- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Benim de sizinle aynı gün ama hiçbir belirtim yok. Evde test çok ama denemeye elim gitmiyor.
Yaaa işte bi tane köpüş kızım var onla yetiniyorum şimdilik :) Tamam salı yapalım. Ben 08:30-18:30 çalışıyorum sabah kalkınca artık yaparım :)Ben de adet sivilcemi bekledim henüz teşrif etmedi hatunBir de Fertility uygulaması belirtilerime göre sanırım, 22 sinde adet olacaksın diyor bana bana göre 24 üydü ama. Bakalım belki de eski düzenime yavaş yavaş dönüyorumdur. O yüzden salı yapıcam. İstersen Salı beraber yaparız köpüşlü kız
Yaaa işte bi tane köpüş kızım var onla yetiniyorum şimdilik :) Tamam salı yapalım. Ben 08:30-18:30 çalışıyorum sabah kalkınca artık yaparım :)
Herkese merhaba
1 Kasım sat 1 Aralık bat
Konumuza dönelim
5 Kasım regl bitişi.
6 Kasım ovulasyon testine başladım hafif koyu çizgi çıktı. Acaba yumurtlama olabilir mi ne olur olmaz diye ogunu değerlendirdik. 2 gün arayla bugüne kadar ilişkiye girdik. Sanırım yumurtlama tarihim ya bugün ya yarın henüz test yapmadım ama sabah idrardan sonra pembe bir akıntı geldi. Sık idrara çıkma isteği var. 2. Kez WC ye girdiğimde yine geldi ama çok değil.
Ben bu belirtileri nasıl yorumlamaliyim
Regl sonrası girdiğim ilişkide tekrar yumurta çatlamasıni yakaladiysam bugün 12. Gün ve yerleşme kanaması olabilir?
Eğer yakalamadiysam yumurtlama sebebiyle böyle bir lekelenme olabilir.
Deneyimlerinizi bekliyorum
Herkese merhaba
1 Kasım sat 1 Aralık bat
Konumuza dönelim
5 Kasım regl bitişi.
6 Kasım ovulasyon testine başladım hafif koyu çizgi çıktı. Acaba yumurtlama olabilir mi ne olur olmaz diye ogunu değerlendirdik. 2 gün arayla bugüne kadar ilişkiye girdik. Sanırım yumurtlama tarihim ya bugün ya yarın henüz test yapmadım ama sabah idrardan sonra pembe bir akıntı geldi. Sık idrara çıkma isteği var. 2. Kez WC ye girdiğimde yine geldi ama çok değil.
Ben bu belirtileri nasıl yorumlamaliyim
Regl sonrası girdiğim ilişkide tekrar yumurta çatlamasıni yakaladiysam bugün 12. Gün ve yerleşme kanaması olabilir?
Eğer yakalamadiysam yumurtlama sebebiyle böyle bir lekelenme olabilir.
Deneyimlerinizi bekliyorum
Allah uzun sağlıklı ömür versin inşallah Allah bağışlasın olanlara darısı kardeşlerine ve isteyenlere olsunbizimki 3 olacak, Allah nasip ederse... Ondan bu gevşeklik
benimki 8 yaşında :) 2 sene önce sahiplendim. Yorkshire terrier. İsmi Niki ismini değiştirmedim. Ama ben Nikoş diyorum :) ben de 7 buçuk gibi yapmış olurum testi :)Benim de 1.5 yaşında bir kızım var Golden, Sasha adıSenin kızının cinsi adı ne Çocuk olarak kızım olmadı ama köpüş kızımız var :) Yapalım kuşum ben erken kalkıyorum 06:30 da yaparım arkamdan da sen gelirsin (Tabi benim regl gelmezse :) )
Aynen ya bi el atın valla iki sene oldu dile kolay yaş ermiş kemale yarın öbür gün başka hastalıkkar bilmem nelee çıkar daha sağlamken bari çıksın aradan veletler
Yerleşme ise bikaç güne bi test yapsan çıkar. Beta salgılanmaya başlar çünkü.
O test nasıl başka önerebileceğiniz var mı ? Predictor erken gebelik güvenilir miBenim bat 20 ama 30 da yapicam eyer 10 gün regli olmazsam tabiclearbulunun testi dijital olan nasip olursa
Her reglden önce olur mu böyleBenim adet olacakmış gibi kasık ağrım var ve bulantım. Pantolonun düğmesini açıp oturma isteğim
Hg bitanem uğurlu gelsin insssss
Canım bat ne zaman ateşin ne güzell benim 35 civarları çıkardı bugğn 36.5pozitifbiri melisaa93 cans16 ateşim 37.1 ama testim tabii negatif umudumuzu kaybetmiyoruz, sabretmeye, şükretmeyi, Allah'tan istemeye devam ediyoruz
Bence gıdıp bır kan verın kafanız rahatlasın.aıle helımı olur sıze en yakın hastane olur.Bu arada pembe peçeteye gelen akıntı bugün kahve rengiye dönmüş ve yok denecek kadar az geliyor peçeteye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?