- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 30
İns canom bneım aynen 2 güne net belli olurCanım çok çok silik gözüküyor iki günde daha net çıkar varsa inşallah vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İns canom bneım aynen 2 güne net belli olurCanım çok çok silik gözüküyor iki günde daha net çıkar varsa inşallah vardır
Evet benimde 3 4 gün vardı daha :)Var canım adet gününe var mı daha ben adete 4 gün kala yaptırmıştım 48 çıkmışştı
Evet daha var 3 4 gün :) teşekkür ederimTebrik ederim gayet iyi canım senin bat tarihin daha gelmemişti sanırım değil mi benim bat günüm 30 çıkmıştı betam ilk hamileliğimde gayet iyi
Yaa amma 2 cizgi tebriklerKizlaarrr hani size sağlıkçı arkadaşımin önerdiği pahalı test var demiştim cuma negatifti ya eşim ondan aldı çünkü benim gebeligimi erken farkedip hemen kan sulandırıcı ya başlamam gerek.Veee bakiiinnnnnnn yasa çok mutluyum inşallah devamida gelir yarın hemen hastaneye gideceğim dualarım hep sizle sizinde benle olsun
Eki Görüntüle 3160625
Teste ya idrar çok gelmis yada bozuk.yumurtlamaniz tahmini ne zamandiMerhaba kizlar BAT 18 kasim bugun biraz once idrar testi yapdim resimdeki gibi? Sizce bozukmu test? Gidip yenisini aldim yarim saat sonra tekrarladim tek cizgi bilemedim simdi
MAşallah çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah Bizede dua et@fnd_50 @Bebisee @pozitifbiri @LeucotheaThemis @1ebe @Papatyamaviss @beyons mavilihayat00 @silencee07 ve ismini yazmadığım hepiniz valla çok heyecanlıyım kusura bakmayın elim ayağım titriyor net çekemedim
Hayırlı olsun canım hangi marka bu test. Benimde bat 16 kasımKizlaarrr hani size sağlıkçı arkadaşımin önerdiği pahalı test var demiştim cuma negatifti ya eşim ondan aldı çünkü benim gebeligimi erken farkedip hemen kan sulandırıcı ya başlamam gerek.Veee bakiiinnnnnnn yasa çok mutluyum inşallah devamida gelir yarın hemen hastaneye gideceğim dualarım hep sizle sizinde benle olsun
Eki Görüntüle 3160625
Prodictor early yazıyor 80 TL ama kesin sonuç veriyor canimHayırlı olsun canım hangi marka bu test. Benimde bat 16 kasım
O zaman daha erken çıkmaması ondandirOvulasyon testleri kullanmadim tam bilmiyorum, tahminimce 7-9 arasiydi
:) sen sulandırıcı alacağın için battan önce yaptın değil mi? Ne zamandı bat kaç gün önce yaptın tam olarak: aklımda bulunsun gelmezse çarşambaya kadar bende bulabilirsem alırım :) 80 TL de maşallah çokmuş vallaProdictor early yazıyor 80 TL ama kesin sonuç veriyor canim
Bata 4 günüm var evet ne kadar önce başlarsam kan sula diriciya o kadar iyi:) sen sulandırıcı alacağın için battan önce yaptın değil mi? Ne zamandı bat kaç gün önce yaptın tam olarak: aklımda bulunsun gelmezse çarşambaya kadar bende bulabilirsem alırım :) 80 TL de maşallah çokmuş valla
Bak ben sana dedim canım o gün yasadıgında yerleşme kanamasıydı, bizede dua etKizlaarrr hani size sağlıkçı arkadaşımin önerdiği pahalı test var demiştim cuma negatifti ya eşim ondan aldı çünkü benim gebeligimi erken farkedip hemen kan sulandırıcı ya başlamam gerek.Veee bakiiinnnnnnn yasa çok mutluyum inşallah devamida gelir yarın hemen hastaneye gideceğim dualarım hep sizle sizinde benle olsun
Eki Görüntüle 3160625
Sen yerleşme kanaması mı yaşadın canım ? Evet canım internette 3 lü olan 108 TL yazmışlar bakalım canım. Kan sulandırıcı ne marka alıyorsun. Dikkat et kendine kan çok önemli sadece gebelikte değil rutin kontrollerini hep yap sakın ihmal etme. Annemden dolayı Kan olaylarını çok iyi bilirim.Bak ben sana dedim canım o gün yasadıgında yerleşme kanamasıydı, bizede dua et
Çok şükür öyleymiş hep ediyorum.İnsallah sizinkileride gorucez bı kaç guneBak ben sana dedim canım o gün yasadıgında yerleşme kanamasıydı, bizede dua et
Yanlıs yazdın canım peargirl etiketleSen yerleşme kanaması mı yaşadın canım ? Evet canım internette 3 lü olan 108 TL yazmışlar bakalım canım. Kan sulandırıcı ne marka alıyorsun. Dikkat et kendine kan çok önemli sadece gebelikte değil rutin kontrollerini hep yap sakın ihmal etme. Annemden dolayı Kan olaylarını çok iyi bilirim.
Sanmıyorum ama insallah canımÇok şükür öyleymiş hep ediyorum.İnsallah sizinkileride gorucez bı kaç gune