Evet yumurtlama zamanımda değildi üstelik Allah verince veriyorCiddi misin yaaa
Yumurtlama ve catlama zamanımı biliyorum acaba geç döllenme olabılıtmı 28 ekim catlama idiBenim de geç döllenme olup sadece adet günü olan testte pozitif çıkmıştı
Bak işte bu bir mucizeBenim ilk gebeligimde adete 5 gün kala olan ilişki tutmuştu adetten 5 gün sonra bile negatifti
Ya zaten bunca gebeliğin hepsi de ovulasyon zamanında mı oluyor, bu kadar denk gelmesi imkansız. O yüzden hesap kitap yapmadan tavşan gibi sevişmek lazımEvet yumurtlama zamanımda değildi üstelik Allah verince veriyor
4. Gün hatta bunalıma girmiştim nasıl negatif niye olmuyorum diye.Allah en sağlıklı ve hayırlı zamanda isteyen herkese nasip etsinBak işte bu bir mucizeBiz de yaşayalım böyle şaşkınlıklar
Ya zaten bunca gebeliğin hepsi de ovulasyon zamanında mı oluyor, bu kadar denk gelmesi imkansız. O yüzden hesap kitap yapmadan tavşan gibi sevişmek lazım
Bunları okudukça için umutla doluyorGerçi benimde öyle hiç erken testım çıkmadı oğlumda 3 gün geçmişti negatıftı 7. Gün pozitif gordum hayırlısı bakalım kırmızılar gelmediği sürece umut vardır demek istiyorum
Canım bilmiyorum da testlerin yanılma payı var gibi geliyor banaYumurtlama ve catlama zamanımı biliyorum acaba geç döllenme olabılıtmı 28 ekim catlama idi
İllaki vardır ben iki doğum yaptım hiç bu testleri bilmezdim kendiliğinden olurdu ama 10 sene ara verince olmadı 1 sene oldu korunmayı bırakalıCanım bilmiyorum da testlerin yanılma payı var gibi geliyor bana
İlk defa bu ay ovulasyon testi kullandım çok stresliydi eşimle görev icabı yaptık bı sure
kızz 3-4 tane havuç nasıl yicem ay düşünürken bile dişlerim acıdı3-4vtane havuç ye canim
Eşim hastalamdi adetime 7 gün var daha degerlendiremiyoruz da buda strese soktu beni. İyileşmesi lazımBerbat bir şey o Biz bazen küser gibi oluyoruz diyorum tamam ben haklıyım uzatma akşam işimiz var
Kız hani totem yapmıstık biiiizzKizlar bişey goruyormusunuz ben sanki görüyorum.Dun hiç birşey yoktu
Eki Görüntüle 3159187
test iyi güzelde işte insan görev biliyor onu yumurtlamayı görünce :)İlk defa bu ay ovulasyon testi kullandım çok stresliydi eşimle görev icabı yaptık bı sure
İyileşmesi lazım aaaa, hastalık ayrı o ayrıEşim hastalamdi adetime 7 gün var daha degerlendiremiyoruz da buda strese soktu beni. İyileşmesi lazım
Eşim hastalamdi adetime 7 gün var daha degerlendiremiyoruz da buda strese soktu beni. İyileşmesi lazımBerbat bir şey o Biz bazen küser gibi oluyoruz diyorum tamam ben haklıyım uzatma akşam işimiz var
Ya dayanamadiimmm cumartesiye çok var ama bidahakini cumartesi sabah yapacağım.Belki test bozuktur koyulasiyor mu gorurumKız hani totem yapmıstık biiiizzben de görüyorum canım insallah vardırrr
Evet maalesef :)test iyi güzelde işte insan görev biliyor onu yumurtlamayı görünce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?