- 30 Ekim 2021
- 1.217
- 2.590
- 83
Kııızzz çok sevindim hadi inşallaahhhTeste çıktı da kan vercem 2 güne öyle emin olcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kııızzz çok sevindim hadi inşallaahhhTeste çıktı da kan vercem 2 güne öyle emin olcam
Eee teste cikmis cnm kanda kesin cikar hayirli ugurlu olsun simdidenTeste çıktı da kan vercem 2 güne öyle emin olcam
Geçen yıl vermişlerdi clondox mu clox mu tam hatırlamıyorum.3 ay kullandım sonra bebeğin kalbi durunca kürtaj oldum çok aklımda kalmamisSen yerleşme kanaması mı yaşadın canım ? Evet canım internette 3 lü olan 108 TL yazmışlar bakalım canım. Kan sulandırıcı ne marka alıyorsun. Dikkat et kendine kan çok önemli sadece gebelikte değil rutin kontrollerini hep yap sakın ihmal etme. Annemden dolayı Kan olaylarını çok iyi bilirim.
Tebrik ederim canım bata kaç günün var bende kan sulandırıcıya hemen başlamam laxım senin gibi inşallah geç kalmamışımdır bende bat günüm çarşamba günü yarın test yapıcam bende inşallah vardırKizlaarrr hani size sağlıkçı arkadaşımin önerdiği pahalı test var demiştim cuma negatifti ya eşim ondan aldı çünkü benim gebeligimi erken farkedip hemen kan sulandırıcı ya başlamam gerek.Veee bakiiinnnnnnn yasa çok mutluyum inşallah devamida gelir yarın hemen hastaneye gideceğim dualarım hep sizle sizinde benle olsun
Eki Görüntüle 3160625
Canım bir tane daha varsa yap bozuk olabilir belki bilemedim ama çizgi varda gibiMerhaba kizlar BAT 18 kasim bugun biraz once idrar testi yapdim resimdeki gibi? Sizce bozukmu test? Gidip yenisini aldim yarim saat sonra tekrarladim tek cizgi bilemedim simdi
Bata 4 kaldı canım yap benceTebrik ederim canım bata kaç günün var bende kan sulandırıcıya hemen başlamam laxım senin gibi inşallah geç kalmamışımdır bende bat günüm çarşamba günü yarın test yapıcam bende inşallah vardır
Son güne kadar umut hep varSabrin meyvesini alıriz inşallahEvet bende yumurtlamaya kadar günaşırı planlıyorum. Ama yumurtlama sonrası çok düşük ihtimal diye biliyorum elimizden geleni yapacağız
Yarın yapıcam bende inşallah canım şimdi yapsamda iğnem yok yarın doktora gidebilcem anca o yazması lazım inşallah geç kalmamışımdır bakalım inşallah hamileyimdirBata 4 kaldı canım yap bence
Yok canım geç değil daha dur yeni ogreniyoruz :)Yarın yapıcam bende inşallah canım şimdi yapsamda iğnem yok yarın doktora gidebilcem anca o yazması lazım inşallah geç kalmamışımdır bakalım inşallah hamileyimdir
Canım senin bata kaç gün var. Benim elimde de bu testten var ne zaman yapsam ?Prodictor early yazıyor 80 TL ama kesin sonuç veriyor canim
Canım online 3 lüsü 100 lira öyle daha uyguna geliyor:) sen sulandırıcı alacağın için battan önce yaptın değil mi? Ne zamandı bat kaç gün önce yaptın tam olarak: aklımda bulunsun gelmezse çarşambaya kadar bende bulabilirsem alırım :) 80 TL de maşallah çokmuş valla
Kuzummmmmmmmm allahım ıns vardır ıkızlerın anasıııııııııKııızzz çok sevindim hadi inşallaahhh
Sagol kuzum bi ogrenelım de tipiğe yazarım ben testler den dolayı emın olamıyorumEee teste cikmis cnm kanda kesin cikar hayirli ugurlu olsun simdiden
İnşallah inşallahh dualarım seninleeKuzummmmmmmmm allahım ıns vardır ıkızlerın anasııııııııı
Benim 4 gün var canım 17sindeCanım senin bata kaç gün var. Benim elimde de bu testten var ne zaman yapsam ?
Allah razı olsun kuzum cuma kaset test yaptım onda da golge çıktı da bakalım 2 3 güne belli olurİnşallah inşallahh dualarım seninlee
Ay yok yapmadım ya Aslında çok sabırsızım ama korkuyorum bir yandan da Neyse hakkımızda hayırlısı olsun Allah ne nasip ederseSen daha hiç yapmadım mi tebrik ederim kendini benim gibi strese sokmamissin az kaldı batimiza da inşallah ikimizde, hepimizde istediğimiz haberleri duyariz