Canım bir düşüğüm oğlumdan önce bir düşük de sonra oldu. İğneye gebelik düşünmeye başladıktan sonra başladım ben zaten yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Hayırlısı olsun hepimizin hakkındaCanım neden kötü hissediyorsun elinde olan birşey değil ki hepimizin başına geliyor maalesef benim durumumuda biliyorsun bende çok korkuyorum dua edicez hep iyi düşünelim iyi olsun sıkma canını maşallah değerin güzel artıyor idrar testlerinden belli iyi düşün hep ce pazartesi artık doktora git bence baksın sen iğneye ne zaman başlaman lazım ona dikkat et o çok önemli bak ben öncesinde kan sulandırıcı hap alıyorum şuan öğrendiğimde de iğneye ek olarak başlicam bi doktora git görün geç kalmadan ilk çocuğun olmicak bu değil mi bu düşükler ondan öncr oldu değil mi
Oooofnd_50 B Bebisee pozitifbiri LeucotheaThemis P Pozitiflerceee Papatyamaviss beyons mavilihayat00 silencee07 ve ismini yazmadığım hepiniz valla çok heyecanlıyım kusura bakmayın elim ayağım titriyor net çekemedim
Tebrik ederim beybisifnd_50 B Bebisee pozitifbiri LeucotheaThemis P Pozitiflerceee Papatyamaviss beyons mavilihayat00 silencee07 ve ismini yazmadığım hepiniz valla çok heyecanlıyım kusura bakmayın elim ayağım titriyor net çekemedim
Bat 5 kasımdıTebrik ederim beybisibata kaç gün vardı? Belirtiler neler?
Bugün 8 gün geçti canımOoooHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah maşaAllah çok belirgin kaç gün geçmişti canım bat
Hay maşallah el sallamasından belli baya geçmiş kızBat 5 kasımdıdoğru düzgün belirti yoktu canım beyaz akıntım vardı birazda uyku hali başkada hiç belirtim yoktu
İnşallah en kısa zamanda sizde aynı heyecanı yaşayın canım hepinizede dua ediyorumHay maşallah el sallamasından belli baya geçmiş kızsağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Darısı başımıza amin
Ayyyy vaaaarrrrrGünaydın Hanımlar 3.erken gebelik testimde de çizgi çıktı.3 ü de yanlış olamaz heralde
Ayyyy vaaaarrrrrGünaydın Hanımlar 3.erken gebelik testimde de çizgi çıktı.3 ü de yanlış olamaz heralde
Sağlıkla kucağına al canımmmGünaydın Hanımlar 3.erken gebelik testimde de çizgi çıktı.3 ü de yanlış olamaz heralde
Kaç çıktı değerin? Ben mi kaçırdım yoksa yazmadın mı?
Kız bak ben sana ne dedim kesin cıkar o gün bile diye, süper Allah kucagına almayı da nasip etsin canım
Amin canımKız bak ben sana ne dedim kesin cıkar o gün bile diye, süper Allah kucagına almayı da nasip etsin canım
Eşine söyledin mi canım, güzel bir pazar kahvaltısı yapınnn şimdiAmin canımçok teşekkürler
Eşimde oğlumda uyuyo şimdi canım haberi var yaptığımdan ben sana dedim dediEşine söyledin mi canım, güzel bir pazar kahvaltısı yapınnn şimdi
Hayırlı olsun canım benim, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ımfnd_50 B Bebisee pozitifbiri LeucotheaThemis P Pozitiflerceee Papatyamaviss beyons mavilihayat00 silencee07 ve ismini yazmadığım hepiniz valla çok heyecanlıyım kusura bakmayın elim ayağım titriyor net çekemedim
Amin canimAyyyy vaaaarrrrr
Sağlıkla kucağına al canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?