- 24 Ağustos 2022
- 4.501
- 17.138
- 138
Bence hamilesin sen içimden niyeyse öyle geçti artımed yapKız biliyorum işte nasıl olsa beyaz görecem ha sabah ha öğlen dedimdi
yok kız karton bardakım varYapim mi ? Daha yeni geldim wc den ama :) Miratech mi Artımed mi
Benimde günüm gelsin söz bende ıstedıgın her an test yapcam ahahahah
Secme sansıda verıyorsun yenıartımed
Valla bendede kusmucak şekilde mide bulamtısı gissediyorum ve gögüslerim küçük dedigin gibi minnak ama uç kısımlarında etrafında balon gibi şişlik var kolumu kaldırdımı yamuluyorŞimdi şöylee,
Standart regl öncesi belirtilerin çoğu var, Amapozitifbiri nin de farkettiği gibi regle günler kala etrafa ateş saçan bir öfke bulutuna dönüşürdüm onun yerine gözpınarlarımda iki damla yaş hazır bekliyo 2 gündür falan. Bizlik bi durum varsa akalım apla diyerekten.
Kasıkta ağrı var ama daha çok iğne batması şeklinde ve belim sızlıyo(ağrımıyo sızlıyor)
Balıktan tiksinme gibi bi huy başladı. Geçen akşam annemlerde balık kokunca sofrada duramamıştım dün de eşim balık yiyelim dedi düşüncesi bile içimi kaldırdı. Şimdi yazarken bile bi huylandım
Vee benim için en ayırt edici belirtiye gelelim. Göğüsler. Benim normalde küçük sayılabilecek kızlarım regl öncesi hafif bi büyür sütyenin boş kısımlarını biraz daha doldururlar. Dün sütyeni zorluyorlardı ve ağrıyolardı, bugün ise ağrı çok çok arttı ve sütyenden dışarı taşıyolar.
Dur işicek damlatcak bes dk beklıcek bize foto atcak daha
bilmiyorumki şuan durdu sabah normal test yaptım negatif bekleyip bakacaz artıkAllah Allah acaba yerleşmemi dicem ama 3 günü geçerse bir kan ver olmadı
Kac gün kaldı zilliBenimde günüm gelsin söz bende ıstedıgın her an test yapcam ahahahah
Ay testlerim geldi napsam ki :) Kurumun wc sinde bir test mi patlatsamkoskoca kupkuru tek çizgiyi girsem g.tümün üstüne otursam mı ki
Hadi bekliyoruzzzz bende ögleden sonra yapcamDur işicek damlatcak bes dk beklıcek bize foto atcak daha
bak bende 10 tane artımed , 3 tane labaquıck 2 tanede bır gebenın var ben ıser dururum artık ovu bıttı bı bosluga dustum zatenSanki benim günüm mü geldii yoooo :) Canım çekti diyelim bu bahanemiz de o olsun
ya daha yeni yumrtlamadan cıktıkKac gün kaldı zilli
çok gizel gidiyor devamkeeeeEki Görüntüle 3152240 günaydın 36.9 la devam
Ne demek istedin acaba Kurum mu ?Bi de yazabilsem
Bisim de günümüz gelmedi ama kalktık test yaptıkBenimde günüm gelsin söz bende ıstedıgın her an test yapcam ahahahah
benım lekelenmeden ertesı gun sonra cooook az sılık cıktı bekle heme koyvermebilmiyorumki şuan durdu sabah normal test yaptım negatif bekleyip bakacaz artık
Yumurtladiktan sonra hcg testi beklenir di bizden hayret yapmadık ahahahhaya daha yeni yumrtlamadan cıktık8 ekım zannımca
kız yumurtadan uc bes gun gecsın en azından D:çok gizel gidiyor devamkeeee
Ne demek istedin acaba Kurum mu ?
Bisim de günümüz gelmedi ama kalktık test yaptık
bak bende 10 tane artımed , 3 tane labaquıck 2 tanede bır gebenın var ben ıser dururum artık ovu bıttı bı bosluga dustum zaten
sabredıyoruz sımdılık bes gun sonra baslarım , yaarın benım oglanın gosterısı var o mınnak ellerı bayrak tutup gosterı yapcakmıs sonra ver elını memleket pazartesı sabahına kadaar aklıma gelmez en azından sabredebılırımYumurtladiktan sonra hcg testi beklenir di bizden hayret yapmadık ahahahha
bebişim 20 21 yumurtlama görünüyor zaten 6 7 gün geçti çok bilekız yumurtadan uc bes gun gecsın en azından D:
Büyüksün başqqannnn10 artımed 10 miratech 1 tane de orkid geldi
aşkomm kendım için diyorum kendim senin yine gectı iştebebişim 20 21 yumurtlama görünüyor zaten 6 7 gün geçti çok bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?