- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Kızlar merhaba,
Benim son adetim 7 gün erken geldi ve bitmsesiyle beraber sanki tekrar adet olucakmış gibi belirtiler yaşamaya başladım ve şuanda karnımım alt kısmında sertlik var idrarım gelince aşağı baskı oluyor karnım şiş ve sol tarafımda devam eden ağrılar var ara ara batmalar oluyor sebebi ne olabilir gebelik diye ümitlenmek istemiyorum ama ihtimali var mıdır
Evet bende odur diye de düşünüyorum ama insan genede ihtimal veriyor çok istediğimiz için sanırım ve karnımın altındaki sertlik kafamı karıştırıyorCanım yumurtluyor da olabilirsin. Yumurtlama regl ve hamilelik belirtileri nerdeyse birebir
Sertlik konusunda fikrim yok canımÖıkmayıp hayal kırıklığına uğrarım diye bekliyorum birdahaki adet tarihine kadar beklemeyi düşünüyorum peki canım sertlik gebelik belirtisi mi sence
3 gün oldu benimdeVe çok şiddetli baş ağrılarım var
Tamam canikomŞimdi olmuş bebişim grafign. ama henüz yumurtlama yokölçmeye devamke yakında olur, ateş 0.2, 0.3 derece düşünce o gün sabah öğlen akşam Allah ne verdiyse , sonrasında da yapın
Teşekkürler canımcans16 canım kayınvalidene çok geçmiş olsun
Bu kadar takma bence hersey olacagına varır.zaten onun gelecegı tarıh bellı biz naparsak napalım.bızımkı hem paylasım hem arkadaslık hemde heycanları
epozitifbiri cans16 Eymen01 fnd_50 sevayd S Semaaaaa42 ve diğer hanım kızlar test yaptım ve negatif oğlanı lavaboya kaldırmak için uyanmıştım. Sanırım Aralık grubuna uzun ince bir yol gözüktü bana
Benimde öyle gözüküyor karım çok ağrıyor aralık ayına kalacak gibiyim bende hayırlısı ya komik bitaraftanda :)))pozitifbiri cans16 Eymen01 fnd_50 sevayd S Semaaaaa42 ve diğer hanım kızlar test yaptım ve negatif oğlanı lavaboya kaldırmak için uyanmıştım. Sanırım Aralık grubuna uzun ince bir yol gözüktü bana
Ah canım ya ben hepinizden umitliydim bat ne zamandi seninBenden de koca bir negatif o kadar üzüldüm ki suan güne rezalet başladım
Bende görmüştüm napiyoruz şeapmiyoruzAsko bende aynı karartı gordum gıbı oldum ama napıyoruz heveslenmiyoruzpozitifbiri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?