İnş canım ya bilemedim hiç gebelikte yaşamadığım için.çok çok az akıntıya karışık geldi açık renkte 10 -15 dk sildikçe gördüm. Sabaha baktım yok hala şuan. Bakalım inş reglim gelmez.Olabilir canım inşallah öyledir yerleşme kanaması genelde böyle oluyor diye duydum ve adetten bir kaç gün önce sende olduğu gibi şuan inşallah bebiş senledir
Ama testinde çıkmıştı bende adet olcak gibiyimCanım ben de görüyorum, insallah vardır, benim adet belirtilerim basladı ya ümidi kestim ben
Amin canım inşallahCanım bir düşüğüm oğlumdan önce bir düşük de sonra oldu. İğneye gebelik düşünmeye başladıktan sonra başladım ben zaten yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında
Oldu bu ıs kuzum artık hayırlı olsun dıyebılırız
Yaaa çok sevindim canım tebrik ederim sağlıkla büyüsün ilerlesin inşallah maşallah
Bak bu oldu ıste kuzum koyulaşır umarım günden güneEki Görüntüle 3160519
Kizlar günaydın kaset testim
İnşallah bende öyle umut ediyorumBak bu oldu ıste kuzum koyulaşır umarım günden güne
Tebrik ederim canım bes belli ikinci çizgin doğrudur sağlıkla büyüsün ilerlesin inşallahGünaydın Hanımlar 3.erken gebelik testimde de çizgi çıktı.3 ü de yanlış olamaz heralde
Tebrik ederim
Yok canım bence ben efekt yaptıgım icin öyle gördüm, bi de sabah kaset test yaptım bi sey göremedim olsaydı o kadar silige ufakta olsa bi artıs olmalıydı aman bosver canım alıstım ztn napalımAma testinde çıkmıştı bende adet olcak gibiyim
İnşallah canimTebrik ederim canım bes belli ikinci çizgin doğrudur sağlıkla büyüsün ilerlesin inşallah
Maşallah canım bugün gördüm dün görememiştim tebrik ederim sağlıkla büyüsün inşallahEki Görüntüle 3160519
Kizlar günaydın kaset testim
Tebrik ederimmm çok belli bu yalnış degildirGünaydın Hanımlar 3.erken gebelik testimde de çizgi çıktı.3 ü de yanlış olamaz heralde
Kan çıkınca mutlaka yazzİnşallah canimEşimle dayanamadık yine de kan vermeye geldik
En son ilişkin ne zaman oldu kaç gun gectiYok canım bence ben efekt yaptıgım icin öyle gördüm, bi de sabah kaset test yaptım bi sey göremedim olsaydı o kadar silige ufakta olsa bi artıs olmalıydı aman bosver canım alıstım ztn napalım
İnşallahMaşallah canım bugün gördüm dün görememiştim tebrik ederim sağlıkla büyüsün inşallah
Hemen bize de haber verİnşallah canimEşimle dayanamadık yine de kan vermeye geldik
2 gün önce ama yumurtlama dönemim bitmisti canım ben tahmini gecen cuma yumurtladım cünkü yumurtlama lekesi geldiEn son ilişkin ne zaman oldu kaç gun gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?