Kız buna yorum mu gerek, maşallah gayet açık ve seçikkLütfen yorumlar mısınız rica etsem nn
Acaba hangi ateş olceri kullanıyorsunuzEvet hergün sabah erken saatlerde dilaltından ölçüyoruz hemen hemen aynı saatlerde olması lazım. Birde sabah yataktan kalkmadan daha uyanır uyanmaz yapman lazım ayaklar yere değmeden. Ben baş ucuma koydum ateş ölçeri uyandığım gibi ölçüp işaretleyip öyle kalkıyorum yataktan . Ben de yeni başladım zaten bu yönteme ama araştırdığım kadarıyla böyle uygulanıyor.
Cubuk gibi olan koltuk altına konanlardan ama dil altından ölçüyor arkadaşlar, siziAcaba hangi ateş olceri kullanıyorsunuz
Tmm canım teşekkür ederimBazılarının hiç ağrı sancı olmuyor bazıları yoğun regl ağrısı gibi yaşıyor. Kıyas içine girme, olumlu düşün
Tebrik ederim canimmm çok güzel bir haber
Ayyy dualarım seninle inşallahMaşallah baya net çıkmış bende iki gün kala yapıcam inşallah bakalım hayırlısı
Cubuk gibi olan koltuk altına konanlardan ama dil altından ölçüyor arkadaşlar, sizi
Sevgili ateş uzmanlarına yönlendiriyorum...pozitifbiri fnd_50 Papatyamaviss
Ben artık buralara uğramayacağım gerçekten çok kötüyüm test yaptım ve yok düştü hcg değerim. Yine tutunamadı. Noluyor anlamıyorum neden tutunamıyor çok moralim bozuk ağlıyorum. Sağlıcakla kalın.
Üzülme ne olur varsa eğer nasibinde vakti geldiğinde sen dahil kimse engel olamaz . Yoksa eğer ne yapsak boş. Çok şükür ki ilk çocuğun için değil bu çaba.olumlu ol hepimiz bir sürü insan geçiyor bu yollardan. Allah büyük veren de alan da o . Kötü gördüğümüz olayların içinde kim bilir ne hayırlar var.çok istediğim bişey olmuyorsa hep demekki olmamalı demekki olsa daha beter sorunlar belalar gibi şeyler olacak derim hep. Allah var gam yokBen artık buralara uğramayacağım gerçekten çok kötüyüm test yaptım ve yok düştü hcg değerim. Yine tutunamadı. Noluyor anlamıyorum neden tutunamıyor çok moralim bozuk ağlıyorum. Sağlıcakla kalın.
Geciken her şey büyür ve daha güzel gelir canım bu sana destek olmak için söylediğim bir söz değil Allah’ın yasasıdır. Çok şükür bir evladın var, kardeşi de en güzel şekilde gelecek. Umudumuzun tükendiği yerde imanımızdan şüphe etmeliyiz. Allah var umut hep varBen artık buralara uğramayacağım gerçekten çok kötüyüm test yaptım ve yok düştü hcg değerim. Yine tutunamadı. Noluyor anlamıyorum neden tutunamıyor çok moralim bozuk ağlıyorum. Sağlıcakla kalın.
Ben hastalandım canımCanimm sen test yaptin mi hemen hemen belirtiler ayniydi var mi biseyler ?
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canimmm çok güzel bir haber
Ben kullanıyorum canımKızlar kan pıhtılaşma sorunu olan var mı aranızda hamilelikte kan sulandırıcı iğne kullanması gereken bir sorum olucaktı eğer varsa?
Sanirim benimde gelecek test ysptim tertemizBen hastalandım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?