KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

bebişler zaten cumartesi akşam yatılı misafirim var ben yarın yarım gün çalışıyoruz motoru takar ev temizle yemek yap derken hepsini unuturum. Olmazsam Pazartesi test yaparım artık. Ama size bugun bi girizgah yaparım en temizinden

Ay hadi inşallah öyle olsun da daha da şenlensin buralar düşük sonrası bir bacak içerde kalır derler büyükler tez vakit al haberini

Benim bir de pis huyum var öyle 2 saat su içme wc ye çıkma falan olayları bana göre değil ben günde 3 lt su içerim

Ben evde tekim o yüzden salya sümük aglayabiliyorum, tutamadım kendimi görünce valla o kadar o kadar o kadar mutluyum ki anlatamam. Dualarla totemlerle gördük bugünü şimdi sağlıkla ilerlesin ailesine vatanına milletine hayırlı bir evlatcik olsun diye dua etme zamanı
Kuzummmm benimmm sen de benim için öylesin iyi ki yol arkadaşı olduk burada iyi ki o gün o konuyu açmışsın sayende kendimi hiç yalnız hissetmedim test sonuçları beklediğimiz o sıkıcı belirsiz günlerde bile
Hep diyordum sana yolu sen açıyorsun ben peşinden geliyorum önce sen alacaksın güzel haberi yine diye öyle de oldu inanıyorum ben de çok kalmadan peşinden geleceğim. Bebislerimizi birlikte büyüteceğiz daha

Hanımlar ilk kez bu ay korunmayı bırakarak bebek istediğimize karar verdik. Gelen giden beklenmeyen misafirden vs. De açıkçası bu ay çok birşey yaşayamadık. Ovulasyon testi beni panik yapar diye de hiç bir test kullanmadım. Ve yumurtlama hissettiğim dönemlerde ise hiç birlikte olamadik. O yüzden de acikcasi bu ay kendimden hiç bir beklentim yoktu. Ancak son 1 haftadır sabah işe kalkarken resmen 4-5 kez alarmı erteleyerek uyumak istiyorum. Normalde de uykuyu çok sevdiğim icin ve havalar şuan soğumaya başladığı için garipsemedim bu durumu. Ama 2 3 gündür resmen bağırsaklarımdan sesler geliyor afedersiniz gaz var gibi oluyor. Bu bugünde devam edince baktım hamilelik belirtisi gibi gözüküyor. Ama başka herhangi bir belirtim yok ve yukarida da bahsettiğim gibi yumurtlama dönemini başını sonunu herşeyini tamamen kacirdik. Bunlara rağmen hamile olabilir miyim acaba

Olabilri cabım neden olmasın hiç ilişki yaşamadın mı tek seferlik ilişkiden hamile kalan çok canım inşallah hayırlı sonuçlarıj olur

Olabilri cabım neden olmasın hiç ilişki yaşamadın mı tek seferlik ilişkiden hamile kalan çok canım inşallah hayırlı sonuçlarıj olur
Tabi ki tek seferlik ilişkiden bile hamile kalan duydum :) ama ne bileyim yumurtlama dönemine denk gelmiştir vs. Diye düşünüyorum. O dönemleri değerlendiremediğimiz içinde beklentim yoktu. Neyse daha bat a var beklentiye girmeyim :)

İnşallah canım görürsün inşallah dualrımdasın canım en kısa zamanda hamiş hamiş gezersin ortalıkta
Ağzından bal damlıyor Allah razı olsun inşallah öyle olur 4 ay oldu düşük yapalı hala kalamıyor olmak canımı sıkıyor ama modumu yüksek tutmaya çalışıyorum. İnşallah bize de hamile haberleri vermek nasip olur birlikte çoğalarak ilerleriz inşallah

Allah’ım ne şanslı bir insanmışım ben şükürler olsun
Amin teyzesi amin, inşallah sağlıkla büyüyor İnşallah merhametli, vicdanlı, hayırlı bir insan olacak

kuzumm senin sayende hep umutla bakmayı öğrendim her şeye, hoş öğrettiğin çok şey var ovü takibinden astroloji incelemesine kadar ama en kıymetlisi umutla bakmak oldu. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah hep güzellikleri birlikte yaşayalım. Ben dudaklarımı yoldum ağlamamak için ıssırmaktan eve gidince bi kaç saat ağlayacağım herhalde şu hale bak. Benim olumlu ilerlememi takip ederken. Bi taraftan senin çift çizgi için salya sümük olacağımız güne de az kaldı. Çünkü oldu oldu oldu

Buyrun kalbimden daha temiz testlere gelinnnn biri 5 dk da biri on dk da her ikisi de aceyle yıkandıavcumda olan son hali diğeri ilk hali

Eklentiler

• IMG_20221027_115955.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20221027_115717.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 54
En iyisi sınavlarıma odaklanayım kasım 12 13 sınavlarım var geçmem lazım :) kafam da dağılır böylece

Ayyy amin canım benim 4 ay mı oldu düşük yapalı çok üzüldüm ben yeni düşük yapmama ragmen hemen hamile kalmak istiyorum çok üzücü bir durum canı yanıyor insanın kırunmuşmuydun düşükten önce canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…