- 10 Ekim 2022
- 367
- 759
- 18
- 30
Evet canım yumurtalik kistiydi 4 santim doktor banada clomifen Verdi ama ben sogan kürü uyguladim 15 gün yaptım kürü 6ay ara verdim sonra 15 gün daha ictim kist ve yumurtlamak için en iyi ve dogali soğan kürü benceKist ne kistiydi yumurtalik mi bendede klomen kullanimi sonucu kist oluşmuştu regliyle geçer demişti doktor
Nasip te varsa gelir inşallah anliyorum seni canim bende korkumdan test alamıyorum 7gün var bat a Allahim hepimizi bekledigimizle sevindirsinBen her ay öyle takip ederdim bu ay cok erken gördüm o akıntıyı sadece 1 gün sonraki gün övülasyon testi yaptım pike cok yakındı düne kadar devam ettim hiç pik görmedm . Bakalım bu ay ne olacak negatif Görmek sürekli cok zor
Yumurtlama takip etmedim canım bat 8 gün geçtiTebrik ederimYumurtlamadan kaç gün sonra böyle oldu acaba??
Canım kıskançlık yapar diye çok korkuyorum 2 ay sonra 3 yaşicak daha küçük hiç darlma falan yok şuan gelmesin diyo zatenEymen01 yaa gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, maşallah cimcime kırmızı kırmızı burdayım diyor canım benden tavsiye oglun ilk okul çagından küçükse ona söylemeyin hemen, en azından 6 aylık olana kadar, zaman mefhumları olmadığı için sabırsızlanabiliyorlar ve seni çok darlayabilir
M Mutleml canım seninde gözün aydın, bebişin seninledir inşallah
Bakalım yarın tekrar kan vereceğim ya inşallah güzel artar değerim biraz gerginimAy çok sevindimmmmkız niye haber vermiyorsunuz bana listeye hamiş emoji koyayım
Yapdim tek cizgi , Bati bekliyorum artik, bozukmus qalibaCanım bir tane daha varsa yap bozuk olabilir belki bilemedim ama çizgi varda gibi
Kızlar yarının testçileri kimler? Bugün çok yoğunlaşıp okuyamadım. @Cey1an @Pearlgirl başka?
Amin inşallah canmNasip te varsa gelir inşallah anliyorum seni canim bende korkumdan test alamıyorum 7gün var bat a Allahim hepimizi bekledigimizle sevindirsin
Aaa bebegimiz aynı gün dogcakBakalım yarın tekrar kan vereceğim ya inşallah güzel artar değerim biraz gerginim
Merhaba miratech testi adete kaç gün kala yaptınız benim bat 20 Kasım yarın yapsam 6 gün kala doğru olur mu acaba ?Geçen ay prodoctor, miratech ve comfort yaptım silik çıktı kafamda hala şüphe var testler mi hatalıydı kimyasal mı geçirdim orasını bilmiyorum
Oo çok iyi canım bu hafta kesen görünürAaa bebegimiz aynı gün dogcakya ben cuma günü kan vererek öğrendim 524.6 çıktı iyimi kötümü bilen varmı?
Ben de aynı ikilemdeyim 20 kasım bat yarın predictor erken gebelik ile yapsam çıkar mı scaba kaset testte çıkmadı bişeyMerhaba miratech testi adete kaç gün kala yaptınız benim bat 20 Kasım yarın yapsam 6 gün kala doğru olur mu acaba ?
İnşallah canım benim ya , nedense içimde çok korku var ilkinde ağrım yoktu, bunda hafif hafif ağrılar giriyo inşallah birsey olmazOo çok iyi canım bu hafta kesen görünür
Bende bugün kaset test yaptım negatifti bilemedim şimdi yarın erken mi olur benim daha önce 5 gün kala falan o dediğiniz markayla çıkmıştı ama bu markayı ilk kez deneyeceğimBen de aynı ikilemdeyim 20 kasım bat yarın predictor erken gebelik ile yapsam çıkar mı scaba kaset testte çıkmadı bişey
Benim de ara ara ağrılarım oluyor. Sağlıkla gelişsin inşallah bebişlerimizİnşallah canım benim ya , nedense içimde çok korku var ilkinde ağrım yoktu, bunda hafif hafif ağrılar giriyo inşallah birsey olmaz
İnşallah canım benimBenim de ara ara ağrılarım oluyor. Sağlıkla gelişsin inşallah bebişlerimiz
Bilmiyorum kafam çok karışık yarın adete 6 gün kalmış oluyo o alacağım test de 6 gün öncesine kadarıkar yazıyo.Bende bugün kaset test yaptım negatifti bilemedim şimdi yarın erken mi olur benim daha önce 5 gün kala falan o dediğiniz markayla çıkmıştı ama bu markayı ilk kez deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?