- 8 Haziran 2022
- 740
- 1.770
- 28
- 32
Amin amin amin canım benim sen şimdi hamiş oldun duaların tutar hepimizin kalbine göre olsun inşallahAminnn inşallah sağlıkla ilerler kuzumAllah’ım en kısa sürede sizlere de nasip etsin. Hepimiz sağlıkla yetiştirelim inşallah yavrularımızı
Ay hadi inşallah öyle olsun da daha da şenlensin buralarDoktor sıfırlannana kadar beta ver dedi canım ondan verdim en son 30 zaten 10 gün önce sıfırlanmıştır diye umut ediyorum eger silik çizgim dogru ise düşükten sonra hiç adet olmadan hamile kalmış olurum
Çok heycanlıyım valla 3 den sonra yapacam test koyulaşma var mı diye belirgin çıkarsa atarım burayaAmin amin amin canım benim sen şimdi hamiş oldun duaların tutar hepimizin kalbine göre olsun inşallah
ay inşaallah hala umut var o zaman :)benım lekelenmeden ertesı gun sonra cooook az sılık cıktı bekle heme koyverme
Hadi rast gele inşallah bende artık çifti koyu görmek istiyorumÇok heycanlıyım valla 3 den sonra yapacam test koyulaşma var mı diye belirgin çıkarsa atarım buraya
İnşallah canım görürsün inşallah dualrımdasın canım en kısa zamanda hamiş hamiş gezersin ortalıktaHadi rast gele inşallah bende artık çifti koyu görmek istiyorum
Şoktayım inanamıyorum
Ayy ağlamaktan mesaj yazamadım o değil insanlara açıklayamıycam neden ağladığımı
Kknın bana kazandırdığı en büyük yol arkadaşısın senÇok çok teşekkür ederim kuzum, iyi ki varsın gönlü güzel arkadaşım yol arkadaşlığımız başladığı gibi devam edecek eminim, ben yolu açtım gibi görünüyor bu da demektir ki anneler topiğinde buluşacağız aylardır topiklerde kol kola gezdik anneler topiğinde de sensiz bırakma beni nolur
Olabilri cabım neden olmasın hiç ilişki yaşamadın mı tek seferlik ilişkiden hamile kalan çok canım inşallah hayırlı sonuçlarıj olurHanımlar ilk kez bu ay korunmayı bırakarak bebek istediğimize karar verdik. Gelen giden beklenmeyen misafirden vs. De açıkçası bu ay çok birşey yaşayamadık. Ovulasyon testi beni panik yapar diye de hiç bir test kullanmadım. Ve yumurtlama hissettiğim dönemlerde ise hiç birlikte olamadik. O yüzden de acikcasi bu ay kendimden hiç bir beklentim yoktu. Ancak son 1 haftadır sabah işe kalkarken resmen 4-5 kez alarmı erteleyerek uyumak istiyorum. Normalde de uykuyu çok sevdiğim icin ve havalar şuan soğumaya başladığı için garipsemedim bu durumu. Ama 2 3 gündür resmen bağırsaklarımdan sesler geliyor afedersiniz gaz var gibi oluyor. Bu bugünde devam edince baktım hamilelik belirtisi gibi gözüküyor. Ama başka herhangi bir belirtim yok ve yukarida da bahsettiğim gibi yumurtlama dönemini başını sonunu herşeyini tamamen kacirdik. Bunlara rağmen hamile olabilir miyim acaba
Tabi ki tek seferlik ilişkiden bile hamile kalan duydum :) ama ne bileyim yumurtlama dönemine denk gelmiştir vs. Diye düşünüyorum. O dönemleri değerlendiremediğimiz içinde beklentim yoktu. Neyse daha bat a var beklentiye girmeyim :)Olabilri cabım neden olmasın hiç ilişki yaşamadın mı tek seferlik ilişkiden hamile kalan çok canım inşallah hayırlı sonuçlarıj olur
Ağzından bal damlıyor Allah razı olsun inşallah öyle olur 4 ay oldu düşük yapalı hala kalamıyor olmak canımı sıkıyor ama modumu yüksek tutmaya çalışıyorum. İnşallah bize de hamile haberleri vermek nasip olur birlikte çoğalarak ilerleriz inşallahİnşallah canım görürsün inşallah dualrımdasın canım en kısa zamanda hamiş hamiş gezersin ortalıkta
Allah’ım ne şanslı bir insanmışım ben şükürler olsunBen evde tekim o yüzden salya sümük aglayabiliyorum, tutamadım kendimi görünce valla o kadar o kadar o kadar mutluyum ki anlatamam. Dualarla totemlerle gördük bugünü şimdi sağlıkla ilerlesin ailesine vatanına milletine hayırlı bir evlatcik olsun diye dua etme zamanı
Kuzummmm benimmm sen de benim için öylesin iyi ki yol arkadaşı olduk burada iyi ki o gün o konuyu açmışsın sayende kendimi hiç yalnız hissetmedim test sonuçları beklediğimiz o sıkıcı belirsiz günlerde bile
Hep diyordum sana yolu sen açıyorsun ben peşinden geliyorum önce sen alacaksın güzel haberi yine diye öyle de oldu inanıyorum ben de çok kalmadan peşinden geleceğim. Bebislerimizi birlikte büyüteceğiz daha
Ayyy amin canım benim 4 ay mı oldu düşük yapalı çok üzüldüm ben yeni düşük yapmama ragmen hemen hamile kalmak istiyorum çok üzücü bir durum canı yanıyor insanın kırunmuşmuydun düşükten önce canımAğzından bal damlıyor Allah razı olsun inşallah öyle olur 4 ay oldu düşük yapalı hala kalamıyor olmak canımı sıkıyor ama modumu yüksek tutmaya çalışıyorum. İnşallah bize de hamile haberleri vermek nasip olur birlikte çoğalarak ilerleriz inşallah❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?