- 6 Ocak 2019
- 1.516
- 2.594
- 83
Ayy çok sevindim inşallah Bata kaç gün var canım.35 çıkmış betainşallah düzenli artışa devam eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy çok sevindim inşallah Bata kaç gün var canım.35 çıkmış betainşallah düzenli artışa devam eder
Erken gebelık geldi benımde sımdı dua edın ban aÇok teşekkür ederim, kan vermeye gidiyorum heyecan yaptım. İnşallah vardır :)
Bat a 2 gün kaldı canımikinci olacak inşallah saglikla ilerlerse ,yaklaşık 2 senedir olmuyorduAyy çok sevindim inşallah Bata kaç gün var canım.
Kaç günün var b
Hadi İnşallah canımErken gebelık geldi benımde sımdı dua edın ban a
Gölge var gibi emin olamadık canomHadi İnşallah canım
Kaç günün var b
Hadi İnşallah canımErken gebelık geldi benımde sımdı dua edın ban a
benimde 10. Günü gölgeydi yok gibiydi hatta iğne etkisi sıfırlanıp hcg sonradan tekrar yükleniyor diyorlar ama tamda bilgim yok bu konuda.. 2 gün yapmadım bugün yaptım daha bi belirgindi..Gölge var gibi emin olamadık canom
Yarın tekrar yapıp kan vermeye gideceğim sabah 11.30a randevu aldım mm çok heyecanlıyım inşallah yikilmamMaşallah bugün hamile haberi çok geldi darısıda tüm isteyenlere olsun inşallah
Yarın test yapan var mı benle
Öyle mi diyosunHadi İnşallah canım
benimde 10. Günü gölgeydi yok gibiydi hatta iğne etkisi sıfırlanıp hcg sonradan tekrar yükleniyor diyorlar ama tamda bilgim yok bu konuda.. 2 gün yapmadım bugün yaptım daha bi belirgindi..
Tebrik ederimmm yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti acaba?35 çıkmış betainşallah düzenli artışa devam eder
Atıyorum kuzum eşim ve ben gördük de hayırlısı erken gebelik bu 3 kasım da asılama olduiyilikperisi92 atsana foto buraya bakalım
Bu hangi marka canım prodoctor mi artimed mi?Günaydın Hanımlar 3.erken gebelik testimde de çizgi çıktı.3 ü de yanlış olamaz heralde
Yani öyle ama tabi ben daha sonucu alamadım. Negatifede hazırladım kendimi çokta umutlanmıyorum çünkü testlerede güvenemiyorum :)Öyle mi diyosun
Bu test markasından bende aldım bu sabah kaset test belirgin çıktı bunda böyle cılız bı çizgi çıktı ilk defa kullandım bana bozuk gibi geldi yada algilama sınırı çok yuksekAtıyorum kuzum eşim ve ben gördük de hayırlısı erken gebelik bu 3 kasım da asılama oldu
Hayırlı olsun canım saglıkla gelsin inşallahKızlarrrrr test belırgınlesmısssss sımdı baktık şoktayız