zaman çıkıyor sonuçların ne kadar kaldıyarın hemmen yaparım kan testi de çıksın da.
şu anda tırnaklarımı kemirdim kan sonucu beklerken parmaklara geçmem inşallah
Bizde burda merakla bekliyoruz:)yarın hemmen yaparım kan testi de çıksın da.
şu anda tırnaklarımı kemirdim kan sonucu beklerken parmaklara geçmem inşallah
2-3 saate çıkar dediler 2 saat oldu henüz çıkmadıCanım ne zaman çıkıyor sonuçların ne kadar kaldı
E nabız dan çıkma kanki2-3 saate çıkar dediler 2 saat oldu henüz çıkmadı
özel lab.da yaptırdım ya kendi sistemlerinden görecekmişim. bekliyorum sayfa yenileye yenileyeE nabız dan çıkma kanki
Hadi bakalım güzel olumlu şeyler düşün zihninden geçir ve bekle ❤özel lab.da yaptırdım ya kendi sistemlerinden görecekmişim. bekliyorum sayfa yenileye yenileye
oldu oldu oldu bebeğim benimle ve sağlıkla büyüyor. Değerlerim çok güzel. Bu topikte bir mucize oldu ve Kasım ayı herkes gebelik haberi aldı. oldu oldu olduHadi bakalım güzel olumlu şeyler düşün zihninden geçir ve bekle ❤
Sağolasın canım benim çareler çok umarım sonuçları bizi mutlu etsin ❤Amin inşallah canım ya sanada çok geçmiş olsunbu ayda tutmazsa bende belki diğer ay ovulasyon testi ile başlarım
Kızlar adete kaç gün kala beklemeye geçiyorsunuz artık
Ya benım de ilk gebeliğimde fındık rahme düştü benim belim kopmaya başladı en büyük ilk belirtim o idi ve sonra doğurana kadar artarak devam ettı ölüm gibi bişeydiama kimse ölmedi diyim bende sizin gibi şimdi inşallah olmaz ikinci gebeliğimde diyorum ama kuyruk sokumum uyusuk gıbı agırmaya başladı bugündıyorum Ayşe sacmala okadar da değildir daha bismillah
Teyzeleri büyüyüp hepinize öpücükler göndermeyi bekleyen mini mini bir minnak var burda daha çok küçük amaBearhug silencee07 pozitifbiri … yazamadım hepinizi heyecandan affedin
Yaaa çok hoş tarifsiz duygularTeyzeleri büyüyüp hepinize öpücükler göndermeyi bekleyen mini mini bir minnak var burda daha çok küçük amaBearhug silencee07 pozitifbiri … yazamadım hepinizi heyecandan affedin
demekki umutsuz olmamak gerikiyormuş senin minnak sana süpriz yapmış :) hayırlısıyla kucagına al inşallah darısı bize de bizede bizede .......Teyzeleri büyüyüp hepinize öpücükler göndermeyi bekleyen mini mini bir minnak var burda daha çok küçük amaBearhug silencee07 pozitifbiri … yazamadım hepinizi heyecandan affedin
aminn inşallah kuzummAyyyy sağlıkla katlasın degerleri kuzum
oldu oldu oldu buradakiler için hamile kalmak kolay. Allah izin verirse her şey olurdemekki umutsuz olmamak gerikiyormuş senin minnak sana süpriz yapmış :) hayırlısıyla kucagına al inşallah darısı bize de bizede bizede .......
Gerçekten öyleymiş içim kıpır kıpır. Allah'ım isteyen herkese hepinize en kısa zamanda yaşatsın inşallah. Güzel güzel dolu dolu yükselse bari fazla erken öğrendimYaaa çok hoş tarifsiz duygularmaşallah maşallah şimdi güzel güzel yükselişe geç mini mini minnak
Ya fındık fındık benım ılk gebelıgımde ki gibiTeyzeleri büyüyüp hepinize öpücükler göndermeyi bekleyen mini mini bir minnak var burda daha çok küçük amaBearhug silencee07 pozitifbiri … yazamadım hepinizi heyecandan affedin
Ahahahah selam Özlem bacımvalla 5 oluuur 7 olurrr kafaya ne zaman eserse
Memnun oldum Ayşecik ben de Özlem
Yaa sağlıklı ilerlesin inşallahTeyzeleri büyüyüp hepinize öpücükler göndermeyi bekleyen mini mini bir minnak var burda daha çok küçük amaBearhug silencee07 pozitifbiri … yazamadım hepinizi heyecandan affedin
Kese görünür görünürde içindeki hemen gözükmezaminn inşallah kuzumm
oldu oldu oldu buradakiler için hamile kalmak kolay. Allah izin verirse her şey olur
Gerçekten öyleymiş içim kıpır kıpır. Allah'ım isteyen herkese hepinize en kısa zamanda yaşatsın inşallah. Güzel güzel dolu dolu yükselse bari fazla erken öğrendim
Sabırsızlığının cezasını çekecek şimdi bu kadın10 gün bekleyeceğim ki değer yükselsin kese görünsün
Oyyyy teyzosssumm yaaa şuna baaaakk seeeennTeyzeleri büyüyüp hepinize öpücükler göndermeyi bekleyen mini mini bir minnak var burda daha çok küçük amaBearhug silencee07 pozitifbiri … yazamadım hepinizi heyecandan affedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?