- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Bende benimkine çok inişli çıkışlı diyordum seninki daha çok öyleymiş kız darısı bize inşallah
Sevindim buna ya sağlıkla da kucağına alırsın inşallah canım rabbim kimsenin umutlarını karşılıksız bırakmasinTabloma göre ihtimal vermiyordum ama ateşin az da olsa yüksek devam etmesi şüphelendirmişti.
Ne zaman çıkıyor sonuçlar bizi de haberdar et mutlakasabah verdim geldim işe cnm
@p
Ne zaman çıkıyor sonuçlar bizi de haberdar et mutlaka
O zaman yine 7 de çıkar belki bakalım sabirsizimçıkar çıkmaz yazarım. Ya ikindileyin ya akşam. Benim önceki akşam 7 de çıkmıştı.O zaman negatifti ama
Ayyy sendemı bogasınn bende kıııız
Ben koçum bebeğimAyyy sendemı bogasınn bende kıııız
Alttaki boğa üstteki koç canım orayı almamışımAyyy sendemı bogasınn bende kıııız
Bendede bu ay bazı seylere gebe yzıyor hahahBen koçum bebeğim
Hadi inşallah ikimizde en kısa zamanda gebelik haberini alırızBendede bu ay bazı seylere gebe yzıyor hahah
Hayır canım olsa ihtimal daha yüksek ama sperm iki gün içeride canlı kalabiliyorKızlar 20si gece yani 12den sonra oluyor aslında 21ini değerlendirdik pik olduğu gün değerlendiremedik ve 23-24 değerlendirdik. İlla pik olduğu günde ilişki olmak zorunda mı
Hiç bilmiyordumBenim ilk gebeligimde idrarda koyulaşma olmuştu doktor hamilelikte vücudun normalden daha çok suya ihtiyacı olduğunu ve bunun sonucunda idrarın koyulasabilecegini söylemişti yani kesin gebelik belirtisi diyemeyiz ama olabilir
Herkeste olmuyor canım bazılarında olabiliyoHiç bilmiyordumoğlumda öyle bir durum yaşamamıştım.
Bende aralıktayım canım haydi gideliimpozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 cans16 S Semaaaaa42 Eymen01 Cey1an imagination forever Rosebelle M mucizeOldu lckystr lavinya Nuhra2 diğer canım kızlar bir heves sabah test aldım ama şimdi eve geldim ve kırmızı kartı yemişim ben Aralık grubuna kayar. Ama ayın sonuna kadar buradayım. Sizlerin takibindeyim inşallah. Zati çalışmalarda ayın başında başlar
Moral bozmak yok canım Aralık ayı inşallah uğurlu gelecek sanapozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 cans16 S Semaaaaa42 Eymen01 Cey1an imagination forever Rosebelle M mucizeOldu lckystr lavinya Nuhra2 diğer canım kızlar bir heves sabah test aldım ama şimdi eve geldim ve kırmızı kartı yemişim ben Aralık grubuna kayar. Ama ayın sonuna kadar buradayım. Sizlerin takibindeyim inşallah. Zati çalışmalarda ayın başında başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?