KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlarrr ben dün yumurtlama akıntısı gördüm bugün daha yoğundu dün ilişki olamadı maalesef bugün de bir kere tek oldu sizce akıntı yumurta çatlamaya yakın büyürken mi oluyor yoksa catlayinca mi deneyimi olanlar var mııı

Kızlar merhaba iyi akşamlar bugün 24. Döngü günüm ortalama 30-35 günde bir adet oluyorum 20. Güne kadar yumurtlama testiyle takip ettim ama çok dikkat ederek yapamadım o yüzden yumurtlama net görmedim. 2 gecedir kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi acıyla uyanıyorum gün içindede ara ara oluyor bu ve şuan belimde bacaklarımdada ağrı var 2 gün önce hafif kahvemsi bildiğiniz sümük gibi bi akıntım oldu 1 kere acaba geç yumurtlamamı oldu bilmiyorum ovülasyon testlerim bitti. Takvime göre bata 8 gün var döngünün 32. Günü oluyor.
Ovülasyon testlerimde bu şekilde

Eklentiler

• image.jpg
    156,8 KB · Görüntüleme: 42
Kist icinmi vermişti.? Bana hiçbirsey vermedi adetle atılır demişti iki adet sonrası gel dedi kontrole
Baska bi doktor banada öyle dedi adetle atilir die ama atmadi baska bi doktora gittim oda ilaç Verdi adetin ikinci günü kullan sadece bes gün sonra birak dedi yumurtlamayı arttirarak kistin bitmesini sagliyormus ama ben sogan kürü yaptım gecmezse öyle kullancaktim geçti şükür

Kist icinmi vermişti.? Bana hiçbirsey vermedi adetle atılır demişti iki adet sonrası gel dedi kontrole
Baska bi doktor banada öyle dedi adetle atilir die ama atmadi baska bi doktora gittim oda ilaç Verdi adetin ikinci günü kullan sadece bes gün sonra birak dedi yumurtlamayı arttirarak kistin bitmesini sagliyormus ama ben sogan kürü yaptım gecmezse öyle kullancaktim geçti şükür

Benim yumurta akı akıntı bugünle beraber 5 gündür geliyor. Sadece 11 inde tam korunmasız ilişki oldu diğerleri geri çekilme ile oldu. Eğer olmuşsa tek ilişki diyebiliriz yumurtlama cizgimi çeksin, ateş tablomu da paylasicam inşallah artık

Sarı sumuksu vardı He bende de barda ondna sordum :)

Benim yumurtlama günüm 25 ekimdi ,akıntım baya yoğundu, malesef eşim calisiyodu ogun olmadı birliktelik ,
26 ve 27 ilişki oldu ,birer kez,
hatta içimden akıntınin yogun olduğu gün olmadı bu ayda tutmucak diye söylendim,ve şuan hamilelik var

Benimde yumurtalıkta kistim vardı, hatta 3-4 aydır hamilelik gerçekleşmiyordu, kadın doğuma gittim kist dağılmış fallop tuplerine yakinlasmis, 3-4 ay daha normal yollarla çocuk sahibi olmayı deneyin, eğer olmazsa başka alternatiflere bakicaz dedi, şuan aklımdaki şeyde kist var hala hamilelikte oluştu bebeğe zarar vermez inşallah

Benimde dün oldu tam yemek yerken bıçak saplanır gibi 10-15 kez oldu nefes alamadım yemeğimi bırakıp koltuğa uzandım çok şiddetliydi hiç böyle bir şey yaşamadım, 2 saat sonra lavaboya gittiğimde akıntım da sen gibi çok çok açık renk pembe açık kahve tonu geldi akıntım peçeteye sildikçe gördüm 10-15 dk filen gördüm sonra gitti. Dünden beri hafif hafif ağrım oluyor özellikle bugün. Sanki adetim gelecekmiş gibi olyur belki de adet olucam. 3 gün sonra batım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…