Anladım canım teşekkürler hayırlı olsun şimdidenBenim 4 gün var canım 17sinde
Benimde korkumla baş etme seklim sürekli test yapmak olduAy yok yapmadım yaAslında çok sabırsızım ama korkuyorum bir yandan da Neyse hakkımızda hayırlısı olsun Allah ne nasip ederse
Teşekkür ederimAnladım canım teşekkürler hayırlı olsun şimdiden
Haber ver cnm etikwtlemeyi unutma benjSagol kuzum bi ogrenelım de tipiğe yazarımben testler den dolayı emın olamıyorum
Canım o yumurta aki gibi uzayan sıvı yumurtladigin için oluyor bende hafif sanci ve uzayan siviyla anliyorum bende kist vardı çok şükür sogan kürüyle geçti Allah tan umut kesilmez her ay sansimiz yeniden oluyor inşallah güzel haberler alirsinİyi akşamlar kızlar
Bende 14 aydır evliyim hiç korunmadık o gün bu gündür ne düşük ne kimyasal hiç bir şekilde gebelik oluşmadı. 2 ay önce kist oluşmuştu düzenleyici kullandım. Geçen ay enfeksiyon oluştu antibiyotik kullandım . Bu ayda ovülasyon testi kullandım ama bir türlü yumurlamayı görmedim . Sürekli koyulaştı sonra geri silikleşti . Döngünün 11 günü başlamıştım testi yapmaya . Döngünün 9 . Günü filan uzayan akıntı görmüştüm şaşırdım hatta neden acaba diye tahminime göre o tarihte yumurtladım veya hiç yumurtlamadımbat günü 19 kasım sabırsızlıkla bekliyorum ama sadece göğüs ucu yanması yaşıyorum başka bir durum yok
Canım o yumurta aki gibi uzayan sıvı yumurtladigin için oluyor bende hafif sanci ve uzayan siviyla anliyorum bende kist vardı çok şükür sogan kürüyle geçti Allah tan umut kesilmez her ay sansimiz yeniden oluyor inşallah güzel haberler alirsin
Ben her ay öyle takip ederdim bu ay cok erken gördüm o akıntıyı sadece 1 gün sonraki gün övülasyon testi yaptım pike cok yakındı düne kadar devam ettim hiç pik görmedm . Bakalım bu ay ne olacak negatif Görmek sürekli cok zorCanım o yumurta aki gibi uzayan sıvı yumurtladigin için oluyor bende hafif sanci ve uzayan siviyla anliyorum bende kist vardı çok şükür sogan kürüyle geçti Allah tan umut kesilmez her ay sansimiz yeniden oluyor inşallah güzel haberler alirsin
Bu ay bende ovulasyon gore yaptım.Once kopkoyu olup sonra siliklesiyor benimde öyleydi ki normali o değil mi tam anlayamadım.Benimde 17si çok şükür ikinci çizgiyi gördüm ama inan hiç bir belirtim yok normal adet olacak gibi siskinligim ve kasık batmalarim var.Hamileyim diyebileceğim hiçbir belirtim yok.Belirtide aramana gerek yok canım.İyi akşamlar kızlar
Bende 14 aydır evliyim hiç korunmadık o gün bu gündür ne düşük ne kimyasal hiç bir şekilde gebelik oluşmadı. 2 ay önce kist oluşmuştu düzenleyici kullandım. Geçen ay enfeksiyon oluştu antibiyotik kullandım . Bu ayda ovülasyon testi kullandım ama bir türlü yumurlamayı görmedim . Sürekli koyulaştı sonra geri silikleşti . Döngünün 11 günü başlamıştım testi yapmaya . Döngünün 9 . Günü filan uzayan akıntı görmüştüm şaşırdım hatta neden acaba diye tahminime göre o tarihte yumurtladım veya hiç yumurtlamadımbat günü 19 kasım sabırsızlıkla bekliyorum ama sadece göğüs ucu yanması yaşıyorum başka bir durum yok
Selam.. Kist oluştuğunu ne zaman anladın? Ben de bir hafta oldu klomen sonrası iğneyi vurulalı. Bi gittim 2 tane çatlamış 2 tane kalmış onlarda çatlar dedi ,”. Düne kadar ovülasyon testi iğneden bu yana hep pozitifti dün gece negatife döndü . Kasığımda ağrıda oldu ama benim hiç akıntım yok ve hiç göğüs hassasiyeti de yok. Acaba dedim çatlamayıp kiste mi dönüşüyor ? Normalde bu vakit benim göğüslerimin ağrıyıp akıntımın arttığı bir hafta sonra da adet olacağım vakit. Ama tık yokKist ne kistiydi yumurtalik mi bendede klomen kullanimi sonucu kist oluşmuştu regliyle geçer demişti doktor
Selam.. Kist oluştuğunu ne zaman anladın? Ben de bir hafta oldu klomen sonrası iğneyi vurulalı. Bi gittim 2 tane çatlamış 2 tane kalmış onlarda çatlar dedi ,”. Düne kadar ovülasyon testi iğneden bu yana hep pozitifti dün gece negatife döndü . Kasığımda ağrıda oldu ama benim hiç akıntım yok ve hiç göğüs hassasiyeti de yok. Acaba dedim çatlamayıp kiste mi dönüşüyor ? Normalde bu vakit benim göğüslerimin ağrıyıp akıntımın arttığı bir hafta sonra da adet olacağım vakit. Ama tık yok
Pik olması önemli değil önemli olan lh hormonunun artışını yakalamak, lh artmaya başladıktan sonra bil ki 24-36 saat içinde çatlayacak. Her dakika test yapamadığımiza gore piki yakalayamamak çok normal. Bazen peş peşe iki yumurta da çatlıyor o zaman o ulasyon testi 3-4 gün daha pozitif çıkabilir. Bir de bildiğim kadariyla pko durumu varsa uzun süre pozitif çıkabiliyorBen her ay öyle takip ederdim bu ay cok erken gördüm o akıntıyı sadece 1 gün sonraki gün övülasyon testi yaptım pike cok yakındı düne kadar devam ettim hiç pik görmedm . Bakalım bu ay ne olacak negatif Görmek sürekli cok zor
Canım senin isim bana çok tanıdık geliyor. 2022 hamile kalmayı bekleyenler grubu vardı orada yazışmış mıydık?Tmam canım
Evet :)Canım senin isim bana çok tanıdık geliyor. 2022 hamile kalmayı bekleyenler grubu vardı orada yazışmış mıydık?
Evet evet o yüzden zaten günde iki kere yaptım nerdeyseMerhaba. Doktor klomen catlatma ignesi yaptı 2 tane 18 ve 22 mm lik var dedi amakontrole çağırmadı çatlamış mı diye adet olunca gittim tekrar klomen verecekti ama kist olmuş dedi vermedi catlatma ignesi olunca ovulasyon yapmayn diyorlar çünkü iğnenin etkisi 3 4 gün gidiyormuş sanirm o yüzden zatn hep yumurtlama görünür diye
Kist gitti demişti bana 2 ay önce bilemiyorm tekrar oluştumu . Hiç pozitifi göremedim veya ben kaçırdım bilmiyorum . Hayırlısı bakalım bekliycezPik olması önemli değil önemli olan lh hormonunun artışını yakalamak, lh artmaya başladıktan sonra bil ki 24-36 saat içinde çatlayacak. Her dakika test yapamadığımiza gore piki yakalayamamak çok normal. Bazen peş peşe iki yumurta da çatlıyor o zaman o ulasyon testi 3-4 gün daha pozitif çıkabilir. Bir de bildiğim kadariyla pko durumu varsa uzun süre pozitif çıkabiliyor
Yumurtalık kisti 4 cm diğer ay gittiğimde kalmamış dedi . Ben kür yapmıştım ondan sonra kist oluştuKist ne kistiydi yumurtalik mi bendede klomen kullanimi sonucu kist oluşmuştu regliyle geçer demişti doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?