KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

valla 5 oluuur 7 olurrr kafaya ne zaman eserse
Kızlar adete kaç gün kala beklemeye geçiyorsunuz artık

Memnun oldum Ayşecik ben de Özlem

Teyzeleri büyüyüp hepinize öpücükler göndermeyi bekleyen mini mini bir minnak var burda daha çok küçük ama Bearhug silencee07 pozitifbiri … yazamadım hepinizi heyecandan affedin
demekki umutsuz olmamak gerikiyormuş senin minnak sana süpriz yapmış :) hayırlısıyla kucagına al inşallah darısı bize de bizede bizede .......

Ayyyy sağlıkla katlasın degerleri kuzum
aminn inşallah kuzumm
demekki umutsuz olmamak gerikiyormuş senin minnak sana süpriz yapmış :) hayırlısıyla kucagına al inşallah darısı bize de bizede bizede .......
oldu oldu oldu buradakiler için hamile kalmak kolay. Allah izin verirse her şey olur
Yaaa çok hoş tarifsiz duygular maşallah maşallah şimdi güzel güzel yükselişe geç mini mini minnak
Gerçekten öyleymiş içim kıpır kıpır. Allah'ım isteyen herkese hepinize en kısa zamanda yaşatsın inşallah. Güzel güzel dolu dolu yükselse bari fazla erken öğrendim
Sabırsızlığının cezasını çekecek şimdi bu kadın 10 gün bekleyeceğim ki değer yükselsin kese görünsün

Kese görünür görünürde içindeki hemen gözükmez

Teyzeleri büyüyüp hepinize öpücükler göndermeyi bekleyen mini mini bir minnak var burda daha çok küçük ama Bearhug silencee07 pozitifbiri … yazamadım hepinizi heyecandan affedin
Oyyyy teyzosssumm yaaa şuna baaaakk seeeenn senin minnak değerini yesinler
Tekrar tekrar eşini de seni de tebrik ederim kuzucum Allah'ım keseyi de kalbi de hepsini sağlıkla atlatıp kucağınıza alıp keyifle büyütmeyi nasip etsin.
Topigin açılışı ne güzel ne özel oldu ya uğur getiriyor senin yaptığın açılışlar hepimize bulassin inşallah

Ay şuan çok heyecanlandım bu duygular çok güzel tekrardan yasamak Rabbım nasıp etsin herkese hemde en hızlısından inşallah oğlumda 2.ayımda kalmıştım suan Buda 2.ayım inşallah bu ay olmustur sizlerle heyacanınızı yaşıyorum Hergun yenı bır umut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…