KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kist ne kistiydi yumurtalik mi bendede klomen kullanimi sonucu kist oluşmuştu regliyle geçer demişti doktor
Evet canım yumurtalik kistiydi 4 santim doktor banada clomifen Verdi ama ben sogan kürü uyguladim 15 gün yaptım kürü 6ay ara verdim sonra 15 gün daha ictim kist ve yumurtlamak için en iyi ve dogali soğan kürü bence

Nasip te varsa gelir inşallah anliyorum seni canim bende korkumdan test alamıyorum 7gün var bat a Allahim hepimizi bekledigimizle sevindirsin

Canım kıskançlık yapar diye çok korkuyorum 2 ay sonra 3 yaşicak daha küçük hiç darlma falan yok şuan gelmesin diyo zaten kardeş fikrine alışsın istiuorum

Geçen ay prodoctor, miratech ve comfort yaptım silik çıktı kafamda hala şüphe var testler mi hatalıydı kimyasal mı geçirdim orasını bilmiyorum
Merhaba miratech testi adete kaç gün kala yaptınız benim bat 20 Kasım yarın yapsam 6 gün kala doğru olur mu acaba ?

Kızlar 20 ekim sat 1 kasım saat 17:30 da pik Yumurtlama oldu 2 kasım sabah 10 da test yaptığımda çatlama olmuş gördüm artık saat kaçta çatladı bilemiyorum. Dün 12 kasım akşamı saat 8-9 arası yemek yerken sağ kasığıma bıçak saplanır gibi oldu öyle kötü oldum yemeğimi bırakıp uzandım nefes alamadım. 2 saat sonra lavaboya gittiğimde akıntımda açık renk pembe çok açık ton kahve tonunda az akıntım oldu 10-15 dk sildikçe gördüm. Adet olacağım sandım. Bugün bembeyaz akıntım var kalbim kadar temiz :) hiç dün akşamki gibi akıntım olmadı. gebelik yaşamadım için yerleşme mi bilmiyorum, umarım öyledir. Normal takvime göre 17 kasımda adet olmam gerekiyor ama yumrtlama çatlamaya göre değeelendirirsem 16 gibi olacağım. Önceden gebelik yaşayanlar böyle şeyler yaşadı mı. Ya da yeni gebelik yaşayanlar. Bugünde adetim gelecek giib bel tAraf’ımda değişik ağrı oldu:

Ben de aynı ikilemdeyim 20 kasım bat yarın predictor erken gebelik ile yapsam çıkar mı scaba kaset testte çıkmadı bişey
Bende bugün kaset test yaptım negatifti bilemedim şimdi yarın erken mi olur benim daha önce 5 gün kala falan o dediğiniz markayla çıkmıştı ama bu markayı ilk kez deneyeceğim

Bende bugün kaset test yaptım negatifti bilemedim şimdi yarın erken mi olur benim daha önce 5 gün kala falan o dediğiniz markayla çıkmıştı ama bu markayı ilk kez deneyeceğim
Bilmiyorum kafam çok karışık yarın adete 6 gün kalmış oluyo o alacağım test de 6 gün öncesine kadarıkar yazıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…